- 8 Şubat 2009
- 54
- 1
- 11
- Konu Sahibi adimyokbenim
-
Aslında onun istanbula gelme gibi bi şansı yok tercih edemiyor orayı. Yani istanbula gelmesi imkansız. Benim de o kuruma başlarsam başka yere geçmem imkansız. Sadece istanbulda çalışma imkanım var. Kabul edilmem kesin gibi tek beni çağırmışlar mülakata.
Bu insanı seviyorum yaklaşık altı aydır birlikteyiz çok iyi de bi mesleği var bana çok iyi bakacağını muhtaç etmeyeceğini biliyorum. Yani paraya ihtiyacım olmayacak. Ama bunun için sevmiyorum onu insanlığını seviyorum.
O kadar zor bi karar ki bu
Merhaba kızlar
Bi kaç gündür bir türlü karar veremiyorum bir konuda lütfen bana fikir verin.
Şimdi benim bi kaç aydır görüştüğüm bi insan var. Ve ciddi düşünüyoruz. Şuanda birbirimizi daha iyi tanımaya çalışıyoruz. Benim ona kanım ısındı ama henuz tam kesin bi karar vermedim.
Bu kişi devlet memuru. Yakında bir yere tayin isteyecek ama istanbulu asla düşünmüyor.
Bense bu hafta istanbulda bir kamu kurumunda sözleşmeli çalışmak üzere mülakata çağırıldım. Fakat bu çağırıldığım yerin istanbul dışında bi şubesi yok. Yani başka yere geçemem. Ama kurum süper maaşları süper bir daha böyle kariyer şansı bir daha çıkar mı bilmem. Ve istanbulun en güzide yerinde bir kurum.
Ben şimdi istanbula gidersem bu kişi gelmeyecek oraya gitmezsem acaba hep pişman olur muyum bu fırsatı kaçırdığım için .... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?