Herkese merhaba bebegım yedı aylık onbes gün sonra işe başlıyorum kayınvalıdem bakacaktı ama olanlar oldu.. kısaca anlataym kaynanam üç yıldır görümcemın kızına baktı bu sene onu kreşe verdiler öğleden once üç saat ogleden sonralarda babaannesine gıttı kaynanam da beş aydır dınlenıyor bu dönem benım kızıma bakmaya baslayacaktı bız eşimle ikisine bırlıkte bakmasını ıstemedıgmızı soyledık boyle bır nıyetın varsa bakıcı arastaracagız dedık o da ben uc yıl baktım buyuttum kres yasına getırdım ıstesemde ıkısıne bakamam o kreşe gıder bende sızın bebıse bakarım dedı burada neden bırlıkte bakılmasını ıstemedıgmızı de anlatayım cocuk dort yasında tuvalete tek gıtmıyor yanı gıdemez zaten sureklı hersey ıcın kayınvalıdemı ıstıyor cocuk aglarken bıle nene dıye aglıyor anneden cok neneye baglanmıs cok gec konustu sureklı ekran verıldı fakat ekrana nene degıl evdeyken anne alıştırmıs cok fazla youtube ızlıyor hatta tv ve telefonu aynı anda actırıyor bazen bır keresınde tiktok ızledıgınede sahıt oldum bısey ısterken mısın misin yok verdedım sana dıye konsuuyor ıstedıgı olmazsa vuruyor bebegımle bırlıktelerken ben hep yanlarındaydım benden cekınıyor ama gecen kızıma yemek yedırıken dıkkat cekmek ıcın bebegımın ustunden zıpladı bır kac kere kocam dahıl kımse yapma dıyemıyor cocugu suclamıyorum zaten böyle bısey soz konusu bıle olamaz ama cok yanlıs yetıstırıldıgını dusunuyorum ben ayrıca eşimde boyle düşünüyor bebegım emekleme çağında kaynanama soyledım anne sen onun yemegıyle tuvaletıyle mı ılgılıeneceksın yoksa benımkıylemı diyorum ben bakarım kendıme guvenıyorum dıyor pekı neden bızd basta boyle soyledın dıyorum ben oyle bısey demedım dıyor allahtan esımde vardı konusurken yalancı cıkacaktım yoksa. Ben öğleden sonraları ıse gıdıyorum gorumcemın kızı ogleden sonra kreşten gelıyor ogleden sonra krese verın dıyorum ogleden sonra uyku var egıtım yok dıyor görümcem dıyorum babanne bakmaya devam etsın hayır o köye gıdecek dıyor sen sukret benımkılyle bakacak annem arkadaş olur benımkı yalnız buyudu bak agresıf oldu gec konustu diyor bakıcı tutmaya karar verdim nolur bana kotü seyler yazmayın moralim o kadar bozukki ne yapacagımı bılmıyorum kımsenın cocugunu kotulemek degıl derdım cocugumu dusunuyorum ben dogdu dogalı bır kere tv acmadım ekrandan bellı bı doneme kadar uzak kalmasını ıstıyorum