• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

güzel kizim olmaz. git icini rahatlat sonra haber et. hem yaslilar daha iyi ola bilir tecrübeliler. korkma bisi olmaz. hemde üzülcel bisi yok. ilerde evlencem diyede korkma cünki evlendigin kisi misal tecrübesi var diyelim zarin olsun olmasin anlar kizmisin degilmisin diye. böyle seye üzülürmü hic ya. Sonucta Allah bilio kimseden korkma
Umarim dua edin bana bol bol

Bence konu sahibi kaygı bozukluğu yaşıyor şu anda.kafaya bu kadar takması bu yüzden

Devlete işlem giriliyor ya ondan
Ben devlet hastanesinde çalışıyorum böyle bir işlem girilemez çünkü sistemde yok. Yapacağınız şey şu. Aşırı enfeksiyon yaşıyorum bir arkadaşım kızlık zarı hymena da denir olmadığında enfeksiyon Riski artıyor demişti bu yüzden kontrol olmak istiyorum diyeceksiniz. Sisteme girecekleri şey İYE yani kızlık zarına Baktık yoktu diye birşey girilmeyecek

Ben devlet hastanesinde çalışıyorum böyle bir işlem girilemez çünkü sistemde yok. Yapacağınız şey şu. Aşırı enfeksiyon yaşıyorum bir arkadaşım kızlık zarı hymena da denir olmadığında enfeksiyon Riski artıyor demişti bu yüzden kontrol olmak istiyorum diyeceksiniz. Sisteme girecekleri şey İYE yani kızlık zarına Baktık yoktu diye birşey girilmeyecek
Mantıklica ama bana bozuk olup olmadığını der mi

Senin tabirinle bozuk! olsa ne yapacaksın 150 lira muayene ücretini düşündüğüne göre diktirmek gibi bir seçeneğin yok öğrenip ne yapacaksın? Ne olduysa olmuş yapacak bişey yok bu saatten sonra.

Senin tabirinle bozuk! olsa ne yapacaksın 150 lira muayene ücretini düşündüğüne göre diktirmek gibi bir seçeneğin yok öğrenip ne yapacaksın? Ne olduysa olmuş yapacak bişey yok bu saatten sonra.
Ne biliyosun ki belkide bi şey olmadi

Bu kadar kendini harap etme.

Doktorun yuzune nasil bakcam ne demek?

Git kontrolu yapsin.

Korkma git
Bende işte şuan korkuyorum stajyer aylik 500 alıyorum o paramla gitcem ama işte suan ki psikolojimi kimse anlayamaz

Yavrum ne olduysa oldu. Böylelikle abidik gubidik şeylere önem vermeyen adam gibi adam birini bulursun bu vesileyle fena mı?

Arkadaşlar küçükken parmağımin ucunu seyime sokmustum adettim ama tam ne olduğunu bilmiyordun bi irkilme oldu hatta bunu 2 sefer yaptım ikisindede irkilme oldu sonradan kızlık zarıni öğrendim büyüdükçe ama bide idrar deliğinede dokunmuş olabilirim diye düşündüm suan 18yasindayim sizce bozuldu mu doktora mi gitmeliyim 150 tl diyo kadında yaşlı sizce iyi bakar anlar mi 4 senedir psikolojim bozuldu lütfen ciddi yorum yapın inşallah bi şey olmamıştir
Doktora gidin herşey ortaya çıkar
Böyle durup düşünmekle beklemekle olmaz

ilk olarak yaslarimiz yakın yani orta okulun başlarında bu tarz seyler anlatılıyor velev ki anlatılmamış olsa bile annenden ondan bundan duyman çok olası bişey bu. Bence kendini toplayim muayene olmalisin korkma be yapacak sanki kaldirip bi tane vuracak degil bu kadar sikinti etme kendine bide parmagimin ucu diyorsun irkildim diyorsun sanki o kadar ucu olsa irkilmezdin bilemedim :KK64: inşallah korktugun gibi değildir.

Back