• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin,ne yapmalıyım ben?..

kızlar aynı şeyleri ben de yaşıyorum, artık kafam karıştı; sorun onlarda mı ilgi romantizim heyecan süprizler bekleyen bizlerde mi... hata mı yapıyoruz.. karnımız tok sırtımız pek oturalım mı... böyle oturmayı da denedim ama yok yapamıyorum, boğuluyorum... ilgisini çekmek için saçmalamaya falan başlıyorum.... zaten anlam vermediği için iyice küçümsüyo bu hallerimi...
ve biz severek evlendik ama nikahtan sonraki ilk günde bile adam bi tuhaf oldu... yabancılaşıverdi... şok oldum... niye ilk günlerimiz böyle geçiyo diye hep ağladım... çok kolay tersleyebildi beni.. ben ağlarken gelip gönlümü almaya çalışmadı... kafayı yicektim... 10 ay böyle geçti.. sonra askere gitti 5 ay.. gelince iyi gibiydik... geleli 5 ay oldu ama yine limoniyiz bugünlerde... anlam veremiyorum gerçekten... galiba onun da dediği gibi uyumlu değiliz biz... ama biz birbirimizi seviyoruz kopamıyoruz... eşim hiç iyi davranmıyo değil, nadiren de olsa iyidir... gerisinde aynı senin eşin gibi... ama boşanmak çözüm olacak mı, ya daha çok üzülürsek???

eşinin biraz gözünü korkutsan mı acaba? o seninle evlendi iş biti diye düşünüyo olabilir... bahsettin mi hiç boşanmaktan ayrılmaktan mutsuz olduğundan? onu biraz düşünmeye evliliğiniz hakkında düşünmeye itecek şeyler yap... tv ve pcyi açmayalım beraber bişiler yapalım de... hayatımız böyle mi geçsin de...

Bence de hafif bi gözünü korkutmayı dene...
Mutsuz olduğunu, mutsuz oldığun bir evde yaşayamayacağını filan söyle bakalım tepkisi ne olacak...

annen senin üzülmeni dert etmiosa sen niye o üzülmesin diye içine atıyosunki
bu olanların suçlusu onlarsa seninle birlikte onlarda üzülsün bence

Burcu nedir eşinizin belki ona göre bir şeyler yapılır. Bazı burç erkekleri çok sevmiyormuş romantizm filan gibi şeyleri. Sevgi gösterme biçimleri farklı olabiliyor.

çok üzüldüm ama size en yakın olması gereken insan eşiniz.. ben dayanamazdım sanırımm ruh gibi biriyle yaşamaya. inşallah bir çözüm bulursunuz...

çok sinir bozucu ve üzücü bir durum.Keşke konuşmayla falan düzelse eşiniz.Ama bence çok zor.Belki ortak ilgi alanları bulmayı deneyebilirsin,beraber yapabileceğiniz bişeyler üretip onunda katılımını sağlayıp en azından 1-2 saati birlikte geçirmeye çalışsanız.Umarım düzeltecek bir yol bulabilirsin.Üzüldüm gerçekten,ilgisizlik insanın canını çok yakar bilirim

Anneniz keşke o söylediği sözü (dik dursaydın, evlenmeseydin kızım) lafını, bu kadar üstünüze gelmeden uygulasaymış keşke.
Yalnız öyle ya da böyle doğru söylemiş.
En ufak birşey hissetmediğiniz biriyle keşke evlenmeseydiniz.
Hissetmekten öte birsürüde sıkıntı varmış nişanlılık döneminde de.
Olan olmuş artık.
Şu saatten sonra dayanamıyorum diyorsanız.
Eşinizin sizi kaybetme korkusu yaşamalı bence.
Yoksa aynı tas aynı hamam gider.
Yok illa düzelmiyorsa, size de hayatınızı bu sevgisizliğe mahkum edin diyemeyeceğim.

ben bu erkekleri anlamıyorum ne var hafta sonu eşini mutlu edicek şeyler yapsan yemeğe çıkarsan yada sinemaya gitsen 6 ayda bir çiçek alsan yılda bir kez seni seviyorum desen çok mu zor anlamıyorum ne odunlar ya yanlış anlama seninkine demiyorum genel olarak söylüyorum

Back