Yani hamilelikten bağımsız bir durumBağırsak rahatlatıcı bir kürle anında çözülür sıkıntın,kafaya taktıkça kabızlığın da artar,iyice gerilirsin.
Karnım gerim gerim sürekli şişiyor ve gaz hissi var. Çok sağolun ya ne yapabilirim bunun için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani hamilelikten bağımsız bir durumBağırsak rahatlatıcı bir kürle anında çözülür sıkıntın,kafaya taktıkça kabızlığın da artar,iyice gerilirsin.
Hamilelikle alakası bile yok,Yani hamilelikten bağımsız bir durum
Karnım gerim gerim sürekli şişiyor ve gaz hissi var. Çok sağolun ya ne yapabilirim bunun için?
Çok sağolun vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim çok şekersiniz size de geçmiş olsunHamilelikle alakası bile yok,
benim kronikleşen bağırsak sorunuma önce doktorun verdiği ilaçlar ardından sabahları aç karnına bir çay kaşığı içtiğim çörek otu yağı çok iyi geldi maşallah.Gaz sökücü çaylardan falan da alın,aktarlardan,bişeycik kalmaz.
Çömelme hareketini her fırsatta yapmaya da gayret edin,squat denilen.En az 10'ar kere,birkaç posta halinde.
Ama reglinize bir hafta var o da yapar şişlik falan ama onun da sebebi gaz sonuçta,iki aydır şişliğim azaldı reglimde,bunlardan sonra.
Geçmiş olsun.
Canım benim çok haklısın da internette okuduğum üstüne görme vs muhabbetleri benim psikolojmi bozdu2 kere adet olmuşsun ?? Bu şartlar altında hamile olmadığını Fen bilgisi dersini yeni görmüş 6. Sınıf öğrencisi bile bilir
Tek garanti çözüm kan testi .. Orda yoksa emin olabilirsin zaten ...Canım benim çok haklısın da internette okuduğum üstüne görme vs muhabbetleri benim psikolojmi bozdu
evlenince yaşasanız su olayı buraları arsınlamazsınız . Dr a gıdınöncelikle hepinize merhaba kızlar acil yardım edin çok çıkmazda ve kötü hissediyorum. Psikolojim de bozuldu. Sevgilimle 68 gün önce ilişkiye girdik ilişki de korunduk. İlişkiden sonra iki kere adet oldum şimdi üçüncü adetime 8 gün var. Adetlerimi tam zamanlı ve yoğun oldum. Ama benim kafamı karıştıran şey adet bittikten sonra oluşan karın şişliği sertliği bir türlü inmiyor çok rahatsız edici şekilde kabızlıkta yapıyor. Bir hafta önce gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama bu karın şişliği ve akıntılar çok kafamı karıştırdı.Sizce hamile miyim? Hamile olsam testteçıkmaz mıydı? Ne yapmalıyım?
Hayır ben ilk defa üye oldum ya :’( sürekli bu tepkiyi alıyorum neden?Bu sizin ikinci üyeliğiniz mi ?
Gelen tepkilerden başka bi isimle yazdığınızı düşünüyorum.
Aynı konuyu defalarca açtınız ?
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız15 gunlukken bile pozitif cikmisti benim birak 2 ayi . Hamile degilsindir eger bu sure icinde bidaha olmadiysa.
Hamile olsan bile oyle bi iki aylikken farkedilmez sislik falan 3 yada 3 bucuktan sonra baslar sen cok takmissin kafana ondan oyle geliyodur ödem olabilir odem attirici detox uygula iner siskinligin yada rezene cayi ic