buldu zaten bundan sonra ne kadar beddua etsemde umrumda olmazbeddua yok doner dolasır yine seni bulur:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buldu zaten bundan sonra ne kadar beddua etsemde umrumda olmazbeddua yok doner dolasır yine seni bulur:))
haklısınız anca böyle bir durumla dalga geçiyorlarİnsanlar işte... Sorsanız zeki, yardımsever ve hoşgörülü. Laf çok ama icraat yok.
Dedektif tutup onlarun birlikte olduğunu bosanmadan ispat edebilirsiniz. O zaman hic bir sey alamaz.bunu kolayca örtebilirler ve ben bunu kimseye anlatmadım en fazla resimlerini falan çektirebiliriz ama ne kadar kanıtlar bilmiyorum beynim allak bullak
haklısınız... bu kadar uzun süre sürekli ağlayıp durmakla hata ettim gerçektende... aleyhimde söyleyebileceği bir şey yok. teşekkür ederim sanırım güvenimi biran önce tekrar toplayıp söylemeliyim
bana inandırıcı gelmedi yalan soyleyemem ama bu durumu gercekten yasadıysan da zaten mahkemede cocugu onlara vermez mumkunatı yok hatta kocan cocugunu zor gorur boyle bir durumdabuldu zaten bundan sonra ne kadar beddua etsemde umrumda olmaz
umarım ve dediğim giib inandırıcı gelmemiş olabileceğinin farkındayım fakat dalga geçilmesine gerek yoktu. terbiyesizce bir hareket.bana inandırıcı gelmedi yalan soyleyemem ama bu durumu gercekten yasadıysan da zaten mahkemede cocugu onlara vermez mumkunatı yok hatta kocan cocugunu zor gorur boyle bir durumda
yarın ilk iş avukatla konuşup halledeceğim.Dedektif tutup onlarun birlikte olduğunu bosanmadan ispat edebilirsiniz. O zaman hic bir sey alamaz.
İnsanlar işte... Sorsanız zeki, yardımsever ve hoşgörülü. Laf çok ama icraat yok.
Arkadaşım haklı öpüşürken, el ele tutuurken fotoğraf çekin. Böylece deliliniz olur.Dedektif tutup onlarun birlikte olduğunu bosanmadan ispat edebilirsiniz. O zaman hic bir sey alamaz.
öyle olsa nasıl anında cevap verecek?@
Konu sahibinin ikinci üyeliği olmayasın
Benimde@
@
lütfen şikayet ediniz ipmizi kontrol etsinlerAbsürt konulu yeni üyeye başka bir üye desteği. Biz bu filmi çok gördük. Nereye el sallıyoruz? Maraba Televole.
Sana burada yardım edecek yok arkadaşım. Ben uzun zamandır buradayım. Sadece üye değildim, uzaktan konuları takip ediyordum. Ama bunu görünce üye oLayım dedim. İşim zor, yolun açık olsun...
dalga geçiyorlar konumla yaşadığım hayatla ... bu kadar terbiyesizlik görmemiştimBenim anlamadığım madem inanmıyorsunuz, o zamn neden hala buradasınız?
osmangazi mahallesi şehit mustafa ataş sokağında oturuyorum lakin adresimi verip seninle görüşmeyeceğim tabiiEskisehirin neresinde oturuyom yarın ilk işim seni görmeye gelecem adresi yaz bakayim
bende onu diyorum, şikayet etsinler ipmize baksınlar.. hem dalga geçiyor hemde seni 2. üyeliğim sanıyorlar.. vallahi tebessüm ettimİlk zamanlar site ne güzeldi, şimdi herkes birbirini suçluyor, yeni gelen üyelere iftiralar atılıyor. Memnun olmayan varsa, şikayet etsin ve konudan uzaklaşsın lütfen.