- Konu Sahibi kardelen_32
-
eşin kendi hayatından memnunmu? tek derdi evlenip evinde kapıyı açan temizlik yapan yemek yapan bi kadının olmasımıymış?
canım annene anlat bi şekilde yumuşak dille anlat onlar senin iyiliğini düşünürler
valla canım bence çocukda yoksa hiç çekme derim
hayatın zaetn gitmiş
biraz dahamı çekicen.kimseden kimseye fayda yok.ne anne ne baba .kendin çalışıp ayaklarının üstünde duruyosan hemen ayrıl çocuk olmadan derim.annenlerde kabul etmezse kendin ayrı eve çık cesarer et
yoksa hayatın mutsuzlukla geçer benden söylemesi
ya bititr ya da çaba sarfet kendin için güzelleştir hayatını kocanla iki seçeneğin var.iyi düşün derim....
ah canım yaa seni öle iyi anlıyorum ki
aynı sorunları bende yaşıyorum....üstelik ben severek evlenmiştim ama zamanla ieltişim bozukluğu fikir ayrılıkları ilgisizlik vs gibi sebeplerden evliliğimiz kangren oldu...eşin değişmez sakın değiştirmeye çalışma o adamı böle kabulleniceksin belki bi evlilik danışmanına başvurabilriisniz ama onada yanaşmaz gerek duymaz çünkü adam halinden memnun...ben kendime meşkaleler bulmaya çalışıyorum kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum kabullendim bi nevi bu durumu artık...
sevmediğin adamla evlenmişsin ve üstüne de çocuk
aman Ya Rabbim
"ne yapmalıyım?" sorusuna cevap bulmak için geç kalmamış mısınız?
bu sebepten boşanılmaz diyorsunuz. eşiniz değişmez onu da biliyorsunuz :a015:
sevmediğin adamla evlenmişsin ve üstüne de çocuk
aman Ya Rabbim
"ne yapmalıyım?" sorusuna cevap bulmak için geç kalmamış mısınız?
bu sebepten boşanılmaz diyorsunuz. eşiniz değişmez onu da biliyorsunuz :a015:
yazık nikahı yap eve at bi hazır hatun...seni anlamayanı.sana değer vermiyeni sende adam yerine koyma canım...ne yaparsan yap bu adam değişmez danışmanada gitsen gözünü korkutayım diye evide terketsen üç gün güler yüzüne gözünü boyamak için...sonra alır kumandsını oturur yerine.sen kadınsın özelsin değerlisin...bi köşe minderiyle hayat geçmez aşık bile değilsinki aşkın içn çabalayasın...güçlü ve kararlı ol eşine ve ailene karşı..ezikleri oynama sakın...kapıyı kapatınca sen yaşıyorsun o evde karar ve hayat senin.o adamla dünyaya gelmedin sen ömrünü ona adamaya mecbur değilsin.bence al karşına kesin ve kararlı konuş güçlü dur karşısında sen güçlü olki o ezilsin.hem suçlu hem güçlü olmasın...valla biraz katıyım sanırım ama bende de var bir umursamaz anca bu şekilde başediyorum onunla...allah yardımcın olsun canımcım
ahh canım ahhhh.bu adamla küflenirsin paslanırsın yaşamdan vazgeçersin hayat bomboş gelir zamanla.yavruna bile gereken ilgiyi sevgiyi gösteremezsin.ya hergeçen gün biraz daha dibe çökersin içine kapanırsın ya da dışarda mutluluğu ararsın hiçbirşey içn geç değil yine söylüyorum güçlü ve kararlı ol (malesef tecrübe konuşuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?