Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

Oncelikle dogru oldugunu varsayarak cevapliyorum. Neden insanlarin bu duruma guleceklerini dusundugunuzden bu durumu aciklamaktan cekiniyorsunuz? Zira hicte komik bir sey goremiyorum. Birde siz cocugunuzu alip japonya ya goturmelerinden mi? Yoksa anne figurunu bir erkegin veremeyeceginden mi endiseleniyorsunuz? Aslinda cok sorum var.

Size noluyo ki korumaya aldınız hikarisani
tek doğru düzgün insan olan o olduğu içindir
çünkü burada yazınca bile dalga geçiliyor ve şahsen ben böyle bir durumu duysam ilk başta gülerdim.çocuğumu almalarından korkuyorum

İki gırgırcı arkadaş olamaz mısınız olabilirsiniz.. Gece gece gidin chat falan yapın, oyun oynayın burda işiniz yok..

hahaha "ergen detected"... ben paralel evrene açılan bir solucan deliğinden geldim. sizi ve çocuğunuzu kendi evrenime taşıyıp kurtarabilirim! bana özelden yerinizi yazın.

Bu hakarettir.

İnanmadığımız zaman yorum yapamıyor muyuz? Aksine inanmadığımız için yorum yapıyoruz.

hakaret çok daha farklı bir şey. sizin yaptığınızda terbiyesizlik. durumumla dalga geçmek. inanıp inanmamak size kalmış ben inanın inanın demiyorum, fakat doğru düzgün cevap verebilirdiniz. bir daha da gelmem bu foruma. dalga geçenleride şikayet ettim küçükte olsa uyarılırsa sevinirim
burda yorum yapanların cogunu baska konularda goruyorum ve kimseye aynı muameleyi yapmıyor gayette dert dinliyor fikir yazıyor tanınmayan sizlersiniz
ben kimseyi tanımıyorum derdime yardımcı olabilecek biri için gelmiştim, birkaç cevapta aldım memnun kaldığım. yarın avukatımla görüşeceğim tekrar zaten. tamamlanması gereken evraklar ve şu kanıtlama işi hakkında.

Doğru düzgün cevap veren herkese teşekkür ediyorum

inandırıcılık katmak için fazla detaya girilmiş. "bir de ne göreyim" gibi çocuk veya ergen hikayesi tarzında yazılmış dolayısıyla yazarımız maks 16 yaşında ama eğer daha büyükse okuduğu son kitap cin ali serisiymiş.. kısaca ı ıh olmamış.. fazla kurgu.. birde yani arkadaşlar madem fake yapıyorsunuz bari üyeliği aldığınız gün yazmayın bir sabredin birkaç ay. başka konulara yorum yazın inandırıcılığınız olsun. hani derlerya düşmanın bile akıllısını versin diye hah aynen öyle madem bir düzen kuruyorsunuz akıllıca kurun. böyle fazla bariz olunca uğraşmakta zevkli olmuyor...

öyle bir durum olmadığı için, bunları hiç düşünmemiştim ama teşekkür edeirm siz bayağı bilgilisiniz bu konuda. eğer bir gün fake hesaplar açıp fake hiikaye yazacak olursam söylediklerinizi uygularım bilgi için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…