Limoncu tam senden beklediğim cevabı verdin tebrik ediyorum seniallah askıan sende bi sorun yok kocan gay ve sen evde sürekli aglıyosun valla benim esim böyle bisey yapıcak sucuların anons ettigni alır esim gayyy bide japon sevgilisi var diye sokaklarda geztirtirdim arabayla allah askıan bu ne icine kapanmak aglamak olan olmus sen basını dik tut
avukatım eski bir arkadaşım kocamın para durumu daha iyi olduğu için böyle bir şekilde şansı olabileceğini söylüyor..
durumum kötü değil fakat eşimin durumu daha iyi avukatımda bunu söyledi işte... ciddi ciddi sonnunda biri cevap verdi teşekkür edeirm ....
hayır.. bu olay 3 aylık bir süreç. barda yakaladığımda mantıklı açıklamalar yaptı ve inandım.Öpüştüklerini gördün 1 gün sonra doğumgünündü ve çok mutluydun.ben kocamı recai abiyle öpüşürken görcem sonra aşkı gelirken ekmek al diycem .bu ne bee .ne acayip bi kurgu bu .daha yaratıcı olun rica ederim.yemiyoruzki bunları artık.
insanlar gülecek nasıl yapabilirim bunu herkes dalga geçecekallah askıan sende bi sorun yok kocan gay ve sen evde sürekli aglıyosun valla benim esim böyle bisey yapıcak sucuların anons ettigni alır esim gayyy bide japon sevgilisi var diye sokaklarda geztirtirdim arabayla allah askıan bu ne icine kapanmak aglamak olan olmus sen basını dik tut
teşekkür ederim... davayı kabul ettim ama çocuğumu almak istiyorlar ve böyle bir şansları düşükte olsa varmış. bundan korkuyorumYa diyelim fake, ya gerçek olsaydı? Ya siz ne kadar vurdum duymaz bir insanız ya? Milletin işi gücü yok size şaklabanlık mı yapacak? Umarım başınıza gelir de, anlarsınız.
Bence boşanma davasını kabul et, çocuğunu elinde almak için gereken herşeyi yap. Ayrıca kocanla konuş, niye böyle bir şey yaptığıyla ve seninle komuşmadığıyla ilgili. Sanırım daha gençsiniz, yemi birisini hala bulabilirsin. Çocuğun için asla pes etme...
başka bir kadınla gibi gösterebilirmişİnanmamakla birlikte henüz anne bakımına muhtaç olan bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi ki babanında eşcinsel olduğunu iddia ediyorsunuz çocuğun sağlığı ve kişisel gelişimi açısından çocuğa büyük zararlar vereceğinden senin avukatın dediği çok yaş iş :)
komik olan ?daha neler gorucez su kk de ya:)) kullanıcı adı da hikarisan
durumum yeterli fakat eşimin durumu daha iyiSenin durumunda çocuguna bakmakta yeterliyse mahkemenin çocugu sana verme ihtimali yüksek sonuçta aldatan Suçlu taraf o hatta bi dedektf tutup o adamla bi kaç pozuda eline geçse çocugun sende olması garantilenir diye düşünüyorum.
burada her ayrıntımı anlatacak değilim, fake olduğuna inanıyorsanız yazmayın lütfen ben burada yardım istiyorum. gelip burada dalga geçecek halim yokBir avukat annenin maddi geliri olmasa da 3 yaşında bir çocuğun anne istemediği ya da başka zaruri sebepler olmadığı sürece babaya verilmesine olabilir demez. Annenin bile çocuğu yurt dışına çıkarması çok zorken, tatil için dahi babanın izni gerekirken taa japonyada yaşayacak babaya vekalet verilebilir demez. Ya arkadaşınız avukat değil ya siz gerçek değilsiniz.
4 yıllık evlisiniz, çocuk 3 yaşında ve siz büyük kavgalar sonucu hamile kaldınız. Evlendiğiniz andan itibaren 3 ay boyunca kavga ettiniz heralde. Zira pek zaman geçmemiş arada. Olmuyor, oturmuyor.
haklısınız ama o kadar güzel bahaneler sunmuştu ki inanmıştım.. keşke bende noktayı koyup orada gitseydim...Arkadaşım öncelikle dalga geçmedim.
"Sizin başımıza gelse ne yapardınız " sorusuna cevabım
Değil bir hafta "sus pus"beklemek ilk barda opusurken gördüğümde noktayı koyardim.
inanmadım kurgu oldugunu dusunuyorum kullanıcı adınızda inanmamam icin bir sebep oldu..ve burda yeni uye olup boyle degişik tuhaf konular acanların cogu fake cıkıyorhayır.. bu olay 3 aylık bir süreç. barda yakaladığımda mantıklı açıklamalar yaptı ve inandım.
bu olaydan 3-4 gün kadar sonra doğum günüydü ve sürpriz yapacağım gün yatakta bastım
insanlar gülecek nasıl yapabilirim bunu herkes dalga geçecek
teşekkür ederim... davayı kabul ettim ama çocuğumu almak istiyorlar ve böyle bir şansları düşükte olsa varmış. bundan korkuyorum
başka bir kadınla gibi gösterebilirmiş
komik olan ?
Osinami nasuko kujinami masiko ossssnaşiraki kinşira tukina mişkita şia ossss
sizde haklısınız eminim birçok fake vardır fakat kullanıcı adımla olan alakayı anlayamadım.inanmadım kurgu oldugunu dusunuyorum kullanıcı adınızda inanmamam icin bir sebep oldu..ve burda yeni uye olup boyle degişik tuhaf konular acanların cogu fake cıkıyor
Bahane neymiş merak etim. Bunu japonca yanıtlarsanız sevinirim. Hem pek kimse anlamaz. Sadece sen ve benhaklısınız ama o kadar güzel bahaneler sunmuştu ki inanmıştım.. keşke bende noktayı koyup orada gitseydim...
Go kanshin o yose arigato gozaimasu shikashi kore wa jodande arimasen~Bahane neymiş merak etim. Bunu japonca yanıtlarsanız sevinirim. Hem pek kimse anlamaz. Sadece sen ve ben
fake değilim merak etmeyin birde google translate yanlış yazabiliyor dikkat etmelisiniz ~Anata wa nisemonode wa nai watashi ni shōmei
Bir de buna cevap verirsen sevinirim.
umarım öyledir...bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi neredeyse imkansız..annenin işi evi maaşı ve yaşam tarzı önem arz etmez diye biliyorum velayet her sekilde annede kalır..ilginçmiş sizin durum
Vaayy senin caponcandami vardıAnata wa nisemonode wa nai watashi ni shōmei
Bir de buna cevap verirsen sevinirim.