Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Canim doğu fertili bilmem ama fethiye ersan in önünden bile geçme
başarısız mı orası yani fethiye ersan. gerçekten bu bilgilere çok ihtiyacım var çünkü tüp bebek için maddi anlamda malesef tek şansım var o yüzden kafam karmakarışık kimi fethiye ersan kimi doğu fertil diyo

Insanlari kullaniyorlar canim daha fazla para kazanabilmek için umutlarimizla oynuyorlar

Insanlari kullaniyorlar canim daha fazla para kazanabilmek için umutlarimizla oynuyorlar
ne diyeyim eğer öleyse Allah bildiği gibi yapsın yazık günah bunu herkes bilmeli 9 senedir bebek hasreti çekiyorum 6000 tl biriktirebildik eğer benim gibileri de vicdansızca sömüreceklerse haram olsun onlara

Merhaba ben doğu fertilde tedavi oldum kızım şu an 7.5 aylık, sorunum kapalı tüptü eşimde sorun yoktu, ben memnun ayrıldım sizin sorun neydi, bence en önemlisi sorun tespiti

Merhaba ben doğu fertilde tedavi oldum kızım şu an 7.5 aylık, sorunum kapalı tüptü eşimde sorun yoktu, ben memnun ayrıldım sizin sorun neydi, bence en önemlisi sorun tespiti
öncelikle cevabınız için teşekkürler Denizhan bey vardı orada yani ilk defa bizde görüştük eşimin yaptırdığı bir takım testler vardı onlara baktı ve beni muayene etti problem yok gibi tüp bebek istiyosanız başlayalım dedi.ama dediğim gibi çok kalabalıktı pek ilgilenemedi gibi geldi bana

Sizdeki sorun ne peki

Canım fazla ilgi bekleme bence, bak benim çok şükür kızım kucağımda önemli olan sorun tespiti ve o soruna yönelik tedavi, sizin sorun neydi

Canım fazla ilgi bekleme bence, bak benim çok şükür kızım kucağımda önemli olan sorun tespiti ve o soruna yönelik tedavi, sizin sorun neydi
sadece bendeki prolaktin yüksekilği sorun oluyomuş o da ilaçla düşüyo ama tekrar yükseliyo prolaktin yükseklği gebelik için engel teşkil ediyomuş malesef doğal yoldan gebelik çok zormuş o yüzden tüp bebek önerdiler

İnşallah güzel haberler verirsin bize canim kaç yumurta var hepsi 1. Kalite olur insallah hamilelik ve doğum müjdeleyiniz veririz
Sizi merak ettim nasıl gitti tedavi süreciniz? Benim transferimin 8.günü ama pek umudum yok yine, fazla dikkat edemedim bu defa. Şehir dışı zormuş ama merkez olarak memnun kaldım. Siz gökmen hocaylaydınız sanırım hayırlu tedaviler olmuş olsun inşallah

Siz araştırmada mi tedavi goruyorsunuz

test yapın bence belirti çıkar illaki ama kanda yaptırın
Aslında bugün çok niyetlendim ama içim pek rahat değil hiçbir belirtim yok. Sanki kendimi öylesine yatıyor gibi hissediyorum gerçi burdaki transfer sonrası işlemler malatyadan çok farklı oldu, yatmaya gerek yok dediler ilacım da çok az. Hayırlısı neyse o olsun artık hem benim hem de sizler için Siz hangi aşamadasınız başladınız mı tedaviye?

Allahim gönlünüze göre versin ınşallah.benim kızım var teyzesi.9.5 aylık oldu sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruz,ben 9. Gün test yapmistim 253 cikmisti

Allahim gönlünüze göre versin ınşallah.benim kızım var teyzesi.9.5 aylık oldu sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruz,ben 9. Gün test yapmistim 253 cikmisti
Ay maşallah darısı bizlere olsun kızınızın da sağlıklı ömrü olsun inşallah. Siz malatyada mı gitmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…