• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım 🙏

Eczanede migren bantları var. Alnınıza yapıştırıyorsunuz. Bir de bana bitkisel bir damla vermişti eczacı. Adını hatırlayamadım. Migrenin geleceğini anladığınız anda alıyorsunuz. Eczacıya sorabilirsiniz.

Onun haricinde göz bandı edinin. Işık çok etkiliyor. Hele de benimki gibi auralı migreniniz varsa. Başımı suyun altına sokuyorum. Rahatlatıyor.

Bir tanıdığıma hacamat iyi gelmişti. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim bantlardan edineceğim hemen 🧡 hacamat akupunktur botoks iyi geliyor herkes de söylüyor ama denemek lazım şu virüs biterse

Enseye değilde ben direkt ağrıyan bölgeye koydum buz pek bi sonuç alamadım ilk atakta yapmadım İlerleyince yaptım belki ondandır .Mesela ne gibi sebep ?
Buzu direkt koymayın, bir seye sarip koyun.
Bazen boyun kaslari fazla gergin olabiliyor, basa giden damarlarda kan akisini azaltıyor.
Bu da ciddi bas agrisi yapar.
Yada yediginiz ictiginiz seylerde sebep olabilir. Ozellikle seker tuketiyorsaniz, vucutta iyileşme dongusuni ciddi baskilar.
Ama alayli birilerine gitmeyin lütfen. Osteopat dediginiz hekim yada fizyoterapist oluyor, lisans egitiminin üstüne 5 yil kapsamlı egitim aliyorlar.
Butuncul tip diyebiliriz.
Ben fayda goreceginizi düşünüyorum🤷🏻‍♀️

turkiyede var mi bilmiyorum ama benim yasadigim ulkede parolun migren haplari var. Daha hafif arastirilabilir

Buzu direkt koymayın, bir seye sarip koyun.
Bazen boyun kaslari fazla gergin olabiliyor, basa giden damarlarda kan akisini azaltıyor.
Bu da ciddi bas agrisi yapar.
Yada yediginiz ictiginiz seylerde sebep olabilir. Ozellikle seker tuketiyorsaniz, vucutta iyileşme dongusuni ciddi baskilar.
Ama alayli birilerine gitmeyin lütfen. Osteopat dediginiz hekim yada fizyoterapist oluyor, lisans egitiminin üstüne 5 yil kapsamlı egitim aliyorlar.
Butuncul tip diyebiliriz.
Ben fayda goreceginizi düşünüyorum🤷🏻‍♀️
Şu virüs bi bitsin ilk işim bunu araştırıp gitmek olacak .zaten alelade bi yere güvenip gidemem.Şekeri çok tüketmemeye çalışıyorum.Hepimize şifa olsun 🧡

Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim 🙏
Valla ne kadar işe yarar bilmiyorum ama arkadaşım pamuğa kolonya damlatir kulaklarına koyardı bir de benim bildiğim karanlık ortam iyi geliyo. İnşallah sifanizi bulursunuz

Senelerdir migrenin var hafif bir gerginlik hissedince boynumda başımda ilacimi içiyorum tutmasın diye ensenize buz koymak zararliymis Dr tavsiyesi ile başımın tam ortasına biraz bekletip cekiyorum ılık duş ve sade türk kahvesi içiyorum serin bir odada göz bandıyla yatıyorum benim yöntemin bu mide bulantım başladıysa geçmiş olsun ne yaparsam geçmez hastaneye gidip iğne olmam lazım o raddeye gelmemeye çalışıyorum

Back
X