Bişey olup olmadığını burdan öğrenemezsin bunun tek yolu kontrole gitmek.Her neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorum
Korkut işte ama nasıl gitcem nasıl yüzüne bakcam doktorun psikolojikman çökmüş durumdayim 60 kilodan 51 düştümBişey olup olmadığını burdan öğrenemezsin bunun tek yolu kontrole gitmek.
Tövbe estagfurullah yarabbil aleminn. .. insanin basinamm ne gelirse meraktan istee dedikleri bu olsa gerek...
Valla bir sağlıkçı olarak üstelik alanımda kadın doğum sizin gibi gelen vakalara aaaa elini vajinasına sokmuş ne ayıp diye yaklaşmıyoruz emin olun hiç bir doktor arkadaşta böyle yaklaşmaz. Bu sizin için çok büyük bir olay olabilir ama bizler için sıradan devamlı karşılaştığımız durumKorkut işte ama nasıl gitcem nasıl yüzüne bakcam doktorun psikolojikman çökmüş durumdayim 60 kilodan 51 düştüm
Korkuyorum işte kimle gitcem öle yerlere tek gidilmez demi
İnşallah bi şey olmamıştır teşekkür ederim sağolun dedikleriniz icinValla bir sağlıkçı olarak üstelik alanımda kadın doğum sizin gibi gelen vakalara aaaa elini vajinasına sokmuş ne ayıp diye yaklaşmıyoruz emin olun hiç bir doktor arkadaşta böyle yaklaşmaz. Bu sizin için çok büyük bir olay olabilir ama bizler için sıradan devamlı karşılaştığımız durum
Gitcem yer özel muayenesi olan kendinin bide doktor 60 yaşında bi sorun olur mu acabanie ya nolcak? doktor o bisi yapmaz niye illa birisinin gelmesi gerekiyor ki?
nie ya nolcak? doktor o bisi yapmaz niye illa birisinin gelmesi gerekiyor ki?
Bide doktor 60 yada daha fazla acaba yanlış görme olasılığı olabilir mi yasindan dolayıValla bir sağlıkçı olarak üstelik alanımda kadın doğum sizin gibi gelen vakalara aaaa elini vajinasına sokmuş ne ayıp diye yaklaşmıyoruz emin olun hiç bir doktor arkadaşta böyle yaklaşmaz. Bu sizin için çok büyük bir olay olabilir ama bizler için sıradan devamlı karşılaştığımız durum
18 19Yaşınız kaç?
Her kadın doğumcu bakar mi kiİcin rahat etmiyorsa bi kadin dogum dan randevu alip gidip ogren doktora parmagimi soktum deme ama :)
Gitcem yer özel muayenesi olan kendinin bide doktor 60 yaşında bi sorun olur mu acaba
60 yaşında hala mesleğinden vazgeçmemiş üstelik özel hastanede çalışan bir doktor oldukça iyi bir doktordur. Özel hastaneler iş bilmezleri tutmaz pek haberin olsunBide doktor 60 yada daha fazla acaba yanlış görme olasılığı olabilir mi yasindan dolayı
Özel hastane değil kendisi açmış kendi muayenesi60 yaşında hala mesleğinden vazgeçmemiş üstelik özel hastanede çalışan bir doktor oldukça iyi bir doktordur. Özel hastaneler iş bilmezleri tutmaz pek haberin olsun
Devlet bakmak zorunda değil o yüzden bakmıyolar adlı olaylara bakiyolarEvet anlar tabiki bakar devlete de gidebilirsin hic farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?