bunu kolayca örtebilirler ve ben bunu kimseye anlatmadım en fazla resimlerini falan çektirebiliriz ama ne kadar kanıtlar bilmiyorum beynim allak bullakYok artık yine mi?hadi diyelim gerçek alamazlar çocugu.3 yaşindakı bir çocugu ahlaksız gay bir babaya vermezler
haklısınız... bu kadar uzun süre sürekli ağlayıp durmakla hata ettim gerçektende... aleyhimde söyleyebileceği bir şey yok. teşekkür ederim sanırım güvenimi biran önce tekrar toplayıp söylemeliyimkonunun gerçek mi dalga geçmek için mi açtınız bilemedim ama 7 yaşından küçük çocuk babaya verilmez hele ki yurt dışı durumu varsa ayrıca siz çalışıyorsanız babanın durumuna iyi mi diye bakılmaz her şekilde çocuk sizde kalır fakat mahkemede sizin aleyhinize kötü birşeyler söylenirse o zaman babaya verilebilir çocuk ayrıca dalga geçilecek diye saklamanız yerine açıklayın herkese o utanç verici durumu siz yapmadınız eşiniz yaptı bu yüzden bu durumu mahkemeye taşının allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce olur inşallah
Go kanshin o yose arigato gozaimasu shikashi kore wa jodande arimasen~
fake değilim merak etmeyin birde google translate yanlış yazabiliyor dikkat etmelisiniz ~
umarım öyledir...
Vaayy senin caponcandami vardı
Sephora
evet çok farketti gerçekten ha 1 gün ha 3 gün.yani bu öpüşmeyi 3 günde unutup normal hayata döndünüz ve birde üstüne doğum günü için süpriz yapmaya kalktınız.kocanızım mide genişliği sizde de var sanırım ..hayır.. bu olay 3 aylık bir süreç. barda yakaladığımda mantıklı açıklamalar yaptı ve inandım.
bu olaydan 3-4 gün kadar sonra doğum günüydü ve sürpriz yapacağım gün yatakta bastım
Valla üstünü örtseler bile normal bısansnızda size verirler çocugu maddi durumdan çok anneye ihtiyacı olan bir çocuk üstelik sende aç açıkta değilsinbunu kolayca örtebilirler ve ben bunu kimseye anlatmadım en fazla resimlerini falan çektirebiliriz ama ne kadar kanıtlar bilmiyorum beynim allak bullak
haklısınız... bu kadar uzun süre sürekli ağlayıp durmakla hata ettim gerçektende... aleyhimde söyleyebileceği bir şey yok. teşekkür ederim sanırım güvenimi biran önce tekrar toplayıp söylemeliyim
merakınız için teşekkür ederim fakat bu bir şaka değil yazdım.İnsallah bize iyi seyler yazmissindir diye ümit ediyorum
teşekkür ederim...Valla üstünü örtseler bile normal bısansnızda size verirler çocugu maddi durumdan çok anneye ihtiyacı olan bir çocuk üstelik sende aç açıkta değilsin
japon sevgili var ortada sizinde japonca bir nick almanız falan tuhaf geldi ustelik anlatıs biciminiz bu olayları yasamıs biri gibi degilde hikaye yazar gibi..burda hergun konular okuyoruz tecrube sahibiyiz:)) ve artı olarak bir kadın kocasını bir erkekle opustugunu gorecek ertesi gun hicbirsey olmamıs gibi surpriz yapacak :) bunlar gercekci gelmedi ama takipteyim konuyu merakla bekliyorum yanılıcammı bakalım:)sizde haklısınız eminim birçok fake vardır fakat kullanıcı adımla olan alakayı anlayamadım.
Aaaa bende tersten okumuştumTersten okuyunca da kulağa öyle geliyo "nasirakih"
japonca çevirmen/tercümanım ? kullanıcı adımla ne alakası olduğunu hala anlayabilmiş değilim. eminim bir sürü böyle şeyler yazanlar vardır fakat yapabileceğim bir şey yok trajikomik evet ama gerçekjapon sevgili var ortada sizinde japonca bir nick almanız falan tuhaf geldi ustelik anlatıs biciminiz bu olayları yasamıs biri gibi degilde hikaye yazar gibi..burda hergun konular okuyoruz tecrube sahibiyiz:)) ve artı olarak bir kadın kocasını bir erkekle opustugunu gorecek ertesi gun hicbirsey olmamıs gibi surpriz yapacak :) bunlar gercekci gelmedi ama takipteyim konuyu merakla bekliyorum yanılıcammı bakalım:)
Aaaa bende tersten okumuştum
başıma gelecek en son şey sanırım kocamın beni mavi saçlı bir japonla aldatması.ay ciddiye alayım diyorum bi gülme geliyo töbe bismillah..Arkadaşlar birkaçınız yardımı için teşekkür ederim. Diğerlerine, beni test eden veya dalga geçenlere bir şey demiyorum. Umarım başlarına bu tür bir şey gelirde ne kadar zor olduğunu anlarlar. İyi geceler diliyorum ve bundan sonraki soruları/cevapları/şakaları yanıtlamıyorum.
teşekkür ederim çok çok.. haklısınız burada yardım edecek yok. 2-3 kişi dışında cevap veren olmadı birde beni test ettiler.. bir daha uğramam bu siteye. dalga geçilmek için yardım istedik sanki..Sana burada yardım edecek yok arkadaşım. Ben uzun zamandır buradayım. Sadece üye değildim, uzaktan konuları takip ediyordum. Ama bunu görünce üye oLayım dedim. İşim zor, yolun açık olsun...
çeşitli şekillere dönüşebilir başınıza gelirse anlarsınızbaşıma gelecek en son şey sanırım kocamın beni mavi saçlı bir japonla aldatması.ay ciddiye alayım diyorum bi gülme geliyo töbe bismillah..
beddua yok doner dolasır yine seni bulur:))Arkadaşlar birkaçınız yardımı için teşekkür ederim. Diğerlerine, beni test eden veya dalga geçenlere bir şey demiyorum. Umarım başlarına bu tür bir şey gelirde ne kadar zor olduğunu anlarlar. İyi geceler diliyorum ve bundan sonraki soruları/cevapları/şakaları yanıtlamıyorum.