Daha fazla nasıl kendini küçük düşünebilirsin diye konuyu sonuna kadar okudum. Adam hiç değişmemiş ki hep gönülsüzmüş sana karşı. Altından mıydı neden bu kadar peşinden koşup bitarafını kaldırdınız ?
Bu adam sizi hiç sevmemiş, ortak arkadaşlarınız kırılmasın diye sevmeyi denemiş ama olmamış. Bu sizin güzel ya da çirkin olmanızla alakalı değil, aranızda çekim olmamış. Seven insan sevdiğinde kusur görmez, istese de göremez. Her kusuru ona sevimli görünür. Sizi sevmemiş bir insan için kendinizi yıpratmayın ve özgüveninizi kaybetmeyin. O sizin kalbinizi görememiş, eminim sabrederseniz karşınıza sizi siz olduğunuz için seven biri çıkacak, saçma bir insana takılıp kalmayın.
yanı yazdıklarınızdan 20 li yaşlarda oldugunuzu düşünmüştüm ama 30 bence bu hatları yapmanıza engel olması gereken bir yaş ,
demek gerçekten biraz kendınıze bakmanız gerekiyor
evet erkekler bakımlı güzel çekici kadınları begenıyor bu bir gerçek , evlide olsan bir kadın olarak bakımlı gezmek zorundasın ,
lütfen kendinle ilgili iyi bir değişim yap ve kendıne gel , o şrefsizide unut ,
isabet olmuş, düşünsenize bu adamla evlenseydiniz hayat size çekilmez olurdu, kimse yataktan leydi d gibi kalkmıyordur emin olun, sizi SİZ olduğunuz için seven biri karşınıza çıkacaktırben artık senden hoşlanmıyorum zaten hep söylüyodum bakımlı ol filan diye artık beğenmiyorum seni dedi.
isabet olmuş, düşünsenize bu adamla evlenseydiniz hayat size çekilmez olurdu, kimse yataktan leydi d gibi kalkmıyordur emin olun, sizi SİZ olduğunuz için seven biri karşınıza çıkacaktır
Adam bastan beri istememis aslinda. Ise girince de etrafinda bakimli ve ayaklari ustunde duran kadinlari gorunce iyice sogumus. Demek ki bakimli seviyor. Zorlamayin bence.
Sanırım adam bulunmaz hint kumaşıymış .
Ne koştun peşinden ya .
Azcık ağır başlı ol.
Yaşınızda 30 muş .
18 yaşında falan sandım ben sizi.