• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin Desteğe İhtiyacım Var :((((

olabilir canım bol bol dua etmek lazım ne varsa onda var zaten.benimde bazen tutmadığı oluyo canım evlenmeden önce evlilikten korkuyodum kesin vajinismusum diyodum tam olarak öyle bişey olmasada ona benzer oldu :1: tam çekememişim çekim yasasını :1: pimpiriğimiz kurusun emi
aynen ya valla huyumuz kurusun yok olsun ki mutlu olalım:16:

herkese merhaba,
1 yıl 2 ay lık evliyim..4-5 yıllık bi ilişkimiz onun öncesinde de yaklaşık 9-10 yıllık arkadaşlığımız olmuştu eşimle...neredeyse hergün çocuk istiyorum diyip duruyo bense korkuyorum...isteyip istemediğimden de emin değilim..çocuk sahibi olanları duyunca hamile kaldıklarını görünce imreniyorum fakat bi çocuk büyük cesaret istiyo..cesaretsizim sanırım...hamilelik süreci..doğum esnasındaki yaşanacaklar..doğum sonrası ..okadar çok ince detayları düşünüyorum ki bu benide eşimide üzüyor aslında..Eşim çok anlayışlı bi adam ama bu konuda da anlayışını yitirecek diye üzülüyorum ..birde benim stresten uzak durmam lazım herkes gibi ..ama benim stresim nörolojik sıkıntılar yaratıyor..neyse mevzu bu değil.. Eşimle konuştuğumuzda bende istiyorum ama korkuyorum yaza yaparız belki demiştim.. Zaman yaklaştıkça dahada korkum artıyor...Geçen 2 aylık bebeği ile çok yakın arkadaşımız geldi eşimin o bebekle ilgisini görüp ona hayranlıkla baktım çok iyi baba olur eminim...zaten babasız büyümüş..bana sürekli yaza kendini hazırla artık çok fazla yaşımız geçmeden bebeğimizle aramızdaki yaş farkı fazla olmadan çocuk yapmalıyız diyip duruyor...haklıda..30 yaşındayız ikimizde...her konuyu açtığında endişelerimi farkedip ben artık bu konuyla ilgili konuşmicam sen ne zaman hazırsan o zaman olur diyip duruyor...en son konuşmasında da şunu söyledi sen hazır olduğunda ben istemezsem çocuk sahibi olamayız dedi...çok üzüldüm ve ona kızdım...''sen böyle konuşarak beni hiç bi zaman hazırlayamazsın, bana onu aşılamanın yollarını bulman lazım bana senin destek olman lazım ,sen böyle bi laf edip tepkimden ötürü çekilirsen evet çocuk mocuk olmaz'' dedim ve ağlayacaktım neredeyse sarıldı öptü gönlümü aldı..ama hala yaza hazırla kendini diyip duruyor...benim korkularım doğum süreci ve sonrası en büyük korkum o..ha birde o süreçte ailelerin üzerimizdeki ben biliyorum tavırları ...ben 6-7 yaş sonrası çocuklara tahammül edemiyorum ki benim çocuğum o yaşa geldiğinde tahammülüm hiç kalmicak ...ne yapmalıyım arkadaşlar nolur bana akıl verin destek olun lütfen nolur düşünemiyorum artık
:43::43::43::43::43::43:

Cok detaycisiniz :))biz yaradilisimiz itibariyle annelige her an haziriz bukadar ince dusunucek ne var ki.benim istedigimiz halde olmadi daha cocugumuz.ben ruyamda bebegimi kucagima aldim sana o duyguyu tarif edemem gercekte nasil bi duygudur annelik tahmin bile edemiyorum.canina katiyosun sanki miknatis gibi teni seni cekiyo anca boyle biraz tarifli oldu :)) yas gectikce dahada zorlasiyor gebe kalmak.allahbkorusun bi sorun cikarsa belki daha cok beklemek zorunda kalicaksiniz.bence ertelemeyin.sunuda soyliyeyim bi hayat paylasiyosunuz esiniz sizin suan istememenize saygi duyuyosa sizinde bian once onun bebek fikrine saygi duyup hareketengecmeniz gerekiyor. Maddi acidan olan sıkıntilari anlarim ve bebek fikri ertelenebilir.ama onun disinda ertelenmesi taraftari degilim.tabiki karar sizin.

Cok detaycisiniz :))biz yaradilisimiz itibariyle annelige her an haziriz bukadar ince dusunucek ne var ki.benim istedigimiz halde olmadi daha cocugumuz.ben ruyamda bebegimi kucagima aldim sana o duyguyu tarif edemem gercekte nasil bi duygudur annelik tahmin bile edemiyorum.canina katiyosun sanki miknatis gibi teni seni cekiyo anca boyle biraz tarifli oldu :)) yas gectikce dahada zorlasiyor gebe kalmak.allahbkorusun bi sorun cikarsa belki daha cok beklemek zorunda kalicaksiniz.bence ertelemeyin.sunuda soyliyeyim bi hayat paylasiyosunuz esiniz sizin suan istememenize saygi duyuyosa sizinde bian once onun bebek fikrine saygi duyup hareketengecmeniz gerekiyor. Maddi acidan olan sıkıntilari anlarim ve bebek fikri ertelenebilir.ama onun disinda ertelenmesi taraftari degilim.tabiki karar sizin.

