• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile ola bilirmiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mbna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim de bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Test yaptım ve sonuç bu. Sizce hamile miyim? Silik gibi ama pozitif mi sizce?
Bence pozitif bu test ve daha regl günün gelmeden çıkmış çok ta silik sayılmaz hayırlısı olsun hakkında 🌸

Ben de 2 saat önce yaptığım testte silik çizgi gördüm 3 gün var reglime yarından itibaren napsam bilemedim kan için erken mi
Testi tekrarlayın bence sabah ilk idrarla yine silik te olsa çizgi görürsen kan ver bence ama kan için gününün geçmesini bekle en azından bir kez daha çift çizgi görmeyi beklemesin bence Allah gönlünuzd göre versin

Kızlar benim de bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Test yaptım ve sonuç bu. Sizce hamile miyim? Silik gibi ama pozitif mi sizce?
Yarınada onu yapacam reglim gelmezse karnımda agriyo gibi yoksa erken mi yaptım testleri günümün geçmesini gerekirdi acaba hemen netliğe kavussaydim hayırlısıyla çok sıkıntıya girdim:(
Naptın canım sonuç ne

Kızlar bir sorum olacak ya. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Testi de atmıştım zaten buraya. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?

Tekrarladınmı canım
Gece vakti eşimi test almaya gonderdim iş çıkışimda yani o gün hava yağmurluydu eczenin önünde rampa ıslanınca kaymış eşimin köprücük kemiği kırıldı:(bu sebepten uzun zamandır gelemedim buraya çok şükür hamile değilmisim derken eşimin sakatlanması çıktı canım Rabbim isteyenlere versin inşallah sizde sormuşsunuz teşekkür ederim ilgilendiginiz için 🌸bu arada o test nasıl öyle çıktı hâlâ aklım almıyor bozuk testmis demekki

Kızlar bir sorum olacak ya. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Testi de atmıştım zaten buraya. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Benim bu tarz bir tecrübem olmadı ama uçak son aylarda riskli diye biliyorum ilk aylar sıkıntı yaratacagini sanmıyorum genede tabikide bir Dr vs sormak lazım muayene olamıyorsaniz bile arayarak ulaşma şansınız yokmu işinizi şansa bırakmayın genede en azından Dr görüşü almış olursunuz

Benim bu tarz bir tecrübem olmadı ama uçak son aylarda riskli diye biliyorum ilk aylar sıkıntı yaratacagini sanmıyorum genede tabikide bir Dr vs sormak lazım muayene olamıyorsaniz bile arayarak ulaşma şansınız yokmu işinizi şansa bırakmayın genede en azından Dr görüşü almış olursunuz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sağlıkla geldim çok şükür bir problem olmadı 😌

Back
X