emin misiniz çünkü avukatım başka bir kadınla gibi gösterebilir dedi almaya bu şekilde çalışabilirler dedi çocuğum 3 yaşında ve kurgu falan değil.. gerçi sizide anlıyorum böyle bir şey görsem güler geçerdim ama insan başına gelmeden bilmiyor..Fazla kurgu gibi görünüyor ama yine de cevap yazayım bari.
6 yaş altındaki çocuğu hiç bir kuvvet annesinden ayıramaz. Hele ki japonyaya götürme ihtimalleri hiç yok.
Tersten okuyunca da kulağa öyle geliyo "nasirakih"Sende japonsun heralde adına baksana hikarisan
japon değilim çokca japonyaya gittim çevirmenim.Sende japonsun heralde adına baksana hikarisan
1 hafta aramalarını bekledim ne yapacağımı bilemedim birden arayınca dumur oldum ne yapabilirim başınıza gelse naparsınız böyle bir durum dalga geçmeyin artık ciddi cevap verin gerçekten ne yapacağımı bilmiyorumEşinizi barda opusurken görüyorsunuz s
sarhoşduk diyor inaniyorsunuz.
Aynı yatakta basıyorsunuz bir hafta boyunca bekleyip onun dava açmasını bekliyorsunuz.
Çok ilginç
gayet sakin evden gitmedim olayları genel olarak anlattım her detayıyla anlatamayacağım için ben yardım istiyorum siz detay yazmadım diye fake diyorsunuzBuram buram fake kokusu alıyorumöpüşürken yakalayıp sarhoştum dediğinde çok normal karşılamak ve yatakta yakalayıp gayet sakin evden gitmek ......
emin misiniz çünkü avukatım başka bir kadınla gibi gösterebilir dedi almaya bu şekilde çalışabilirler dedi çocuğum 3 yaşında ve kurgu falan değil.. gerçi sizide anlıyorum böyle bir şey görsem güler geçerdim ama insan başına gelmeden bilmiyor..
avukatım eski bir arkadaşım kocamın para durumu daha iyi olduğu için böyle bir şekilde şansı olabileceğini söylüyor..Hiç bir avukat böyle bir bilgi vermez. Konunuzda hiç bir şey oturmuyor yerine. Kusura bakmayın, inanmadım.
durumum kötü değil fakat eşimin durumu daha iyi avukatımda bunu söyledi işte... ciddi ciddi sonnunda biri cevap verdi teşekkür edeirm ....inanasım gelmedi ama eger ciddiysen korkunç bi durum. Çocugunun yaşı çok küçük oldugundan senden alması çok zor çocuga bakabilecek maddi güce sahipmisin eger degilsen mahkemede bunu ortaya atabilir.
allah askıan sende bi sorun yok kocan gay ve sen evde sürekli aglıyosun valla benim esim böyle bisey yapıcak sucuların anons ettigni alır esim gayyy bide japon sevgilisi var diye sokaklarda geztirtirdim arabayla allah askıan bu ne icine kapanmak aglamak olan olmus sen basını dik tutNormal karşılamadım, nasıl normal karşılayabilirim? Annemlerin evine gittim halada buradayım. Kimseye anlatamıyorum sürekli ağlıyorum hiçbir şey yiyemiyorum. Herkes dalga geçecek. Bu durumu nasıl senaryo olarak karşılayabilirsiniz? Komik bir durum değil bu başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız?? Annemler sürekli anlat anlat diyor ne diyeceğim japonyadan bir arkadaş geldi kocam beni onunla aldattı üstüne çocuğumu almak istiyorlar diyeceğim insanlar nasıl dalga geçecek yardım istiyorum diyorsunuz senaryo çok teşekkür ederim ....
gay olabileceği aklıma gelmemişti hiç ama cinsel olarak tutuktu soğuktu... çocuk olayıda ben çok kavga çıkarınca oldu... birazda şans diyelim.. keşke olmasaymış...... şimdi çocuğumu almaya çalışıyorlar..
arkadaşlar buna nasıl rahat anlatım diyebilirsiniz ya? Gelip böyle bir hikaye mi yazacağım yardım istiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin