- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi bir hayaldi
muhtemelen evde sıkıldığın için evlenmek istiyosun. merak etmeme evlenince de koce evinde sıkılacaksın. bence okula geri dön. çünkü iki türlü de evde oturacaksın.Arkdslar ben okulu biraktim ev kiziyim her gun evdeyim bi iki ev gezmesi bazen ailemle geziyorum evlenmeyi dusunuyorum ama nedense ailem hic istemiyor cok karsilar hep bi bahane buluyolar istekleri ya cok fazla oluyo yada uzakligi sorun ediyolar acaba hep boylemi devam edecek bu sorun....
Bak canım emin ol benim ailem seninkinden kat kat daha sıkıyorlardi beni evden okula okuldan eve bakkala bile gidemezdim sonra kurtulmak için evlenmek istedim izin vermediler zorla evlendim şuan 18 yaşında yeni doğum yapmış bi anneyim allaha şükür çok mutluyum eşim çok çok iyi ama keşkede okuyor olsaydim keşke ailem engel olabilselerdi evlenmeme şuan da acil tıp teknisyenleri arasında stajyer olurdum aileni sev onlar iyiliğini düşünüyor sonra geç kalmış olma onları anlamak için sevgiler...Arkdslar ben okulu biraktim ev kiziyim her gun evdeyim bi iki ev gezmesi bazen ailemle geziyorum evlenmeyi dusunuyorum ama nedense ailem hic istemiyor cok karsilar hep bi bahane buluyolar istekleri ya cok fazla oluyo yada uzakligi sorun ediyolar acaba hep boylemi devam edecek bu sorun....
Tesekkurler bende acele karar vermicem herseyi oluruna birakcamBak canım emin ol benim ailem seninkinden kat kat daha sıkıyorlardi beni evden okula okuldan eve bakkala bile gidemezdim sonra kurtulmak için evlenmek istedim izin vermediler zorla evlendim şuan 18 yaşında yeni doğum yapmış bi anneyim allaha şükür çok mutluyum eşim çok çok iyi ama keşkede okuyor olsaydim keşke ailem engel olabilselerdi evlenmeme şuan da acil tıp teknisyenleri arasında stajyer olurdum aileni sev onlar iyiliğini düşünüyor sonra geç kalmış olma onları anlamak için sevgiler...
Tesekkurler bende acele karar vermicem herseyi oluruna birakcam
Keske calisabilsem ailem hicbisekilde izin vermiyyogit calis
Iyi guzell soyluyosunuz da ailem sorunlu sadece onlarin istedigi yerlere gidebilirimHayatının bir amacı yok mu canım kardeşim? Hiç mi hayallerin hedeflerin yok? Okulu biraktiysan açıktan bitir, olmadi kurslara katıl, geliştir kendini. Ayaklarının üstüne bas ve tek başına birey olabildikten sonra evlenmeyi düşün.
Sizde ayni seyleri yasamissiniz anladgndan eminim napim canim hayat bnim icin cok bosSeni çok iyi anladigimdan emin ol lütfen.
evlenince can sıkıntının sinir hastalığına dönüşebilirSiz anlamiyosunuz zaten okulu birakmakla hata yaptim ama benim ailem cok sıkıyo calismama faln izin yok boyle hayatttan ne anliyacgim
Bu yaşta evlilikmi düşünüyosun19 yasindayim
Evlenip napıcan? Burada her gün neler okuyoruz. YGS-LYS'ye falan hazırlan bence. Yaşın çok küçük. İşin gücün mesleğin yok. Bir garantin yok yani. Herkesin eşiyle ilgili sorunları var. Sen okulunu bitir. Çalışmayacaksan yine çalışma. En azından mesleğin elinde olur. Hem şimdi millet hep çalışan kız arıyor. Bir sürü üniversite mezunu arkadaşım var. Çalışana bile kamu personeli mi diye soruyorlar. Çalışmasını istemeyen çok nadir oluyor. Biri 20, biri 18 yaşında iki erkek kardeşim var onlar bile küçücük başlarına çalışmayan kızla evlenmem diyorlar. Doğru mu, yanlış. Ama şimdi istisnaların dışında bir çok insan bu şekilde düşünüyor. Kimse için değil, kendin için bir şeyler yap ve kendini geliştir. Eşin sürekli ezmeye çalışır seni. Herkes böyle değil ama ne insanlar var. Yarının ne getireceği belli olmaz.Arkdslar ben okulu biraktim ev kiziyim her gun evdeyim bi iki ev gezmesi bazen ailemle geziyorum evlenmeyi dusunuyorum ama nedense ailem hic istemiyor cok karsilar hep bi bahane buluyolar istekleri ya cok fazla oluyo yada uzakligi sorun ediyolar acaba hep boylemi devam edecek bu sorun....
Ömür boyu ailenin istediği gibi mi yaşayacaksın? Evlenip birde kocanın istediği gibi yasayacaksin. Ee bu hayat senin degil mi?Iyi guzell soyluyosunuz da ailem sorunlu sadece onlarin istedigi yerlere gidebilirim
Keske calisabilsem ailem hicbisekilde izin vermiyyo