Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

İnsan değilsiniz'e getirmek hakaret değilse ben de sephora değilim.
Size en baştan inanmadığımı belirtsem de gayet düzgün cevap verdim. Ama sonradan söyledikleriniz verdiğiniz detaylar iyice batırdı olayı. Dalga geçmedim ayrıca hiç bir mesajımda. Siz sorulan hiç bir soruya cevap vermediniz asıl. Bu da fake olduğunuz iddiasını güçlendirdi.

trip attı:) ergenmiş tamam.. ama ben sana yardımcı olabilmek için önceki mesajımda paralel evrenden geldiğimiz ve seni çoğunla beraber bulduğum solucan deliğinden kaçırıp kurtarabileceğimi bana yerini özelden yazmanı söylemiştim.. hakkımı yeme yardımcı olmak istedim.. ayrıca o dediğin bilgi değil zeka.. her orta zekalı benim o düşündüklerimi söyleyebilirdi senin sıkıntın orta zeka kriterinin altında kalmış olman..

yazımın ta en başında kafamın yerinde olmadığını cümlelerde hatalar yapabileceğimi belirttiğimi sanmaktayım. insan değilsinize getirmedim. ve direk size dalga geçtiniz demedim..
teşekkür ederim, gerçek hakaret burada yalnız .
Bence de ya, ipinizi pazara çıkartsınlar. Para var, huzur var, bir de vpn var galiba
olur tabii

benden bu kadar, beni savunan arkadaşa teşekkür ediyorum gerçekten mutlu oldum. bir daha bu siteye gelmeyeceğim fakat dalgalarınızı şikayet ettim umarım küçükte olsa ceza alırsınız en azından bir mesajda olsa. iyi günler

Sorulan sorulara cevap vermeme taktiğine halen devam. Tabi cevap verirseniz kurgunuz yanlış yönlere kayabilir. Tehlikeli.

teşekkür ederim, gerçek hakaret burada yalnız .
yoo ben bir kriter belirledim ve seni o kritere göre sınıflandırdım.. hakaret değil durum belirten bir cümleydi. neyse ben kaçtım siz sonuna kadar direnin çocuklar

İnanmamakla beraber hiç komik bulmadım.
Velev ki gerçek,
Neden sürekli etrafınızdakilerin sizinle dalga geçeceği hissine kapıldınız? Şahsen günlük hayatımda böyle bir olayla karşılaşsam vay anasını der kadıncağıza üzülürüm,ki dalga geçilse bile sizinle geçilmez,bu konunun gerceklik payı varsa ibret olsun diye insan yedi cihana duyurur,siz niye utandınız? Japonyadan mavi saçlı sevgilisi gelen siz değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…