Hemenmi cikti kuzum eger oyleyse hamissinnnnnnnTest yaptım başta çok silik ikinci çizgi vardı sonra belirgin bi çızgi oluştu 3 saatte fln resmini atıyorum testinEki Görüntüle 2586677
Başta silikti 3 saatte fln bu hale geldiHemenmi cikti kuzum eger oyleyse hamissinnnnnnn
Hamissin kuzum saglikla gelsin inşaallahBaşta silikti 3 saatte fln bu hale geldi
İnşallah kan testi yaptırmadan emin olamıycam galıba allah razı olsumEn başta silik çizgi varsa evet hamilesiniz . Hayırlı olsun
Bence hamilesin benimkide böyle çıkmıştı tabi kan testi yaptırmakta fayda var canım hayırlı olsunAma adetime bir hafta var bu kadar erken çıkması normalmi test buzuk olabilirmi
Bence hamilesin benimkide böyle çıkmıştı tabi kan testi yaptırmakta fayda var canım hayırlı olsun
Hayır tekrarlamadım testi yapar yapmaz eşimle acile gidip kan testi yaptirmistik hemen boyle cok silik çıkmıştı direk kendimki aklima geldi inşallah vardır hayırlı haberlerinizi bekliyoruzTesti tekrarladınızmı. inşallah vardır aynen en doğrusu kan testi
Evet pozitif gibi peki belirtilerin varmi ?Test yaptım başta çok silik ikinci çizgi vardı sonra belirgin bi çızgi oluştu 3 saatte fln resmini atıyorum testinEki Görüntüle 2586677
Şuan acile gitme gibi bi şansımda yok uzakta hastane. hafta sonu olduğu için sağlık ocağıda kapalı pazartesiye kadar 5 tane daha test yaparım kesinHayır tekrarlamadım testi yapar yapmaz eşimle acile gidip kan testi yaptirmistik hemen boyle cok silik çıkmıştı direk kendimki aklima geldi inşallah vardır hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Kasıklarımda ağrı var göğslerim de acıyo galiba bn hamileyimEvet pozitif gibi peki belirtilerin varmi ?
Evet insan çok sabirsiz oluyo hadi hayırlısı rabbim isteyen herkese versin hayirli aksamlar...Şuan acile gitme gibi bi şansımda yok uzakta hastane. hafta sonu olduğu için sağlık ocağıda kapalı pazartesiye kadar 5 tane daha test yaparım kesin
Amin inşallahTeşekkür ederim iyi akşamlarEvet insan çok sabirsiz oluyo hadi hayırlısı rabbim isteyen hekese versin hayirli aksamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?