bende çoğu kez rüyalarımda görüyorum biliyor musun?? ve çok etkileniyorum..o an istiyorum istemeye karar vermişken değerlendirmek istiyorum ama endişe kaygı korku ne varsa geri geliyor vazgeçiyorum.. maddi sıkıntımız yüzünden yazı bekliyor kocam...borcumuz var diye bekliyor yoksa eminin şartları zorlar ..dün akşam yine söyledi bebek diye hergün konumuz oldu :50::50:

bende çoğu kez rüyalarımda görüyorum biliyor musun?? ve çok etkileniyorum..o an istiyorum istemeye karar vermişken değerlendirmek istiyorum ama endişe kaygı korku ne varsa geri geliyor vazgeçiyorum.. maddi sıkıntımız yüzünden yazı bekliyor kocam...borcumuz var diye bekliyor yoksa eminin şartları zorlar ..dün akşam yine söyledi bebek diye hergün konumuz oldu :50::50:

Emin olun planli oluncada hemen olmuyor.herseyi akisina birakmak lazim.bian once korunmayi birakin.zaman size neyi sunuyosa onu yasayin :)) kaygilar korkular bendede oluyor.ama yasamadan bu kaygilar korkular gecmez ki.sadece dusunerek kendinizi ve esinizi yipratirsiniz.bi cesaret gosterin ve baslayin derim.

Emin olun planli oluncada hemen olmuyor.herseyi akisina birakmak lazim.bian once korunmayi birakin.zaman size neyi sunuyosa onu yasayin :)) kaygilar korkular bendede oluyor.ama yasamadan bu kaygilar korkular gecmez ki.sadece dusunerek kendinizi ve esinizi yipratirsiniz.bi cesaret gosterin ve baslayin derim.

temmuz ayına kadar bütün stresim kaygılarım korkularım sona ermeli ...beni çok güzel motive ediyorsunuz çok teşekkürler sanırım sizlerle ben bu durumu aşıcam gibi geliyor :16:

temmuz ayına kadar bütün stresim kaygılarım korkularım sona ermeli ...beni çok güzel motive ediyorsunuz çok teşekkürler sanırım sizlerle ben bu durumu aşıcam gibi geliyor :16:

ben de 29 yaşında evlendim. evlendikten bikaç ay sonra da hamile kaldım bilerek isteyerek yani. normalde 1 yıl düşünmüyodum. eşimin bebeklere nasıl özlemle baktığını fark ettiğim anda düşünmeye başladım bebeği. iyi ki diyorum, hamilelik dünyanın en güzel şeyi. ha evet zorlukları var ama o tekmeler, hareketler, hıçkırıklar hissedilmeye başlandığı anda keşke daha önce bu mutluluğu yaşasaydım diyosun. ultrasonda bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum mesela. inanın güzellikleri zorluklarını ziyadesiyle bastırıyo. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

ben de 29 yaşında evlendim. evlendikten bikaç ay sonra da hamile kaldım bilerek isteyerek yani. normalde 1 yıl düşünmüyodum. eşimin bebeklere nasıl özlemle baktığını fark ettiğim anda düşünmeye başladım bebeği. iyi ki diyorum, hamilelik dünyanın en güzel şeyi. ha evet zorlukları var ama o tekmeler, hareketler, hıçkırıklar hissedilmeye başlandığı anda keşke daha önce bu mutluluğu yaşasaydım diyosun. ultrasonda bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum mesela. inanın güzellikleri zorluklarını ziyadesiyle bastırıyo. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder..umarım bende hevesle yaşayabilirim o günleri ...sizler böyle anlattıkça hissederek yaşayıp hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama kendimle kalınca yada eşim çok söyledikçe istemio gibi oluyorum bi tuhafım ben:26:

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder..umarım bende hevesle yaşayabilirim o günleri ...sizler böyle anlattıkça hissederek yaşayıp hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama kendimle kalınca yada eşim çok söyledikçe istemio gibi oluyorum bi tuhafım ben:26:

herkeste olur ama sendeki kaygılar, endişeler. ben de doğum sürecinden ve doğumdan inanılmaz korkuyodum ama bebeği hissedince insan her şeye katlanabileceğini düşünüyo. belki eşin akışına bıraksa daha rahat hissedersin ve duruma adapte olman kolaylaşır. eşine zamana bırakalım desen, açık açık konuşsan faydası olacağına eminim. hayırlısı olsun hakkında...

herkeste olur ama sendeki kaygılar, endişeler. ben de doğum sürecinden ve doğumdan inanılmaz korkuyodum ama bebeği hissedince insan her şeye katlanabileceğini düşünüyo. belki eşin akışına bıraksa daha rahat hissedersin ve duruma adapte olman kolaylaşır. eşine zamana bırakalım desen, açık açık konuşsan faydası olacağına eminim. hayırlısı olsun hakkında...
amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..eşimin tepkileri beni üzüyor ben şimdi değil dediğimde iyi sen kendini hazır hissedene kadar bu konuda konuşmicam demesi beni üzüyor.. ama bilki sen hazır olduğunda bende istemeyebilirim dedi bi kere bende baya üzülmüş ve kızmıştım bana destek olacakken neler söylüosun dedim

bu gece rüyamda doğum sancısını yaşadım ..allahım inanılmaz bişiydi eğer öyleyse hemen çocuk istiyorum :(( ama ya sonrası ??:14::14::14::14:

Back