- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
Bence bir devlet hastanesine gidip kontrol ettirebilirsiniz işlem sadece 5 saniye sürüyor bir ebe bile yardımcı olabilir sizeO
Özel hastane değil kendisi açmış kendi muayenesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir devlet hastanesine gidip kontrol ettirebilirsiniz işlem sadece 5 saniye sürüyor bir ebe bile yardımcı olabilir sizeO
Özel hastane değil kendisi açmış kendi muayenesi
Umarim dua edin bana bol bolgüzel kizim olmaz. git icini rahatlat sonra haber et. hem yaslilar daha iyi ola bilir tecrübeliler. korkma bisi olmaz. hemde üzülcel bisi yok. ilerde evlencem diyede korkma cünki evlendigin kisi misal tecrübesi var diyelim zarin olsun olmasin anlar kizmisin degilmisin diye. böyle seye üzülürmü hic ya. Sonucta Allah bilio kimseden korkma
Devlete işlem giriliyor ya ondanBence bir devlet hastanesine gidip kontrol ettirebilirsiniz işlem sadece 5 saniye sürüyor bir ebe bile yardımcı olabilir size
Ben devlet hastanesinde çalışıyorum böyle bir işlem girilemez çünkü sistemde yok. Yapacağınız şey şu. Aşırı enfeksiyon yaşıyorum bir arkadaşım kızlık zarı hymena da denir olmadığında enfeksiyon Riski artıyor demişti bu yüzden kontrol olmak istiyorum diyeceksiniz. Sisteme girecekleri şey İYE yani kızlık zarına Baktık yoktu diye birşey girilmeyecekDevlete işlem giriliyor ya ondan
Mantıklica ama bana bozuk olup olmadığını der miBen devlet hastanesinde çalışıyorum böyle bir işlem girilemez çünkü sistemde yok. Yapacağınız şey şu. Aşırı enfeksiyon yaşıyorum bir arkadaşım kızlık zarı hymena da denir olmadığında enfeksiyon Riski artıyor demişti bu yüzden kontrol olmak istiyorum diyeceksiniz. Sisteme girecekleri şey İYE yani kızlık zarına Baktık yoktu diye birşey girilmeyecek
bozuk çirkin bir kelime olup olmadığını söylerlerMantıklica ama bana bozuk olup olmadığını der mi
Bu kadar kendini harap etme.Korkut işte ama nasıl gitcem nasıl yüzüne bakcam doktorun psikolojikman çökmüş durumdayim 60 kilodan 51 düştüm
Ne biliyosun ki belkide bi şey olmadiSenin tabirinle bozuk! olsa ne yapacaksın 150 lira muayene ücretini düşündüğüne göre diktirmek gibi bir seçeneğin yok öğrenip ne yapacaksın? Ne olduysa olmuş yapacak bişey yok bu saatten sonra.
Maddi sıkıntım yok param var ama diktirmemNe biliyosun ki belkide bi şey olmadi
Bende işte şuan korkuyorum stajyer aylik 500 alıyorum o paramla gitcem ama işte suan ki psikolojimi kimse anlayamazBu kadar kendini harap etme.
Doktorun yuzune nasil bakcam ne demek?
Git kontrolu yapsin.
Korkma git
Bence birsey olmamistir..Bende işte şuan korkuyorum stajyer aylik 500 alıyorum o paramla gitcem ama işte suan ki psikolojimi kimse anlayamaz
Doktora gidin herşey ortaya çıkarArkadaşlar küçükken parmağımin ucunu seyime sokmustum adettim ama tam ne olduğunu bilmiyordun bi irkilme oldu hatta bunu 2 sefer yaptım ikisindede irkilme oldu sonradan kızlık zarıni öğrendim büyüdükçe ama bide idrar deliğinede dokunmuş olabilirim diye düşündüm suan 18yasindayim sizce bozuldu mu doktora mi gitmeliyim 150 tl diyo kadında yaşlı sizce iyi bakar anlar mi 4 senedir psikolojim bozuldu lütfen ciddi yorum yapın inşallah bi şey olmamıştir
Bide doktor 60 yada daha fazla acaba yanlış görme olasılığı olabilir mi yasindan dolayı
İyi git doktora da öğren bişey olmuş mu olmamış mı ne yapacaksanNe biliyosun ki belkide bi şey olmadi
Bişey olduğu yok ne biliyosundaYavrum ne olduysa oldu. Böylelikle abidik gubidik şeylere önem vermeyen adam gibi adam birini bulursun bu vesileyle fena mı?