Amacın neydi?internetten bi siteden anonim olarak konuşarak ağzından laf aldım
Ben de aleni dedikodunu yapiyolar sandim. Kurcalayip insanlardan laf alip ortaligi karistirman cok cirkin. Kimse boyle gelin istemez insan korkar yaniinternetten bi siteden anonim olarak konuşarak ağzından laf aldım
bunlar daha iyi günlerimiz daha neler neler göreceğiz.sevgılısının aılesıyle kavga eden gordum de sevgılısının komsusuyla kavga edenı ılk defa goruyorum
Senden korkmakta haklilar. Komsunun kizi sevgilin icin iyi dusunse nolacakti kotu dusunse ne. Zorla kizi kandirmis agzindan laf almis aileleri birbirine dusurmussun. Bugun bunu yapan evlenince neler yapar diyolardirbenim hakkımda konuşmuyor sevgilim hakkında konuşuyor internetten. ben bunu kanıtlayınca komşuyla kavga ediyor sevgilim. Sevgilimin ailesininde arası bozuluyor kızın ailesiyle. Utanarak bakıyorlar birbirlerine. Ve ailesi benim sinsi olduğumu düşünüyor aralarını bozduğumu düşünüyor
Naparsan yap guvenmezler sana artik guven cok hassas bir duygudur ve sen cok saglam kirmissin toparlayamazsin artikne yapmam gerektiğini söyler misiniz nasıl tekrardan güvenlerini kazanırım