lutfen yardim edin:(

Siz anlamiyosunuz zaten okulu birakmakla hata yaptim ama benim ailem cok sıkıyo calismama faln izin yok boyle hayatttan ne anliyacgim
Calismana bile izin vermiyorlarsa ailen de hatali.
Ben suna inaniyorum, bi evladi ne kadar baski altinda yetistirirsen o kadar hata yapar. Ama sen hatalardan kendini koru. Ailenden kacmak icin evlilik dusunme.

Biliyor musun tam da karşı komşumuzun kızı böyle bir şey düşünüyor.
Ailesi izin vermiyor, okumasını istiyor ama kendisi istemiyor.

Yine alt katta bir komşumuz var kızı 17 yaşında bundan 7 ay önce evlendi ve şu an boşanıyor.
Sakın derim.
Nice olaylar var bunun gibi.
Kendi ayakların yere basana kadar evliliği düşünme.
Bak dayımla yengem severek evlendiler neleri gözden çıkardılar evlenebilmek için.
Ama gel gör ki 7 senenin sonunda dayım yengemi aldatıyor.
Kimseye güven olmaz.
Ailenden kaçıyorsun elin adamının sana iyi bakacağını nereden bilebilirsin?
Ne yap ne et oku.
Cok acele etmiyorum ama mutlu olacksam yasin onemi yok sadece hemen geri cevirmelerine kiziyorum

Calismana bile izin vermiyorlarsa ailen de hatali.
Ben suna inaniyorum, bi evladi ne kadar baski altinda yetistirirsen o kadar hata yapar. Ama sen hatalardan kendini koru. Ailenden kacmak icin evlilik dusunme.
Beni anladiniz simdi tek dusuncem iyi bi insanla evlenip mutlu olmk ama ben hemn evleniyim demiyorum sadece onlarin boyle konusmasi canimi sıkıyo

Siz anlamiyosunuz zaten okulu birakmakla hata yaptim ama benim ailem cok sıkıyo calismama faln izin yok boyle hayatttan ne anliyacgim
Tekrar baslasan? Ya da acik ogretim? Canim bak, inan el ogluna hic guven olmaz. Bir de bunun kaynana, kayinpederi var.
Yagmurdan kacicam diye doluya tutulma.

Sen boşluktan evliliğe sarmışsın galiba. önce kendine okul ya da iş vs. güzel bir meşgale bulabilirsin. ailen çalışmana karşı çıkıyorsa da dikiş nakış ahşap boyama vs. güzel kurslar var. faydalı olabilir senin için. böylece çevren de oluşur evlilik de zamanla kendiliğinden doğru kişiyle doğru zamanda gerçekleşir. evlenmek için acele etme evlenince seni pembe dünya beklemiyor böyle aceleci davranırsan yanlış yapma ihtimalin de artar.

Sen boşluktan evliliğe sarmışsın galiba. önce kendine okul ya da iş vs. güzel bir meşgale bulabilirsin. ailen çalışmana karşı çıkıyorsa da dikiş nakış ahşap boyama vs. güzel kurslar var. faydalı olabilir senin için. böylece çevren de oluşur evlilik de zamanla kendiliğinden doğru kişiyle doğru zamanda gerçekleşir. evlenmek için acele etme evlenince seni pembe dünya beklemiyor böyle aceleci davranırsan yanlış yapma ihtimalin de artar.
Tsk ederim

X