Canım benim reglden sonrada oluşuyor 1,5 aydır şişkinlik oluşuyor gaz doluyor karnımHamile değilsin. Regl şişkinliği o!
Dimi değilimdir?"İlişkiden sonra iki kere adet oldum "
Hamile değilsiniz.
Hamikeyken de regl olanlar var fakat 68 günluk bir gebelik testte çıkardı.Dimi değilimdir?
2 ay once iliski olmus test te varsa gebelik pozitif cikardi.Canım benim reglden sonrada oluşuyor 1,5 aydır şişkinlik oluşuyor gaz doluyor karnım
Yaptığım test eczaneden aldığım test. Testi yaptığımda 61. Günümdeydim.Hamikeyken de regl olanlar var fakat 68 günluk bir gebelik testte çıkardı.
Eczane testide geçerli dimi buna2 ay once iliski olmus test te varsa gebelik pozitif cikardi.
Ya psikolojim çok bozuldu karnım fazlalık gibi geliyor şiş sert ve gergin sürekli dışarı salasım geliyor.Tuzu azalt su iç...Belki de kilo aldın veya hamurişlerine fazla yuklendin
Aa kızmayın ama böyle zaten üzgünümYok ilişkiden sonra 10 ay regl olcaksın ondan sonra test yapcaksın! Tövbe est.
Bilgisi yok ama ilgisi maşalllah.
çok sağolun rahat olabilirim dimiTestte cikmamis ve 2 ay olmus iliski olali degilsin hamile
Üzgün olacağın şeyleri yapma o zaman kuzu.Aa kızmayın ama böyle zaten üzgünüm
Ajahahahahahaha kahkaha attım yaTest yapmak için 2 ay bekleyeceğinize 7 ay daha sabredin varsa doğar zaten
Ya psikolojim çok bozuldu karnım fazlalık gibi geliyor şiş sert ve gergin sürekli dışarı salasım geliyor.
Evet ama cok evham yaptiysani kan testi yaptirin daha net olurçok sağolun rahat olabilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?