lütfen yardım edin,ne yapmalıyım ben?..

eVLıLK terapstine gitseniz olmazmı canım. . Eminim eşinin orda sesi çıkar.Belki sana söylemediklerini orada dile getirir. Çocuğuna ilgisi nasıl peki.Ona da sevgi göstermiomu ilgilenmiomu . .

aslında evlendiğimiz gün anlamıştım .ilgisiz olacağını,romantik olmadığını.. beni kuaförden alıp yemeğe götürmüştü başbaşaydık. ama sofra ne elimi tutmuştu ne yüme bakıp güzel şeyler söylemişti.. sadece yemek yiyip kalkmıştık ( şimdi evde de aynı sofrada yer yer kalkar gider.. ne sohbet ne bişey..

aslında evlendiğimiz gün anlamıştım .ilgisiz olacağını,romantik olmadığını.. beni kuaförden alıp yemeğe götürmüştü başbaşaydık. ama sofra ne elimi tutmuştu ne yüzüme bakıp güzel şeyler söylemişti.. sadece yemek yiyip kalkmıştık ( şimdi evde de aynı sofrada yer yer kalkar gider.. ne sohbet ne bişey..
kız kardeşim bile bize geldiğinde farkeder hiç konuşmuyorsunuz çok resmisiniz der...

ya arkadaşlar lütfen bişeyler yazın napabilirim? nasıl düzeltebilirim ? hep böyle ilgisiz mi gider eşim?? çok moralim bozuk..

Çok sevip aşık olup evlenenlerde bir süre sonra bu duyguları yaşıyor çok da anormal bir durum değil. Eşinizin romantik filan olmadığını diyorsunuz o elinizi tutmuyorsa siz tutun ondan beklemeyin siz yapın bence. Erkeklerde klasik tarzda yetişmişse hiç öyle olmuyorlar odun tarzı genelde. ış size kalıyor artık. Bir de bir çok yerde okumuştum kadınlar ne istediklerini söylemezler karşı taraf yapsın ister ama erkekler öyle ince düşünmezlermiş. Direk cümlelerle ifade etmen gerekiyor.

Son düzenleme:
Madem esinden bu tür seyler göremiyorsun, ilk adimi sen at arkadasim....sasirt onu, sen romantik ol, duygularini ifade et, askla heyecanla kucakla esini....bas bagrina

Birde bu yolu dene....hic belli olmaz belki senden gördükce oda reseverden cikacak!

Ha tabi umutsuz vakalarda var, adam odunsa (kaba bir tabir ama böyle) yapacak hicbirsey yok, o zaman ya benim esim odun kabul etmeliyim diyeceksin, yada ben böyle bir evliligi sürdüremem deyip basinin caresine bakacaksin.

Lakin ilk önce yapman gereken sey, tabikide cocugun icin ve kendin icin inisyatifi eline almaktir....sonrasi belli olur zaten.

Ben cok severek evlendim ve onunda beni cok sevdigine inandim. Suan 7 sene oldu ve o kadar mutsuzumki anlatamam. O kadar cok sey yasadim ve halen yasiyorum. psikologtan tut evlilik danismanina kadar her yere gittim ama nafile. Bi insanin degismesi icin bunu kendiside istemesi lazim ve bu sekilde mutlu olan kisi neden degismek istesinki?

Ya bu sekilde kabulleneceksin veya noktayi koyacaksin. Ben 7 senedir cabaliyorum ama hersey bosunaymis. Suan gecirdigim zamana uzuluyorum. Eger oglum kayra olmasaydi simdiye coktan bosanmistim ama sirf onu dusundugum icin bunu yapmadim. Ama artik anladimki ondan ogluma fayda gelmez o yuzden 7 sene sonra bu evlilige son vermeyi dusunuyorum. Sen sen ol benim gibi 7 seneni bosuna harcama canim. Allah yardimcin olsun...

