Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

Limoncu tam senden beklediğim cevabı verdin tebrik ediyorum seni

Senin durumunda çocuguna bakmakta yeterliyse mahkemenin çocugu sana verme ihtimali yüksek sonuçta aldatan Suçlu taraf o hatta bi dedektf tutup o adamla bi kaç pozuda eline geçse çocugun sende olması garantilenir diye düşünüyorum.

Bir avukat annenin maddi geliri olmasa da 3 yaşında bir çocuğun anne istemediği ya da başka zaruri sebepler olmadığı sürece babaya verilmesine olabilir demez. Annenin bile çocuğu yurt dışına çıkarması çok zorken, tatil için dahi babanın izni gerekirken taa japonyada yaşayacak babaya vekalet verilebilir demez. Ya arkadaşınız avukat değil ya siz gerçek değilsiniz.

4 yıllık evlisiniz, çocuk 3 yaşında ve siz büyük kavgalar sonucu hamile kaldınız. Evlendiğiniz andan itibaren 3 ay boyunca kavga ettiniz heralde. Zira pek zaman geçmemiş arada. Olmuyor, oturmuyor.

hayır.. bu olay 3 aylık bir süreç. barda yakaladığımda mantıklı açıklamalar yaptı ve inandım.
bu olaydan 3-4 gün kadar sonra doğum günüydü ve sürpriz yapacağım gün yatakta bastım
insanlar gülecek nasıl yapabilirim bunu herkes dalga geçecek
teşekkür ederim... davayı kabul ettim ama çocuğumu almak istiyorlar ve böyle bir şansları düşükte olsa varmış. bundan korkuyorum
başka bir kadınla gibi gösterebilirmiş
daha neler gorucez su kk de ya:)) kullanıcı adı da hikarisan
komik olan ?
durumum yeterli fakat eşimin durumu daha iyi

Sen de bir tane Takashi bul. Artık ülke sınırını da aştılar yav.

burada her ayrıntımı anlatacak değilim, fake olduğuna inanıyorsanız yazmayın lütfen ben burada yardım istiyorum. gelip burada dalga geçecek halim yok

Arkadaşım öncelikle dalga geçmedim.
"Sizin başımıza gelse ne yapardınız " sorusuna cevabım
Değil bir hafta "sus pus"beklemek ilk barda opusurken gördüğümde noktayı koyardim.

Arkadaşım öncelikle dalga geçmedim.
"Sizin başımıza gelse ne yapardınız " sorusuna cevabım
Değil bir hafta "sus pus"beklemek ilk barda opusurken gördüğümde noktayı koyardim.
haklısınız ama o kadar güzel bahaneler sunmuştu ki inanmıştım.. keşke bende noktayı koyup orada gitseydim...

inanmadım kurgu oldugunu dusunuyorum kullanıcı adınızda inanmamam icin bir sebep oldu..ve burda yeni uye olup boyle degişik tuhaf konular acanların cogu fake cıkıyor

inanmadım kurgu oldugunu dusunuyorum kullanıcı adınızda inanmamam icin bir sebep oldu..ve burda yeni uye olup boyle degişik tuhaf konular acanların cogu fake cıkıyor
sizde haklısınız eminim birçok fake vardır fakat kullanıcı adımla olan alakayı anlayamadım.

bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi neredeyse imkansız..annenin işi evi maaşı ve yaşam tarzı önem arz etmez diye biliyorum velayet her sekilde annede kalır..ilginçmiş sizin durum

Bahane neymiş merak etim. Bunu japonca yanıtlarsanız sevinirim. Hem pek kimse anlamaz. Sadece sen ve ben
Go kanshin o yose arigato gozaimasu shikashi kore wa jodande arimasen~
Anata wa nisemonode wa nai watashi ni shōmei

Bir de buna cevap verirsen sevinirim.
fake değilim merak etmeyin birde google translate yanlış yazabiliyor dikkat etmelisiniz ~
bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi neredeyse imkansız..annenin işi evi maaşı ve yaşam tarzı önem arz etmez diye biliyorum velayet her sekilde annede kalır..ilginçmiş sizin durum
umarım öyledir...

konunun gerçek mi dalga geçmek için mi açtınız bilemedim ama 7 yaşından küçük çocuk babaya verilmez hele ki yurt dışı durumu varsa ayrıca siz çalışıyorsanız babanın durumuna iyi mi diye bakılmaz her şekilde çocuk sizde kalır fakat mahkemede sizin aleyhinize kötü birşeyler söylenirse o zaman babaya verilebilir çocuk ayrıca dalga geçilecek diye saklamanız yerine açıklayın herkese o utanç verici durumu siz yapmadınız eşiniz yaptı bu yüzden bu durumu mahkemeye taşının allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…