• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

B Beydeba içşni ferah tut. Bu öyle hemen az parmağının ucuyla felan yırtılacak bişey değil.insanlarada bi anlam veremiyorum toplumumuzdaki baskıdan bi haber gibiler çoğu bu tarz merakları yalan bulup önemsemiyor.kesinlikle bişey olmamıştır. Emin ol kendinden sende.. Çan’ını bunlarla sıkıp takıp hayatını mahvetme.. derslerine önüne odaklan.

Bi şey olduğu yoksa ne diye yalvar yakar buraya konu açıyorsun. @Mune konu sahibi kafa buluyor bizimle. Ne kadar işsiz güçsün insan var yazık.
Ne alaka senin başınada gelebilirdi hemen gitmiş bozulmuş demeyi bikiyosunuz. Anca agziniz laf yapar beddua etmek istemiyorum size bir daha yorum yazmayin kimsenin kafa bulduguda yok bunlar gerçek bi çare arayip buraya yazıyorum yok elin orda ne gezio bana kimse hesap soramaz sizine geziosa gezio bn bi şey olmusmudur burda bilincli insanlar var belki bi çare ararım die yazdm ama nafile bi gun. Sizin veya cocugunuzjn başına gelip gelmiceni ne biliyosunuz

B Beydeba içşni ferah tut. Bu öyle hemen az parmağının ucuyla felan yırtılacak bişey değil.insanlarada bi anlam veremiyorum toplumumuzdaki baskıdan bi haber gibiler çoğu bu tarz merakları yalan bulup önemsemiyor.kesinlikle bişey olmamıştır. Emin ol kendinden sende.. Çan’ını bunlarla sıkıp takıp hayatını mahvetme.. derslerine önüne odaklan.
İnşllaj bnm. Icimde suan ferah hissederdim bnce bi sy olsaydi

Valla kizlar 30 lu yaslardayim su anda. Ben bilmiyordum bu kizlik zarı nedir, nerdedir. Sakin orana elletmelerle büyüdüm sadece. Hic de merak etmemistim, ilgilenmemiştim. Şimdi konuyu okuyunca dedim ki, benim de basıma gelebilirmiş.

Valla kizlar 30 lu yaslardayim su anda. Ben bilmiyordum bu kizlik zarı nedir, nerdedir. Sakin orana elletmelerle büyüdüm sadece. Hic de merak etmemistim, ilgilenmemiştim. Şimdi konuyu okuyunca dedim ki, benim de basıma gelebilirmiş. Y
Valla ben de bilmem kaç cm bilmem ne. Ne gerek var yaaaa kafamı yoramam

Valla kizlar 30 lu yaslardayim su anda. Ben bilmiyordum bu kizlik zarı nedir, nerdedir. Sakin orana elletmelerle büyüdüm sadece. Hic de merak etmemistim, ilgilenmemiştim. Şimdi konuyu okuyunca dedim ki, benim de basıma gelebilirmiş.
İşte insanlar bunu anlamıyor ağzı olan konuşuyor beni azarlıyor

İşte insanlar bunu anlamıyor ağzı olan konuşuyor beni azarlıyor

İnsallah bir şey olmamıştır. Ama senin yerinde olsam aileden biriyle paylaşırdım. Doktora gitmen vs sır olarak kalmayabilir, sıkıntı yasarsın. Boyle olumsuz mevzuları anneme anlatırdım, azarımı yer, en fazla bir gün suratını çeker, mutlu mesut yasardım.

