lutfen yardim edin:(

muhtemelen evde sıkıldığın için evlenmek istiyosun. merak etmeme evlenince de koce evinde sıkılacaksın. bence okula geri dön. çünkü iki türlü de evde oturacaksın.

yorumları dıkkate al lütfen insan hayatta mutlaka bırılerıne guvenmeli yoksa yaşayamaz ama en çok kendısıne guvenecek tek başımada olurum demeli bunun içinde iyi bi eğitim sonrasında ıyı bi iş şartt deli gibi aşık bir eş bile kendısıne muhtaç olduğubnu anladığı an değişir hayat 19 yaşındaki kadar toz pembe değilmiş insan bunu o yaşları geçince fark edıyor oyuzden elinden geldiğince kendını geliştir nekadar kaybın olursa olsun okuluna dön iyi kötü kendını geçindirecek kadar bı meslek sahıbı ol evlilik için çok erken

Bak canım emin ol benim ailem seninkinden kat kat daha sıkıyorlardi beni evden okula okuldan eve bakkala bile gidemezdim sonra kurtulmak için evlenmek istedim izin vermediler zorla evlendim şuan 18 yaşında yeni doğum yapmış bi anneyim allaha şükür çok mutluyum eşim çok çok iyi ama keşkede okuyor olsaydim keşke ailem engel olabilselerdi evlenmeme şuan da acil tıp teknisyenleri arasında stajyer olurdum aileni sev onlar iyiliğini düşünüyor sonra geç kalmış olma onları anlamak için sevgiler...

Tesekkurler bende acele karar vermicem herseyi oluruna birakcam

Ne okuyordunuz okula neden dönemiyorsunuz bende onu anlayamadım ve siz okulu bırakmak istediğinizde ailenizin tepkisi ne oldu?

Hayatının bir amacı yok mu canım kardeşim? Hiç mi hayallerin hedeflerin yok? Okulu biraktiysan açıktan bitir, olmadi kurslara katıl, geliştir kendini. Ayaklarının üstüne bas ve tek başına birey olabildikten sonra evlenmeyi düşün.

Iyi guzell soyluyosunuz da ailem sorunlu sadece onlarin istedigi yerlere gidebilirim

Evlenip napıcan? Burada her gün neler okuyoruz. YGS-LYS'ye falan hazırlan bence. Yaşın çok küçük. İşin gücün mesleğin yok. Bir garantin yok yani. Herkesin eşiyle ilgili sorunları var. Sen okulunu bitir. Çalışmayacaksan yine çalışma. En azından mesleğin elinde olur. Hem şimdi millet hep çalışan kız arıyor. Bir sürü üniversite mezunu arkadaşım var. Çalışana bile kamu personeli mi diye soruyorlar. Çalışmasını istemeyen çok nadir oluyor. Biri 20, biri 18 yaşında iki erkek kardeşim var onlar bile küçücük başlarına çalışmayan kızla evlenmem diyorlar. Doğru mu, yanlış. Ama şimdi istisnaların dışında bir çok insan bu şekilde düşünüyor. Kimse için değil, kendin için bir şeyler yap ve kendini geliştir. Eşin sürekli ezmeye çalışır seni. Herkes böyle değil ama ne insanlar var. Yarının ne getireceği belli olmaz.

Gir bi işe çalış madem okumak istemiyorsan.
Öyle ha deyince evlenilmiyor hayat kolay değil

Iyi guzell soyluyosunuz da ailem sorunlu sadece onlarin istedigi yerlere gidebilirim
Ömür boyu ailenin istediği gibi mi yaşayacaksın? Evlenip birde kocanın istediği gibi yasayacaksin. Ee bu hayat senin degil mi?

Al anneni karsina konus hayallerinden bahset. Seni dinlemezse seni anlayabilecek bi aile büyüğünden yardim al ailenle konuşsun. Sen kolayina kaciyosun su an cok pisman olursun ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…