• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım 🙏

Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim 🙏
Karanlık ve sessiz bir ortamda dinlen
Bu beni rahatlatiyordu biraz

Eger ileri derece de ise migreniniz hastaneye gitmeden maalesef geçmiyor bu meret

Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim 🙏
Akupunktur bana çözüm oldu.

Migrenim yok, bunun ne oldugu ve nasil kullanıldığı hakkinda da fikrim yok.
Ama 28838383 kere siradan insanlar tarafindan tavsiye edildiğini gördüm

Isterseniz bir deneyin 🤷🏻‍♀️
Enseye soguk koymak, bol su tuketmek, bir de ataklari sık yasiyorsaniz bir ostoepat yada kayropraktor bulup muayene olmanizi oneririm. Bazen altinda yatan sebep farkli olabiliyor.
Enseye değilde ben direkt ağrıyan bölgeye koydum buz pek bi sonuç alamadım ilk atakta yapmadım İlerleyince yaptım belki ondandır .Mesela ne gibi sebep ?

Eger baska ilac almiyorsaniz, melisa cayi benim migrenimi hafifletiyordu.Zaten melisa cayi sinirleri gevsetiyor, insana rahatlık veriyor.Bir deneyin istersenz.Ama aktardan ot halinde alın

Ben de migrenden muzdaribim.
Demir ve magnezyum seviyenize baktırıp, eksikse takviye almanızı tavsiye ederim.
Açlık, uykusuzluk, fazla peynir tüketimi de tetikler migreni.
Demir eksikliğimde var aslında .bi yer tedavi olmazsa başka bi yerden patlak veriyor herhalde

Sade Türk kahvesi, buzlu su ve dondurma.
Arka arkaya hepsini tüketip, sessiz karanlık bir odaya çekilin sakinleyip geçecektir.
Bende de var migren, tutunca 3-4 gün sürdüğü oluyor.
Ağrı kesici olarak mavi haplı olan bir ilaç var onu kullanıyorum ama geçmiyor.
Sonrasında yukarıdaki uygulamaları yapıyorum ve sonu başarılı :)
Çok geçmiş olsun.
İnsanın kafasını kesip, atası geliyor valla.
Dün öyle kötü oldum ki gerçekten kafamı kesip atmak istedim aynen. Kusma ve bulantı da oluyor zonkladıkça.Allah düşmanıma vermesin bu ağrıyu

Dün öyle kötü oldum ki gerçekten kafamı kesip atmak istedim aynen. Kusma ve bulantı da oluyor zonkladıkça.Allah düşmanıma vermesin bu ağrıyu

Kesinlikle öyle yavrum, çeken bilir çok zor.
Ama özellikle karanlıkta uzanmak çok iyi geliyor.
Bir de aklıma gelen şu, başını sıkıca tülbentle sar oda toparlıyor migren ağrısını.
Denedim, onayladım :)

Eczanede migren bantları var. Alnınıza yapıştırıyorsunuz. Bir de bana bitkisel bir damla vermişti eczacı. Adını hatırlayamadım. Migrenin geleceğini anladığınız anda alıyorsunuz. Eczacıya sorabilirsiniz.

Onun haricinde göz bandı edinin. Işık çok etkiliyor. Hele de benimki gibi auralı migreniniz varsa. Başımı suyun altına sokuyorum. Rahatlatıyor.

Bir tanıdığıma hacamat iyi gelmişti. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.

Back
X