İnsallah bir şey olmamıştır. Ama senin yerinde olsam aileden biriyle paylaşırdım. Doktora gitmen vs sır olarak kalmayabilir, sıkıntı yasarsın. Boyle olumsuz mevzuları anneme anlatırdım, azarımı yer, en fazla bir gün suratını çeker, mutlu mesut yasardım.
Annem Seker hastası küçük bir şeye bilee. Sikintiya girince hastanelok oluyor bi şey olursa ona die. Korkuyorum

Ben sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyor
Hırsızlık mı yaptın adam mı öldürdün de ailenin yüzüne bakamayacaksın? Bunları düşüneceğine derslerine çalış,kitap oku kendini geliştir

İnşallah çok teşekkür ederim

bence sen doktora yalnız gitme
çünkü zaten psikolojin bozulmuş, Allah korusun ters bir doktora denk gelirsin (ki maalesef var böyleleri) psikolojin iyice bozulur zaten bu konularda bilgisizsin
bazı doktorlar çok saygısız davranabiliyorlar çünkü
valla aslında yalanı hiç sevmem ama
ne bileyim mesela küçük bi oyuncak bul, anne yatağın üstündeymiş giyinirken iç çamaşırımla üstüne oturdum çok canım yanıyor, ne olur doktora gidelim de ya da bişey uydur işte
anneni de al git

Tatlım bak bence hiççççbir şey olmadı.. İnan bana öyle bir parmakla olabilecek bir durum değil.. Tamam bir atla deve değil ama o kadar da kolay değil.. Sen içini rahatlamak için doktora git.. Ama ben senin sandığın gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Seni gerçekten seven adam gibi adam çıkınca karşına evlendiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.. Yaşın çok küçük.. Korkma.. Hayat öyle minicik bir zara bel bağlanacak kadar uzun değil.. Evet ülkemiz bu konuda maalesef katı.. Biz de öyle büyütüldük..Bir keresinde kardeşimle kavga ettik bana bir tekme attı ama ben pertt... Tam oraya geldi ayak parmağı.. Ama nasıl sızlmak... Annem aldı beni tuvalete işetmeye.. Bir taraftan da Alllaaaam patladıysa napacam ben şimdi diyor.. Ben neden bahsettiğini anlamıyorum tabi:) ya işte böyle bir cehaletin evlatlarıyız biz:) şu an çok gülüyorum ama annemin yüzünden çok korkmuştum.. Şimdi anneme sen bana böyle böyle deidn diyorum ve gülüşüyoruz.. Allahım ne aptalmışım diyor kadın kendine.. Yani öyle basit değil.. Korkma

ya arkadaşlar kızın yazdıklarını hiç mi okumuyorsunuz
çevresi, ailesi belli işte
hala çarşaf muhabbeti var
18 yaşında kız, nasıl değiştirsin bir anda zihniyetini
geceleri uyku uyumuyorum diyor
siz hala takma diyorsunuz

Tatlım bak bence hiççççbir şey olmadı.. İnan bana öyle bir parmakla olabilecek bir durum değil.. Tamam bir atla deve değil ama o kadar da kolay değil.. Sen içini rahatlamak için doktora git.. Ama ben senin sandığın gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Seni gerçekten seven adam gibi adam çıkınca karşına evlendiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.. Yaşın çok küçük.. Korkma.. Hayat öyle minicik bir zara bel bağlanacak kadar uzun değil.. Evet ülkemiz bu konuda maalesef katı.. Biz de öyle büyütüldük..Bir keresinde kardeşimle kavga ettik bana bir tekme attı ama ben pertt... Tam oraya geldi ayak parmağı.. Ama nasıl sızlmak... Annem aldı beni tuvalete işetmeye.. Bir taraftan da Alllaaaam patladıysa napacam ben şimdi diyor.. Ben neden bahsettiğini anlamıyorum tabi:) ya işte böyle bir cehaletin evlatlarıyız biz:) şu an çok gülüyorum ama annemin yüzünden çok korkmuştum.. Şimdi anneme sen bana böyle böyle deidn diyorum ve gülüşüyoruz.. Allahım ne aptalmışım diyor kadın kendine.. Yani öyle basit değil.. Korkma

yorumum tam sizinkinin altına denk gelmiş, ama sizin yorumunuzu görmeden yazdım
üstünüze alınmayın lütfen

yorumum tam sizinkinin altına denk gelmiş, ama sizin yorumunuzu görmeden yazdım
üstünüze alınmayın lütfen
Yok estağfurullah neden alınayım.. Okudum sizin mesajınızı da.. Ben daha çok takmamak değil de bir şey olmadığına inandırmak amacındayım zaten:)

Back