Lütfen yardım edin çok kötüyüm:(

Amaaan,aleni dedikodu yapıyor sandım bende.Sende hakkaten işsizmisin yani fake adresler eklemeler ağzından laf almalar.Tabii ki ailesi istemez bende olsam o ne len gönder gitsin bunu derim yani.Sizin hakkınızda ileri geri millete konuşur,buda sizin kulağınıza gelir.Onu anlarım.Ki bence o durumda çocuğun aileside size sahip çıkardı.Ama bu durumda,ı-ıh.

Bide dürüst ol şimdi,hakkaten hiç kimse böyle bi sinsiliği durduk yere yapmaz.İki aile birbiriyle görüşüyo diye sevgilini kızdan kıskandın,görüşmesinler diye ''kızın ne olduğunu'' ispatlama peşine düştün.Onun yerine o kızı görünce selam bile vermiceksin kıskanıyorum ben deseydin sevgiline,bugün istenmeyen kız olmazdın.

bence boşuna uğraşma anası seni istemiyorsa oğluda soğuyacakktır ve bunu demek istemezdim ama ayrılabilirsiniz de o yüzden akışına bırak ve kimse içinde değişme.

İyi de ne alaka bu kavga şimdi ? Ne kadar alakasız olaylar örgüsü olmuş böyle...
Komşu size laf ediyorsa, siz gidin ağzının payını verin.
Anlamadım gerçi, siz nasıl öğrendiniz ne dediğini filan ?

Bilmem nerdeki insanlarla alaka ne ..
elif misali dosdoğru ol.
.

İstanbul'a geldiklerinde mutlaka görüşmeye çalış.Hatanın farkına varmışsın ve pişmansın bunları söyle.Özür dile gerekirse cahilliğime verin de.Ama bu soğukluğu sürdürme.Kimse hatasız değildir.Komşularda pek hırlı değilmiş bu arada.Sadece gerçekleri görmesini istedim filan de.Herkes ikinci bir şansı hakeder unutma.İnşallah aranız düzelir,iyi şanslar.

arkadaş ben bu yeni nesilden çok fena tırsıyorum ya,yorulmadın mı be çocuğum bunları yaparken ? eh madem hata yaptığını düşünüyorsun boşver akışına bırak ,kimsenin gözünü boyamaya mecbur değilsin ,zaten yapmışsın bi yanlış es kaza ailesi seni bir de samimiyetsizlikle suçlarlarsa kalbin kırılır ,karşılaştığında normal davran ve sakın ola ki sana saygısızlık yapmalarına izin verme ..soğuk davranabilirler ,bu çok normal ,ama sevgilinle aranızdaki bağ sıkıysa zamanla aşarsınız merak etme

Aklıma yaprak dökümü'' ndeki Ferhunde getirdin.

Neyse.. beşer şaşar deyip pozitif bi yorum da bulunayım. Neler unutulmuyor ki bu da unutulur

İşte o zaman başın göğe mi erdi cümlesi sana indirilmiş..hangi kafayla böyle bir fesatlığa imza attın ki..şahsen sana güvenmem için bir sebep yok Allah korusun senin karakterindeki kişilerden..çık tehlikelisin vesselam saygıyla uzaklaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…