bence görücü usulü olmasındanda kaynaklanıyo çünkü baştan resmıyet ve soğukluk gırıyo ıkı yabancı gıbı ama bence aşılmıcak bı sorun degıl sen de bıraz sokulmalısın konuşarak olmuyosa değişik yöntem dene bi kağıda yaz düşüncelerını isteklerini okurken düşünme fırsatı daha çok olur onunda duygusal yönlerı vardır elbet bı kapısı vardır gırebılecegın.uzak durdukça sende gerı durursan mesafeler uzar aranızda ne bılım bı askım deyıp sarıldınmı hiç yada mınık bı süprız yaptınmı sevgını sunmak şeklınde inan çok mutlu olur içten yavas yavas karsılık vermeye baslar o da kabugundan çıkarmaya çalış bazende yüzüne söyleyınce yapacagıda varsa yapamıyolar sen teklıf et bırlıkte bı seyler yapmayı bebegı annene bırakıp bı sınemaya falan gıtmeyı teklıf et anladıgım kadarıyla sendede pek ıstek yok oturupta ilgi bekleyınce hiç oralı bıle olmuyo bu erkekler bırazda aile kaynaklı olabılır yetısme tarzı annesıyle babasıda resmıyse. sen bu zinciri kırmayı dene arkadaşım ama sabırlı ol başarılar

bende çok duygusalım yengeç burcuyum zaten eşimde hiç duygusal degıldır tv ve maç olsun deyme keyfıne şeklınde. severek evlendık baktımkı degıstıremıcem seyler var duygusal açıdan açlık hissettiğim durumlarda oldu eşimde acaip laylaylom dur bı gün ona mektup yazdım,bir gün banyonun camına sabah uyandıgında küçük iki kelime,birgün yemegının üstüne ketçapla bi kalp vs.vs.şeyler küçük belkıde sıradan şeyler ama başardım ummmadgım bi zamanda çiçek gelebılıyosa yada baska ufak bı süprizle karsılasıyosam kendı başarım dıyorum unutma küçük adımlar büyük yolları aşar sonunda dene mutlaka vazgeçme

valla dökme suyla değirmen dönmüyor kızlar.adam neyse o değişmez bence karşılık görmeden ilgi göstermekte bi sonuç vermez bence.bi süre sonra sende sıkılıyorsun adam azıcık kıpırdansada bu kadının beklentilerine yeterli gelmicektir çünkü sevgiyi aşkı tam yaşamak isteriz şımarmak isteriz.ben senle ilgilendim hadi sende benimle ilgilen demek mutlu edermi kadını etsede nereye kadar. bir süre denemekte fayda var tabiii ama ısrarcı olup beklentilerimizi çoğaltmamak lazım....

bence herşeyi tekrar konuş bir müddet ayrı kalın ve ikinizde evliliğinizi gözden geçirin....olmuyasa inceldiği yerden kopması iyi bence hayat böyle geçmez çünki

direk bi şekilde söylediğim zaman alınıyor,surat yapıyor bana.kendisi bana herşeyi söyler ben bişey söylesem alınır... çok alıngan.. zaten ben yapıyorum bütün romantiklikleri...hoş ben yapsam da anlamıyor..

arkadaşım zaten ilk ben yapıyorum hep..yolda bile ben tutmadan tutmaz elimi yada evde hep gidip sarılan öpen ben olurum..ilk evlendiğimiz aylarda romantik masa hazırladım süsledim mumlarla kendim süslendim.. içine etti masanın.. o günden sonra bi daha da yapmadım yapmamda artık..
mafoldumben

evet bu şekilde mutlu olan kişi değişmek için çaba harcamıyor.. anlamaya çalışmıyor,çaba göstermiyor..
senin durumuna da çok üzüldüm canım.. Allah seninde yardımcın olsun..:Saruboceq:

(( Zor bir durum. peki yetiştirilme tarzı nasıl. ailesi ile ilişkisi. kiminin yetişirken annesinden babasından kaynklanan nedenlerden dolayıda odun olabiliyor. eğer böyle ise zamanla değiştirebilirsin..

bende görücü usulü evlendim eşim romantikde sayılmaz hatta bana göre hiç değil
örneğin özel günleri pek önemsemez evde benimle çok konuşmaz ama yinede burda bazı yazılanları okuyunca şanslıyım diyorum.suratım asılınca bile canı sıkılır sebebini sorar surat yapma der.beni öpmeden işine gitmez.o evdeyken pc nin başına geçsem gelir kapatır yanında oturmamı ister yani bir şekilde ilgisini belli ederboshayallersmile
ne bileyim canım bu derece ilgisiz bir erkekle ömür geçer mi geçmez mi sen karar ver.sonuçta kendini en iyi tanıyan sensina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…