- Konu Sahibi Endoplazmikbirkulumm
Nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Kimseyle konuşamıyorum. İçime dökmek istiyorum. Yazarken gözlerim doluyor.. Eşimle 2 yıllık evliyiz. Kendisini 5 yıldır tanıyorum. Onunla tanıştığımda 135 kg dan fazlaydı, benim motivemle 120 kg a kadar düştü. Sonrasında bir çok sağlık problemi yaşadı, onkolojide yattı şekerden dolayı, felç geçirdi, psikolojisi bozuldu, doktora terapiye gittik beraber, o hastayken kendi annesinden iyi baktım ona... Ona hep destek oldum, beslenmesine her şeyini hazır ettim, spora teşvik ettim, en son doktor durumun ciddi böyle gidersen felç geçirirsin erken yaşta diyince benden gizledi, ve dünya başıma yıkıldı. 35 yaşımdayım, bebek sahibi olmak istiyorum fakat onun sağlığı konusunda ciddi kaygılarım var. O ise ku döngüyü bir türlü kıramıyor, beş yıldır diyette. bugünkü sonuç hala 120 kg. Ara öğünlerine kadar hazırlıyorum. Spor salonuna zorla kayıt yaptırdım. Dün salona gidiyorum diye cafeye gitmiş. Bana haber bile vermedi. Çok üzüldüm ve bu akşam eve gelmemesini söyledim. Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Sadece kilo verip sağlığına kavuşmasını ve bebeğimin babası olmasını istiyorum. ne ev ne araba ne para hiç bir şey istemedim ben ondan.