- 8 Şubat 2009
- 54
- 1
- 11
- Konu Sahibi adimyokbenim
-
Bir yıla kalmadan evlenmeyi düşünüyoruz. Ciddi bi ilişki bu. Bir de o kuruma başlarsam en az bir yıl çıkamam sözleşmeli.
LÜTFEN TOPİĞİMDE KONUYU BAŞKA YÖNE ÇEKENLER YORUM YAPMASIN BU FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR. ilk yazdığım konu hakkında fikir yazanların yorumlarını okuyacağım diğerleri boşuna yorulup yazmasın lütfen. Madem yorumları bu kadar değerli diğer konum için yazdıklarına bu kadar pişmanlar yazmasınlar buraya da... NOKTA
Kızlar ben bir taraftan iyi bi aile kurmak istiyorum çünkü yaşım epey ilerledi otuza yaklaştım. 4 yıllık fakülte mezunuyum. Bu gibi fırsatlar yine çıkar diyorum kpssye falan girer yine bulurum iş.Ama yine de kurumun çok iyi olması beni cezbediyor.
Eğer şuan gidersem hem ailemden uzakta olucam hem de o kişiden ayrılıcam. Bunu göze alamıyorum. Fazla vaktim de kalmadı ne zor şey böyle hayati kararları verebilmek
editörler bir hesapla farklı insanların yorum yapmasına da karışmıyorlar bersucum
LÜTFEN TOPİĞİMDE KONUYU BAŞKA YÖNE ÇEKENLER YORUM YAPMASIN BU FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR. ilk yazdığım konu hakkında fikir yazanların yorumlarını okuyacağım diğerleri boşuna yorulup yazmasın lütfen. Madem yorumları bu kadar değerli diğer konum için yazdıklarına bu kadar pişmanlar yazmasınlar buraya da... NOKTA
SENİ RENCİDE ETMEMEK İÇİN ÖZELİNDEN YAZDIM BERSU aramızdaki fark bu işte... senin de bu tip şeyleri özelden yazmanı beklerdim rencide etmeyerek. Ama belli ki bunu yapabilecek bi insan değilsin
Bu konuda yorum yapanlara çok teşekkür ederim.
Şuan ailelerimiz ilişkimizi biliyor yani bi aksilik çıkmazsa inşallah en yakın zamanda düşünüyoruz evliliği. Onunda beklediği bi tayin var ondan sonra kesinleşecek herşey.
Benim mesleğim iş sıkıntısı çok fazla yaşanmayacak bi meslek. Tabi her zaman devlet işi çıkmıyo karşıma ama onun gittiği bi şehirde de iş bulabileceğimi düşünüyorum. Bu nedenle aslında pek sıcak bakamıyorum bu işe inşallah pişman olmam.
Bir de istanbulu pek bilmeyen ve küçük bi şehirde yaşayan biri olarak gidip yerleşmeyi göze alamadım açıkcası
Arkadaşalr konuyu açan kişi özelden mesaj atmış buraya kopyalıyorum.Ben onun bir sürü çelişkisine rağmen ona özelden bir şey yapmadım.Kınıyorum yaptıklarını.Hiç yakıştıramadım.Bir şey varsa burdan yaz.Bend e senin özel mesajınla mı uğraşıcam.Bunu beklerdim zaten senden.
bersu topiğimden çekip gider misin lütfen. ben sıkıntımı unutup senle mi uğraşıcam.bi derdim var ki yazdım .
SENİ RENCİDE ETMEMEK İÇİN ÖZELİNDEN YAZDIM BERSU aramızdaki fark bu işte... senin de bu tip şeyleri özelden yazmanı beklerdim rencide etmeyerek. Ama belli ki bunu yapabilecek bi insan değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?