- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 358
- 32
Evet geçerliEczane testide geçerli dimi buna
2 haftalıktan falan belli oluyor genelde
Ki eminim siz o testlerden bir sürü yapmışsınızdır
Sakin olun ve klişe olacak ama pişman olacağınız şeylee yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geçerliEczane testide geçerli dimi buna
Ayni konuyu ayni kisiler mi aciyor anlamadim gercekten su siralar hep ayni soru.Canim benim 2 kez adet olmussun testler negatif daha neyin derdindesin kimse size cinsellik yasamayin demiyor ama sonrasindaki bu hamilemiyim diye kendi kendinizi yemeleriniz cok komik ve sacma korunduysan bu neyin korkusu?Sizi anlamiyorum kizlar gercekten?
Gizlice beni mi izliyorsunuz diyecektim yemin ederim o nasıl bilmektir öyle (( içimi de rahatlatın allah içinİnternette yazan bindebir hamile kalma ihtimallerini okuyup karalar baglayıp buraya konu açıyorlar. Bazen idrar testi yanlış olabilir yok işte hamile olsan da adet olabilir gibi saçmasapan şeyleri okuyup strese girip hergün kendini dinliyorlar, göbeklerini kontrol ediyorlardır aynada falan...Bunlar hep cahillikten. Aslında yapmasalar daha iyi bu kadar stresle o iş yapılır mı :))
İçim rahatladı yaEvet geçerli
2 haftalıktan falan belli oluyor genelde
Ki eminim siz o testlerden bir sürü yapmışsınızdır
Sakin olun ve klişe olacak ama pişman olacağınız şeylee yapmayın
Gizlice beni mi izliyorsunuz diyecektim yemin ederim o nasıl bilmektir öyle (( içimi de rahatlatın allah için
Yaa gercekten aklimdan gecenleri satirlara dokmussunuz.O degil bazilari takinti haline getiriyor yillarca test yapip hala hamile olmadigina ikna olamayanlar var.Hepsi toplumsal baski yuzunden ama dediginiz gibi bunca strese deger mi erkek ne rahat geceleri horul horul uyuyordur bizim garibanlarda milyonda bir ihtimalleri arastirmaktan kör olacak,tovbeestag...İnternette yazan bindebir hamile kalma ihtimallerini okuyup karalar baglayıp buraya konu açıyorlar. Bazen idrar testi yanlış olabilir yok işte hamile olsan da adet olabilir gibi saçmasapan şeyleri okuyup strese girip hergün kendini dinliyorlar, göbeklerini kontrol ediyorlardır aynada falan...Bunlar hep cahillikten. Aslında yapmasalar daha iyi bu kadar stresle o iş yapılır mı :))
Ilk hamileligimde 4 ay adet gordum. Hemde tam gununde..
Tabi 5 haftalikken tesaduf yaptigim testle ogrendim.
Yani oyle bir durum olsa 60 gunde testte mutlaka cikardi. Yine de iciniz rahat etsin ikinc8 defa test yapin
Ya sarılasım geldi size, karnımda oluşan o gerginlik şişlik sertlik neden olabilir? Bu mahvediyor beni işteBilirim sonucta ben de bir bayanım az cok tahmin edebiliyorum ama boşuna yıpratıosun kendini...
Ya ahahahahaha hem güldüm hem de halime üzüldüm çok tatlı insanlarsınız çok teşekkür ederim de yani bu durum da rahat olmalıyım dimi?Yaa gercekten aklimdan gecenleri satirlara dokmussunuz.O degil bazilari takinti haline getiriyor yillarca test yapip hala hamile olmadigina ikna olamayanlar var.Hepsi toplumsal baski yuzunden ama dediginiz gibi bunca strese deger mi erkek ne rahat geceleri horul horul uyuyordur bizim garibanlarda milyonda bir ihtimalleri arastirmaktan kör olacak,tovbeestag...
Ya sarılasım geldi size, karnımda oluşan o gerginlik şişlik sertlik neden olabilir? Bu mahvediyor beni işte
hahahhahahhahahhahhaha kahkaha attım öyle oldu vallahiAman daha yeni rahatlattık arkadası şimdi silbastan strese girecek demek olabiliyormus diye :))
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim ama işte karında şişlik vs oluncavalla iki kez regl olup, testte de negatif çıkmasına rağmen hamileyseniz zaten mucizevi bir bebek olur o.
imkansız yani. testte net gözükürdü, ilk adet döneminde bile testte çıkmaya başlıyor zira.
Çok teşekkür ederimHamile değilsin emin ol
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Ayy ne bileyim. Hamileyken adet olunmaz diyorlar ben yasadim da bos bulundum yazdim. Korkma korkma konu sshibiAman daha yeni rahatlattık arkadası şimdi silbastan strese girecek demek olabiliyormus diye :))
EVEETTT RAHAT OL HAMİLE FİLAN DEĞİLSİİNNYa ahahahahaha hem güldüm hem de halime üzüldüm çok tatlı insanlarsınız çok teşekkür ederim de yani bu durum da rahat olmalıyım dimi?