Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

Yok artık yine mi?hadi diyelim gerçek alamazlar çocugu.3 yaşindakı bir çocugu ahlaksız gay bir babaya vermezler
bunu kolayca örtebilirler ve ben bunu kimseye anlatmadım en fazla resimlerini falan çektirebiliriz ama ne kadar kanıtlar bilmiyorum beynim allak bullak
haklısınız... bu kadar uzun süre sürekli ağlayıp durmakla hata ettim gerçektende... aleyhimde söyleyebileceği bir şey yok. teşekkür ederim sanırım güvenimi biran önce tekrar toplayıp söylemeliyim

İnsallah bize iyi seyler yazmissindir diye ümit ediyorum

Hayatım boyunca eşcinselliği hor görmemiş bir insanım, Japonya'yı bilmem ama Türkiye de o çocuğun pek iyi bir yere varacağını sanmıyorum. Bundan sonra kocaızla aranızın iyi gideceğini de hiç sanmıyorum, çocuğunuzla yeni bir hayata adım atmanız en güzelİ olacaktır. En iyisi siz güvenilir bir kaç avukatla daha görüşün ve derinlemesine araştırın bu konuyu.

Go kanshin o yose arigato gozaimasu shikashi kore wa jodande arimasen~

fake değilim merak etmeyin birde google translate yanlış yazabiliyor dikkat etmelisiniz ~

umarım öyledir...

Google' a çeviri yaptırdığınız için mi bu kadar uzun sürdü cevap vermeniz.

Vaayy senin caponcandami vardı
Sephora

Yok benim yok eşimin var, çat pat ondan duyduklarım. Şimdi uyuyor olmasa tercüme ettirirdik. Yarın sabah soracağım.

Selamun kavlen tü tü tü. Yarabbim bu nasıl konu. 3 kere okudum. Koca barda öpüsürken yakalanıyor sarhostum diyor. Adama denmez mı agzinla içmeyi bilmiyorsan ne diye iciyorsun.
Kesin bugun Cumartesi kesin ben günleri şaşırdım.

hayır.. bu olay 3 aylık bir süreç. barda yakaladığımda mantıklı açıklamalar yaptı ve inandım.
bu olaydan 3-4 gün kadar sonra doğum günüydü ve sürpriz yapacağım gün yatakta bastım
evet çok farketti gerçekten ha 1 gün ha 3 gün.yani bu öpüşmeyi 3 günde unutup normal hayata döndünüz ve birde üstüne doğum günü için süpriz yapmaya kalktınız.kocanızım mide genişliği sizde de var sanırım ..

He adamla aldatırsa çocuğu anneye vermiyolar ama adam kadınla aldattı gösterirse anneden alıyorlar dimi 3 yaşındaki çocuğu hıı oldu oldu..
Aldatmak iyi bişey yani adam sevmiş aldatmış eşini parasıda var alır çocuğunu.. Çok mantıklı gerçekten.

Valla üstünü örtseler bile normal bısansnızda size verirler çocugu maddi durumdan çok anneye ihtiyacı olan bir çocuk üstelik sende aç açıkta değilsin

İnsallah bize iyi seyler yazmissindir diye ümit ediyorum
merakınız için teşekkür ederim fakat bu bir şaka değil yazdım.
arkadaşın japonca yine fake olduğuma inanmasınada türkçe olarak cevap verdim
Valla üstünü örtseler bile normal bısansnızda size verirler çocugu maddi durumdan çok anneye ihtiyacı olan bir çocuk üstelik sende aç açıkta değilsin
teşekkür ederim...

sizde haklısınız eminim birçok fake vardır fakat kullanıcı adımla olan alakayı anlayamadım.
japon sevgili var ortada sizinde japonca bir nick almanız falan tuhaf geldi ustelik anlatıs biciminiz bu olayları yasamıs biri gibi degilde hikaye yazar gibi..burda hergun konular okuyoruz tecrube sahibiyiz:)) ve artı olarak bir kadın kocasını bir erkekle opustugunu gorecek ertesi gun hicbirsey olmamıs gibi surpriz yapacak :) bunlar gercekci gelmedi ama takipteyim konuyu merakla bekliyorum yanılıcammı bakalım:)

japonca çevirmen/tercümanım ? kullanıcı adımla ne alakası olduğunu hala anlayabilmiş değilim. eminim bir sürü böyle şeyler yazanlar vardır fakat yapabileceğim bir şey yok trajikomik evet ama gerçek

Arkadaşlar birkaçınız yardımı için teşekkür ederim. Diğerlerine, beni test eden veya dalga geçenlere bir şey demiyorum. Umarım başlarına bu tür bir şey gelirde ne kadar zor olduğunu anlarlar. İyi geceler diliyorum ve bundan sonraki soruları/cevapları/şakaları yanıtlamıyorum.

Sana burada yardım edecek yok arkadaşım. Ben uzun zamandır buradayım. Sadece üye değildim, uzaktan konuları takip ediyordum. Ama bunu görünce üye oLayım dedim. İşim zor, yolun açık olsun...

başıma gelecek en son şey sanırım kocamın beni mavi saçlı bir japonla aldatması.ay ciddiye alayım diyorum bi gülme geliyo töbe bismillah..

Sana burada yardım edecek yok arkadaşım. Ben uzun zamandır buradayım. Sadece üye değildim, uzaktan konuları takip ediyordum. Ama bunu görünce üye oLayım dedim. İşim zor, yolun açık olsun...
teşekkür ederim çok çok.. haklısınız burada yardım edecek yok. 2-3 kişi dışında cevap veren olmadı birde beni test ettiler.. bir daha uğramam bu siteye. dalga geçilmek için yardım istedik sanki..
başıma gelecek en son şey sanırım kocamın beni mavi saçlı bir japonla aldatması.ay ciddiye alayım diyorum bi gülme geliyo töbe bismillah..
çeşitli şekillere dönüşebilir başınıza gelirse anlarsınız

Eşin kadınla öpüşse bile aylarca affetmemen gününü göstermen lazımken, bir adamla öpüşmesi öğğğhh yanii!!
Bide romantik bi sürpriz hazırlicaktın o adamla öpüşebilecek miydin daha adamın dudağının ıslaklığı geçmeden..
Valla ofsayt bi konu. Bide konu başlığını defalarca okudum, yanlış mı görüyom diye erkek çocuğumu sevgilisiyle almak istiyo gibi

beddua yok doner dolasır yine seni bulur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…