Lütfen yardım hamilemiyim...

Svcnmgt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
56
32
38
29
Test yaptım başta çok silik ikinci çizgi vardı sonra belirgin bi çızgi oluştu 3 saatte fln resmini atıyorum testin

Testi tekrarladınızmı. inşallah vardır aynen en doğrusu kan testi
Hayır tekrarlamadım testi yapar yapmaz eşimle acile gidip kan testi yaptirmistik hemen boyle cok silik çıkmıştı direk kendimki aklima geldi inşallah vardır hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Hayır tekrarlamadım testi yapar yapmaz eşimle acile gidip kan testi yaptirmistik hemen boyle cok silik çıkmıştı direk kendimki aklima geldi inşallah vardır hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Şuan acile gitme gibi bi şansımda yok uzakta hastane. hafta sonu olduğu için sağlık ocağıda kapalı pazartesiye kadar 5 tane daha test yaparım kesin

Şuan acile gitme gibi bi şansımda yok uzakta hastane. hafta sonu olduğu için sağlık ocağıda kapalı pazartesiye kadar 5 tane daha test yaparım kesin
Evet insan çok sabirsiz oluyo hadi hayırlısı rabbim isteyen herkese versin hayirli aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…