- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi bir hayaldi
19 yasindayimyaşınız kaç ?
evlilik için küçüksün.. aileninde karşı çıkması çok normal19 yasindayim
19 yaşındaki kızını evlendirmek istemeyen anne babayı buradan çok çok tebrik ediyorum, keşke onların mantiginin yarisinin yarisi sende olsaymis19 yasindayim
Haklisiniz ama sonucta degerlendirilmeli gelenler bu hayatin kurali19 yaşındaki kızını evlendirmek istemeyen anne babayı buradan çok çok tebrik ediyorum, keşke onların mantiginin yarisinin yarisi sende olsaymis
Okumak istemiyorsan bile, bir kursa gidebilir, ileride kullanabilecegin bir sanat ogrenebilirsin. Hem bu sayede sosyal bir hayatin olur, ve yeni insanlarla tanisirsin. Acele etme, yasin cok kucuk. Evlenecegin kisi ailenden cok daha baskici olabilir. Evlenirsem ozgur olurum mantigiyla boyle bir risk alma. Kendi gelecegine yatirim yap bi sekilde. Zamani gelince ailende yuva kurman icin sana destek olur zaten. Bu kucuk yasinda senin ezilmenden korkuyorlar sadece.Hayir ev gezmeleri onun icin degil mecburen annemlerle gidiyorum
Bende hemen olcak olsun demiyorum sadece oyle konusmalarina piskolajim bozuluyo tabiki de herseyin hayirlisini istiyorumevlilik için küçüksün.. aileninde karşı çıkması çok normal
Yok değil vallahi, 19 yaşındaki bir kız için hayatın kuralı okuluna devam edip evlenmeyi düşünmemek olmalıydı benceHaklisiniz ama sonucta degerlendirilmeli gelenler bu hayatin kurali
Ailem hicbisekilde boyle seyleri istemiyo tek biyere gidemiyorum cok tutucularOkumak istemiyorsan bile, bir kursa gidebilir, ileride kullanabilecegin bir sanat ogrenebilirsin. Hem bu sayede sosyal bir hayatin olur, ve yeni insanlarla tanisirsin. Acele etme, yasin cok kucuk. Evlenecegin kisi ailenden cok daha baskici olabilir. Evlenirsem ozgur olurum mantigiyla boyle bir risk alma. Kendi gelecegine yatirim yap bi sekilde. Zamani gelince ailende yuva kurman icin sana destek olur zaten. Bu kucuk yasinda senin ezilmenden korkuyorlar sadece.
bencede evlendirmemeleri evlatlarını düşündükleri anlamına gelir..sorumluluk altına girmek kolaymı ,19 yaşındaki kızını evlendirmek istemeyen anne babayı buradan çok çok tebrik ediyorum, keşke onların mantiginin yarisinin yarisi sende olsaymis
Siz anlamiyosunuz zaten okulu birakmakla hata yaptim ama benim ailem cok sıkıyo calismama faln izin yok boyle hayatttan ne anliyacgimYok değil vallahi, 19 yaşındaki bir kız için hayatın kuralı okuluna devam edip evlenmeyi düşünmemek olmalıydı bence
Anne babaya helal