kızlar aynı şeyleri ben de yaşıyorum, artık kafam karıştı; sorun onlarda mı ilgi romantizim heyecan süprizler bekleyen bizlerde mi... hata mı yapıyoruz.. karnımız tok sırtımız pek oturalım mı... böyle oturmayı da denedim ama yok yapamıyorum, boğuluyorum... ilgisini çekmek için saçmalamaya falan başlıyorum.... zaten anlam vermediği için iyice küçümsüyo bu hallerimi...
ve biz severek evlendik ama nikahtan sonraki ilk günde bile adam bi tuhaf oldu... yabancılaşıverdi... şok oldum... niye ilk günlerimiz böyle geçiyo diye hep ağladım... çok kolay tersleyebildi beni.. ben ağlarken gelip gönlümü almaya çalışmadı... kafayı yicektim... 10 ay böyle geçti.. sonra askere gitti 5 ay.. gelince iyi gibiydik... geleli 5 ay oldu ama yine limoniyiz bugünlerde... anlam veremiyorum gerçekten... galiba onun da dediği gibi uyumlu değiliz biz... ama biz birbirimizi seviyoruz kopamıyoruz... eşim hiç iyi davranmıyo değil, nadiren de olsa iyidir... gerisinde aynı senin eşin gibi... ama boşanmak çözüm olacak mı, ya daha çok üzülürsek???