• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Bişey olup olmadığını burdan öğrenemezsin bunun tek yolu kontrole gitmek.
Korkut işte ama nasıl gitcem nasıl yüzüne bakcam doktorun psikolojikman çökmüş durumdayim 60 kilodan 51 düştüm

Korkut işte ama nasıl gitcem nasıl yüzüne bakcam doktorun psikolojikman çökmüş durumdayim 60 kilodan 51 düştüm
Valla bir sağlıkçı olarak üstelik alanımda kadın doğum sizin gibi gelen vakalara aaaa elini vajinasına sokmuş ne ayıp diye yaklaşmıyoruz emin olun hiç bir doktor arkadaşta böyle yaklaşmaz. Bu sizin için çok büyük bir olay olabilir ama bizler için sıradan devamlı karşılaştığımız durum

Şimdi bi insan neden parmak sokma gereği duyar sebep ne yani. El boşluğundan mi yaptın böyle bişeyi.

Git doktora baksın

Valla bir sağlıkçı olarak üstelik alanımda kadın doğum sizin gibi gelen vakalara aaaa elini vajinasına sokmuş ne ayıp diye yaklaşmıyoruz emin olun hiç bir doktor arkadaşta böyle yaklaşmaz. Bu sizin için çok büyük bir olay olabilir ama bizler için sıradan devamlı karşılaştığımız durum
İnşallah bi şey olmamıştır teşekkür ederim sağolun dedikleriniz icin

nie ya nolcak? doktor o bisi yapmaz niye illa birisinin gelmesi gerekiyor ki?
Bide doktor 60 yada daha fazla acaba yanlış görme olasılığı olabilir mi yasindan dolayı

İcin rahat etmiyorsa bi kadin dogum dan randevu alip gidip ogren doktora parmagimi soktum deme ama :)

Gitcem yer özel muayenesi olan kendinin bide doktor 60 yaşında bi sorun olur mu acaba

güzel kizim olmaz. git icini rahatlat sonra haber et. hem yaslilar daha iyi ola bilir tecrübeliler. korkma bisi olmaz. hemde üzülcel bisi yok. ilerde evlencem diyede korkma cünki evlendigin kisi misal tecrübesi var diyelim zarin olsun olmasin anlar kizmisin degilmisin diye. böyle seye üzülürmü hic ya. Sonucta Allah bilio kimseden korkma

Bide doktor 60 yada daha fazla acaba yanlış görme olasılığı olabilir mi yasindan dolayı
60 yaşında hala mesleğinden vazgeçmemiş üstelik özel hastanede çalışan bir doktor oldukça iyi bir doktordur. Özel hastaneler iş bilmezleri tutmaz pek haberin olsun

Pardon şuan okudum 18 yaşındaymışsınız.

Öğrenince ne yapacaksınız? Neden kendinizi böyle bir kontrolün stresine sokuyorsunuz ki.. Lütfen okulunuza ve yapmanız gerekenlere odaklanın. İlerde çok merak ediyorsanız gider hem sağlık kontrollerinizi yaptırır hem de baktırırsınız. Bu yaşta böyle bir muameleyi hak görmeyin kendinize.

O
60 yaşında hala mesleğinden vazgeçmemiş üstelik özel hastanede çalışan bir doktor oldukça iyi bir doktordur. Özel hastaneler iş bilmezleri tutmaz pek haberin olsun
Özel hastane değil kendisi açmış kendi muayenesi

Back