lütfen yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şişman insanlar hep gamsız olur sizin eşinizde öyleymiş ya insan karşısındakinin nasıl çabaladığını görüp biraz ondan utanır çekinir de dikkat eder bunun hiç umrunda değil ben olsam yoluma bakardım bi 5 sendniz daha yanmasın

Bir gün hasta olursanız eşiniz sizi bu nedenle terkederse haklısın dersiniz

Bence gamsız değiller sadece etrafa kulaklarını tıkamışlar. Emin olun herkesten zayıflama tavsiyeleri almak çok can sıkıcıdır. Bakışlardan bile kınandıklarını anliyorlardir. Evet kimi çabalamıyor olabilir, psikolojik sıkıntıları olabilir, kimi ciddi sağlık problemlerinden veremiyordur. O kadar kiloyu taşımak, hareket kısıtlılığı, iki adımda yorulup terlerin boşalması düşünüyorum da kimbilir ne kadar zordur. İşi gamsizliga vuruyorlardir artık ne yapsınlar. Bu sebepten bıçak altına yatmayı bile kabul ediyorlar yani.

Canım eşine hamile kalıp anne olmak istediğini söyle doktora gidelim duruma göre hani bireyde şeker olduğunda iğne yapıyorlar bebeğin sağlıklı olması için diye biliyorum gereken iğneleri ol de
Ben senin için herşeyi yapardım bende senin benim için sağlıklı olmanın istiyorum de
Bilemedim ki kendisi istemeyince zor malesef

İşte bu kadar rahatsız olmalarına rağmen hala harekete geçmemeleri bana gamsızlık olarak geliyor yoksa hasta olan ama çabalayıp veremeyenlere birşey diyemem tabiki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…