Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

bunu kolayca örtebilirler ve ben bunu kimseye anlatmadım en fazla resimlerini falan çektirebiliriz ama ne kadar kanıtlar bilmiyorum beynim allak bullak

haklısınız... bu kadar uzun süre sürekli ağlayıp durmakla hata ettim gerçektende... aleyhimde söyleyebileceği bir şey yok. teşekkür ederim sanırım güvenimi biran önce tekrar toplayıp söylemeliyim
Dedektif tutup onlarun birlikte olduğunu bosanmadan ispat edebilirsiniz. O zaman hic bir sey alamaz.

bana inandırıcı gelmedi yalan soyleyemem ama bu durumu gercekten yasadıysan da zaten mahkemede cocugu onlara vermez mumkunatı yok hatta kocan cocugunu zor gorur boyle bir durumda
umarım ve dediğim giib inandırıcı gelmemiş olabileceğinin farkındayım fakat dalga geçilmesine gerek yoktu. terbiyesizce bir hareket.
Dedektif tutup onlarun birlikte olduğunu bosanmadan ispat edebilirsiniz. O zaman hic bir sey alamaz.
yarın ilk iş avukatla konuşup halledeceğim.
başıma neler açtı birde çocuğumu almamalı !

hep ekşinin yüzünden oluyor bunlar,bir tek siz akıllısınız değil mi,hadi güle güle,giderken el sallayın:KK3:

İlk zamanlar site ne güzeldi, şimdi herkes birbirini suçluyor, yeni gelen üyelere iftiralar atılıyor. Memnun olmayan varsa, şikayet etsin ve konudan uzaklaşsın lütfen.

Eskisehirin neresinde oturuyom yarın ilk işim seni görmeye gelecem adresi yaz bakayim :KK14:
osmangazi mahallesi şehit mustafa ataş sokağında oturuyorum lakin adresimi verip seninle görüşmeyeceğim tabii
İlk zamanlar site ne güzeldi, şimdi herkes birbirini suçluyor, yeni gelen üyelere iftiralar atılıyor. Memnun olmayan varsa, şikayet etsin ve konudan uzaklaşsın lütfen.
bende onu diyorum, şikayet etsinler ipmize baksınlar.. hem dalga geçiyor hemde seni 2. üyeliğim sanıyorlar.. vallahi tebessüm ettim

X