- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
İlk gebeliğimdede erken öğrenmiştim yarın sabah farkı marka test ile deniycemAdetinize 1 hafta varmış bu kadar erken çıkmaz testte çıkması için erken yumurtlamış olmanız lazım. Bence adet tarihini geçmesini bekleyin.
İnşallah cnm yarın sabah başka markayla deniycem sonucu paylaşırımCanım inşallah hamilesindir . Başka markayla test yap benimde bu markayla iki tane testim çift çizgi çıktı ama kanda negatif sonuç gördüm
Gözünüz aydın, sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah.farklı marka test alcaktım ama bulamadım bugün iki tane test yaptım gene.Eki Görüntüle 2590374 direk ikinci çizgi çıktı acaba artık yanılma olma ihtimali varmıdır
Ovulasyon testi değil gebelik testi adetime 3gün kaldı yumurtlamam 14 gün önce olduÜzerinde C ve T yaziyor yani bu ovulasyon testi yumurtanizin catladigini da gosteriyor olabilir. Niye kimsebunu farketmediki ? Ilk 10 Dk önemli ve dogru sonuc veriyor. Adete 10 gun var diyorsunuz bence iyi bir test alip yapin hemen umitlenmeyin. Sonra o umit bosa cikinca uzuluyor insan....
Amin inşallah pazartesi kan testi yaptırcamGözünüz aydın, sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah.İsterseniz azıcık sabredip Pazartesi günü kan tahlili yaptırın, dayanamam diyorsanız hemen.
Anladm inşallah gebesinizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ovulasyon testi değil gebelik testi adetime 3gün kaldı yumurtlamam 14 gün önce oldu
Güzel haberlerle gelin inşallah.Amin inşallah pazartesi kan testi yaptırcam
İnşallahGüzel haberlerle gelin inşallah.
tüm testler de c ve t yazıyor ne alaka ovulasyon testiyleÜzerinde C ve T yaziyor yani bu ovulasyon testi yumurtanizin catladigini da gosteriyor olabilir. Niye kimsebunu farketmediki ? Ilk 10 Dk önemli ve dogru sonuc veriyor. Adete 10 gun var diyorsunuz bence iyi bir test alip yapin hemen umitlenmeyin. Sonra o umit bosa cikinca uzuluyor insan....
Aynen gebelik testlerinde hcg yazmaz bunda yazıyor ki gebelik testi diyerek aldımtüm testler de c ve t yazıyor ne alaka ovulasyon testiyle
Amin inşallah.Allah gönlüne göre versin inşallah
Hamilesin canımfarklı marka test alcaktım ama bulamadım bugün iki tane test yaptım gene.Eki Görüntüle 2590374 direk ikinci çizgi çıktı acaba artık yanılma olma ihtimali varmıdır
Teşekkür ederimHamilesin canımhayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?