• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım 🙏

Bestiee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
1.584
5.384
108
Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim 🙏

Merhaba arkadaşlar ,Konunun yeri burası olmayabilir ama çok zor durumdayım burada daha çok cevap gelir diye buraya yazdım
Çok kötü migren atakları geçiriyorum ,Ağrı kesici alerjilerim var sadece parol kullanabiliyorum.Migrenle başka çıkmak o kadar zor ki yetersiz kalıyor haliyle.İlaçsız rahatladığınız ,sonuç aldığınız bi yöntem varsa lütfen yardım eder misiniz ??
Rabbim herkese şifa versin ,şimdiden teşekkür ederim 🙏
Kekik yağını dene canım

Çin yağı 🙋🏻‍♀️ bileğinde dene önce madem alerjik bir bünyen var. Alerji yapmazsa şakaklarina sür.

Migrenim yok, bunun ne oldugu ve nasil kullanıldığı hakkinda da fikrim yok.
Ama 28838383 kere siradan insanlar tarafindan tavsiye edildiğini gördüm

Isterseniz bir deneyin 🤷🏻‍♀️
Enseye soguk koymak, bol su tuketmek, bir de ataklari sık yasiyorsaniz bir ostoepat yada kayropraktor bulup muayene olmanizi oneririm. Bazen altinda yatan sebep farkli olabiliyor.

Ben de migrenden muzdaribim.
Demir ve magnezyum seviyenize baktırıp, eksikse takviye almanızı tavsiye ederim.
Açlık, uykusuzluk, fazla peynir tüketimi de tetikler migreni.

Enseye buz koymak işe yaramıştı bende ama benm migrenim hafif boyutta.

Aktarlarda migren taşı isminde bir taş var. Mentol taşı diye de geçiyor.. Deneyebilirsiniz onu da

Sade Türk kahvesi, buzlu su ve dondurma.
Arka arkaya hepsini tüketip, sessiz karanlık bir odaya çekilin sakinleyip geçecektir.
Bende de var migren, tutunca 3-4 gün sürdüğü oluyor.
Ağrı kesici olarak mavi haplı olan bir ilaç var onu kullanıyorum ama geçmiyor.
Sonrasında yukarıdaki uygulamaları yapıyorum ve sonu başarılı :)
Çok geçmiş olsun.
İnsanın kafasını kesip, atası geliyor valla.

1 çay kaşığı türk kahvesinin üstüne 4 5 damla limon sıkıp macun kıvamına getirip yiyin

Back
X