- 21 Ocak 2016
- 49
- 29
- 43
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
kimseden ses yok bilen yok mu?
başarısız mı orası yani fethiye ersan. gerçekten bu bilgilere çok ihtiyacım var çünkü tüp bebek için maddi anlamda malesef tek şansım var o yüzden kafam karmakarışık kimi fethiye ersan kimi doğu fertil diyoCanim doğu fertili bilmem ama fethiye ersan in önünden bile geçme
Aynı fikirdeyimCanim doğu fertili bilmem ama fethiye ersan in önünden bile geçme
neden olduğunu yazarsanız sevinirim kızlar gerçekten bilgim yok merkezler hakkındaAynı fikirdeyim
başarısız mı orası yani fethiye ersan. gerçekten bu bilgilere çok ihtiyacım var çünkü tüp bebek için maddi anlamda malesef tek şansım var o yüzden kafam karmakarışık kimi fethiye ersan kimi doğu fertil diyo
ne diyeyim eğer öleyse Allah bildiği gibi yapsın yazık günah bunu herkes bilmeli 9 senedir bebek hasreti çekiyorum 6000 tl biriktirebildik eğer benim gibileri de vicdansızca sömüreceklerse haram olsun onlaraInsanlari kullaniyorlar canim daha fazla para kazanabilmek için umutlarimizla oynuyorlar
Merhaba ben doğu fertilde tedavi oldum kızım şu an 7.5 aylık, sorunum kapalı tüptü eşimde sorun yoktu, ben memnun ayrıldım sizin sorun neydi, bence en önemlisi sorun tespitibaşarısız mı orası yani fethiye ersan. gerçekten bu bilgilere çok ihtiyacım var çünkü tüp bebek için maddi anlamda malesef tek şansım var o yüzden kafam karmakarışık kimi fethiye ersan kimi doğu fertil diyo
öncelikle cevabınız için teşekkürler Denizhan bey vardı orada yani ilk defa bizde görüştük eşimin yaptırdığı bir takım testler vardı onlara baktı ve beni muayene etti problem yok gibi tüp bebek istiyosanız başlayalım dedi.ama dediğim gibi çok kalabalıktı pek ilgilenemedi gibi geldi banaMerhaba ben doğu fertilde tedavi oldum kızım şu an 7.5 aylık, sorunum kapalı tüptü eşimde sorun yoktu, ben memnun ayrıldım sizin sorun neydi, bence en önemlisi sorun tespiti
Sizdeki sorun ne pekiöncelikle cevabınız için teşekkürler Denizhan bey vardı orada yani ilk defa bizde görüştük eşimin yaptırdığı bir takım testler vardı onlara baktı ve beni muayene etti problem yok gibi tüp bebek istiyosanız başlayalım dedi.ama dediğim gibi çok kalabalıktı pek ilgilenemedi gibi geldi bana
Canım fazla ilgi bekleme bence, bak benim çok şükür kızım kucağımda önemli olan sorun tespiti ve o soruna yönelik tedavi, sizin sorun neydiöncelikle cevabınız için teşekkürler Denizhan bey vardı orada yani ilk defa bizde görüştük eşimin yaptırdığı bir takım testler vardı onlara baktı ve beni muayene etti problem yok gibi tüp bebek istiyosanız başlayalım dedi.ama dediğim gibi çok kalabalıktı pek ilgilenemedi gibi geldi bana
sadece bendeki prolaktin yüksekilği sorun oluyomuş o da ilaçla düşüyo ama tekrar yükseliyo prolaktin yükseklği gebelik için engel teşkil ediyomuş malesef doğal yoldan gebelik çok zormuş o yüzden tüp bebek önerdilerCanım fazla ilgi bekleme bence, bak benim çok şükür kızım kucağımda önemli olan sorun tespiti ve o soruna yönelik tedavi, sizin sorun neydi
Sizi merak ettim nasıl gitti tedavi süreciniz? Benim transferimin 8.günü ama pek umudum yok yine, fazla dikkat edemedim bu defa. Şehir dışı zormuş ama merkez olarak memnun kaldım. Siz gökmen hocaylaydınız sanırım hayırlu tedaviler olmuş olsun inşallahİnşallah güzel haberler verirsin bize canim kaç yumurta var hepsi 1. Kalite olur insallah hamilelik ve doğum müjdeleyiniz veririz
Siz araştırmada mi tedavi goruyorsunuzSizi merak ettim nasıl gitti tedavi süreciniz? Benim transferimin 8.günü ama pek umudum yok yine, fazla dikkat edemedim bu defa. Şehir dışı zormuş ama merkez olarak memnun kaldım. Siz gökmen hocaylaydınız sanırım hayırlu tedaviler olmuş olsun inşallah
test yapın bence belirti çıkar illaki ama kanda yaptırınYok hayır ankarada. Yaz tatiline denk getirip buraya geldim.
Aslında bugün çok niyetlendim ama içim pek rahat değil hiçbir belirtim yok. Sanki kendimi öylesine yatıyor gibi hissediyorumtest yapın bence belirti çıkar illaki ama kanda yaptırın
Allahim gönlünüze göre versin ınşallah.benim kızım var teyzesi.9.5 aylık oldu sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruz,ben 9. Gün test yapmistim 253 cikmistiAslında bugün çok niyetlendim ama içim pek rahat değil hiçbir belirtim yok. Sanki kendimi öylesine yatıyor gibi hissediyorumgerçi burdaki transfer sonrası işlemler malatyadan çok farklı oldu, yatmaya gerek yok dediler ilacım da çok az. Hayırlısı neyse o olsun artık hem benim hem de sizler için Siz hangi aşamadasınız başladınız mı tedaviye?
Ay maşallah darısı bizlere olsun kızınızın da sağlıklı ömrü olsun inşallah. Siz malatyada mı gitmiştiniz?Allahim gönlünüze göre versin ınşallah.benim kızım var teyzesi.9.5 aylık oldu sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruz,ben 9. Gün test yapmistim 253 cikmisti
Yok canim TSh biraz yüksek çıkınca diğer adete ertelenmiştir bugün yarın adet olurum inşallah başlayabilirim :)basbelasiyim sen tedavi oldun mu canım,ne durumdasın