Lütfen yardım edin...Erkek arkadaşım beni beğenmediğini söyledi. Yıkıldım...

İnşallah çıkar artık yoruldum hep bi beklenti içindeyim
Böyle insanları dış görünüşüne göre yargılayan ve bunu suratına söyleyen insanlardan uzak durun. Ben hayatım boyunca sevdiğim veya sevmedigim hiç bir insanın burnuna dikkat bile etmeidm etmem de bu kadar şekilci olmaya gerek yok herkes Allah'ın yarattığı bir kul . Erkek arkadaşınız çok şekilci ve gereksiz bir insan onu kendi ile baş başa birakin. Böyle insanlardan fayda gelmez. Üzülmeyin kalbinize göre biri mutlaka çıkacaktır karşınıza gereksiz insanlarla vakit öldürmeyin

Adam seni zaten hic sevmemis ki.
Zorla oldurmaya calismissin yine olmamis.

Durustce soylemis iste begenmedigini.

Kalbinin kirilmasi normal ama yapacak birsey yok cnm

Insallah seni hakeden birisi cikar karsina

Adam seni zaten hic sevmemis ki.
Zorla oldurmaya calismissin yine olmamis.

Durustce soylemis iste begenmedigini.

Kalbinin kirilmasi normal ama yapacak birsey yok cnm

Insallah seni hakeden birisi cikar karsina
Amin. Teşekkür ederim
Gerçekten dürüstlük mü bu? Normal mi?

Bu adam fazla takıntılıymis bence kendiyle ilgili problemleri var ya kendini eksik gördüğü için karşısindakiyle egolarini tatmin etmeye çalışıyor karakteri oturmuş birisi olsa bi öyle bi böyle davranmazdi canım ayrıca kendisi brad pitt anasida first lady mi sanki canım bu ne özgüven ondaki bırak gitsin her kadin güzeldir eminim sende öylesin ama bunu ortaya çıkaran şeyde bakim ve sana güzel hissettirecek bir erkek.. Umarım karşına cok daha iyisi çıkar ve kurtulmusum dersin :))

Amin canım inşallah.
Bana biri daha demişti senin dediğini ama bilmiyorum normalde her konuda kendine güvenir domuz

Amin canım inşallah.
Bana biri daha demişti senin dediğini ama bilmiyorum normalde her konuda kendine güvenir domuz
Icinde ne yasadigini bilemezsin ve genelde içten içe eziklik çeken kişiler dişini geçirecek biri bulduğunda daha çok ezmek ister özgüvenli olsa sanmıyorum böyle davranacağını yada adam değil yani herneyse bence üzüntünu haketmiyor gözünü sil gülümse arkadaşlarınla vakit geçir ve güzel şeylerle meşgul ol nasibinde kim varsa o en hayırlısı olur inşallah

Çok teşekkür ederim Amin. Adam zaten değil onu geçtim ben domuz daha değerli gözümde. Rabbimden dileğim benim zoruma gitti rabbiminde zoruna gitsin İnşallah

İnanın bende öyleyim. Onunda çok kusuru var ama ben 1 kere olsun söylemedim ima etmedim. Allah vicdan vericek ilk baş. Vicdan yoksa insan olunmuyor. İnşallah çıkar beni olduğum gibi seven biri

Gerçekten öyle mi ya çok teşekkür ederim

Gayet guzelsiniz insan dengini bulmali belki de hayir vardir o size denk degil hak etmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…