- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 656
- 723
- Konu Sahibi kardelen_32
eVLıLK terapstine gitseniz olmazmı canım. . Eminim eşinin orda sesi çıkar.Belki sana söylemediklerini orada dile getirir. Çocuğuna ilgisi nasıl peki.Ona da sevgi göstermiomu ilgilenmiomu . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eVLİLK terapstine gitseniz olmazmı canım. . Eminim eşinin orda sesi çıkar.Belki sana söylemediklerini orada dile getirir. Çocuğuna ilgisi nasıl peki.Ona da sevgi göstermiomu ilgilenmiomu . .
Çok sevip aşık olup evlenenlerde bir süre sonra bu duyguları yaşıyor çok da anormal bir durum değil. Eşinizin romantik filan olmadığını diyorsunuz o elinizi tutmuyorsa siz tutun ondan beklemeyin siz yapın bence. Erkeklerde klasik tarzda yetişmişse hiç öyle olmuyorlar odun tarzı genelde. İş size kalıyor artık. Bir de bir çok yerde okumuştum kadınlar ne istediklerini söylemezler karşı taraf yapsın ister ama erkekler öyle ince düşünmezlermiş. Direk cümlelerle ifade etmen gerekiyor.
Madem esinden bu tür seyler göremiyorsun, ilk adimi sen at arkadasim....sasirt onu, sen romantik ol, duygularini ifade et, askla heyecanla kucakla esini....bas bagrina
Birde bu yolu dene....hic belli olmaz belki senden gördükce oda reseverden cikacak!
Ha tabi umutsuz vakalarda var, adam odunsa (kaba bir tabir ama böyle) yapacak hicbirsey yok, o zaman ya benim esim odun kabul etmeliyim diyeceksin, yada ben böyle bir evliligi sürdüremem deyip basinin caresine bakacaksin.
Lakin ilk önce yapman gereken sey, tabikide cocugun icin ve kendin icin inisyatifi eline almaktir....sonrasi belli olur zaten.
Ben cok severek evlendim ve onunda beni cok sevdigine inandim. Suan 7 sene oldu ve o kadar mutsuzumki anlatamam. O kadar cok sey yasadim ve halen yasiyorum. psikologtan tut evlilik danismanina kadar her yere gittim ama nafile. Bi insanin degismesi icin bunu kendiside istemesi lazim ve bu sekilde mutlu olan kisi neden degismek istesinki?
Ya bu sekilde kabulleneceksin veya noktayi koyacaksin. Ben 7 senedir cabaliyorum ama hersey bosunaymis. Suan gecirdigim zamana uzuluyorum. Eger oglum kayra olmasaydi simdiye coktan bosanmistim ama sirf onu dusundugum icin bunu yapmadim. Ama artik anladimki ondan ogluma fayda gelmez o yuzden 7 sene sonra bu evlilige son vermeyi dusunuyorum. Sen sen ol benim gibi 7 seneni bosuna harcama canim. Allah yardimcin olsun...
bende çok duygusalım yengeç burcuyum zaten eşimde hiç duygusal degıldır tv ve maç olsun deyme keyfıne şeklınde. severek evlendık baktımkı degıstıremıcem seyler var duygusal açıdan açlık hissettiğim durumlarda oldu eşimde acaip laylaylom dur bı gün ona mektup yazdım,bir gün banyonun camına sabah uyandıgında küçük iki kelime,birgün yemegının üstüne ketçapla bi kalp vs.vs.şeyler küçük belkıde sıradan şeyler ama başardım ummmadgım bi zamanda çiçek gelebılıyosa yada baska ufak bı süprizle karsılasıyosam kendı başarım dıyorum unutma küçük adımlar büyük yolları aşar sonunda dene mutlaka vazgeçme[/
küçük notlar da yazdım cebine koydum msjla da yazdım.. yırttı attı kağıtları okuyunca msjları sildi.. denemedim mi sanıyorsun bunları.. yemeğin üstüne ketçapla kalp falan çizsem görmez görse bile umursamaz..şu ana kadar ne doğum günüm de ne evlilik yıldönümünde süpriz yapmıştır..boş boş geçti hepsi..