Ya bisi merak ediyorum bu kasik bel agrisi hamilelikte baslayinca ne kadar suruyo acaba kac gun?Kasıklarımda ağrı var göğslerim de acıyo galiba bn hamileyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bisi merak ediyorum bu kasik bel agrisi hamilelikte baslayinca ne kadar suruyo acaba kac gun?Kasıklarımda ağrı var göğslerim de acıyo galiba bn hamileyim![]()
8.haftamdayım. Hala kasıklarım ağrıyor ara ara. Ama kesinlikle hamileliğin ilk zamanlarındaki kadar değil.Ya bisi merak ediyorum bu kasik bel agrisi hamilelikte baslayinca ne kadar suruyo acaba kac gun?
Kuzum degılsın cunku benımde aynı oldu yaptım yarım saat sonra aynı boyleydı kan verdım cıkmadı 5 dakıkada belli olur cıkarsa cıkıyo zaten yap gene bi 5 dakka ıcınde bakTest yaptım başta çok silik ikinci çizgi vardı sonra belirgin bi çızgi oluştu 3 saatte fln resmini atıyorum testinEki Görüntüle 2586677
En başta çok silikti bugün tekrer aynı marka test yaptım resmini atıyorum oda silik çıktı adetime 1 hafta varKuzum degılsın cunku benımde aynı oldu yaptım yarım saat sonra aynı boyleydı kan verdım cıkmadı 5 dakıkada belli olur cıkarsa cıkıyo zaten yap gene bi 5 dakka ıcınde bak
Bu markaya çok güvenme cnm benim de çizgi çıkmıştı sonra kan testinde koca bir 0
Burda hic gorunmuyor canim var mi silik cizgi
Evet ilk yaptığım anda çıktı beklemiş halinide attımBurda hic gorunmuyor canim var mi silik cizgi
Buraya nasıl resim ekliyoruZ canım
Hayırlı olsun canım vardir inşallahEvet ilk yaptığım anda çıktı beklemiş halinide attım
Yorum yazma yerinde dosya ekle var ordan yükleniyor cnmBuraya nasıl resim ekliyoruZ canım
Bakalım doktorum kan tahlili için biraz daha bekliyelim dedi inş vardırHayırlı olsun canım vardir inşallah
Ilk gebelik miBakalım doktorum kan tahlili için biraz daha bekliyelim dedi inş vardır
1 hafta varmıs bekle bakalm eger olmazsa gene yap 2 3 gun gecsın ama o zaman daha ıyı belli olurEn başta çok silikti bugün tekrer aynı marka test yaptım resmini atıyorum oda silik çıktı adetime 1 hafta var
İkinci olcak nasip olursaIlk gebelik mi
Aynen bu sefer farklı marka test yapıcam1 hafta varmıs bekle bakalm eger olmazsa gene yap 2 3 gun gecsın ama o zaman daha ıyı belli olur
Hayırlı olsun canımİkinci olcak nasip olursa