Lütfen yardım edin çok kötüyüm:(

ebru177

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
11
1
29
Sevgilimle 1 ay önce bir kavga ettik komşusunun hakkımda dediklerini öğrendim. bu yüzden komşusuyla büyük bir kavga etti. Ve ailesi yan komşusunun ailesiyle çok yakındılar. Doğal olarak onlarında araları bozuldu. ! hafta önce yeni barıştık sevgilimle. Birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi benim sinsi biri olduğumu düşünüyor arkadaşlarıyla arasını bozduğum için barışmamızı istemiyorlar. Sevgilim başka bir şehirde sporuna devam ediyor. Her telefonla konuştuklarında benim hakkımda iğneleme yapıyorlar. Bu durum erkek arkadaşımı çok etkiliyor barıştığımızı bile bilmiyorlar. Ben İstanbul'da oturuyorum sevgilim ankarada sporla meşgul ailesi de eskişehir de oturuyor ve kaç gün onlarda kalmışlığım var bütün ailesini tanıyorum. Sizce nasıl kendimi affettirebilirim? Erkek ailesinin gözünü boyamak için ve sevgilimi etkilememeleri için ne yapmam gerekiyor aramızı bozucaklarından çok korkuyorum lütfen yardım edin. çarşamba günü istanbula geliyorlar 1 haftalığına bayram için ama yüzlerine bakamıyorum çok kızgınlar bana karşı...

komşu,erkek arkadaşım hakkında diyo şerefsiz falan diye internetten ama gizli gizli ortaya çıkardım ve bu yüzden sinsi oldum ben.

Ta başka şehirdeki herhangi bir komşu sizin hakkınızda laf söylüyor ve büyük olay çıkıyor.
Peki sevgilinizin ailesi sizi neden suçluyor anlamadım?

Şu durumda tamamen haksız görünüyorsun. Erkek arkadaşının annesi olsam bende senden hoşlanmazdım, gerçekten sinsice yaptığın şey.

benim hakkımda konuşmuyor sevgilim hakkında konuşuyor internetten. ben bunu kanıtlayınca komşuyla kavga ediyor sevgilim. Sevgilimin ailesininde arası bozuluyor kızın ailesiyle. Utanarak bakıyorlar birbirlerine. Ve ailesi benim sinsi olduğumu düşünüyor aralarını bozduğumu düşünüyor

evet farkındayım peki yapmam gereken nedir hatamın farkında vardım pişman oldum ama bunu göremezler 1 aydır görüşmüyoruz istanbula geldiklerinde de görüşemeyiz bakamam suratlarına ama ne yapmam lazım bir şekilde tekrar güvenlerini kazanmam lazım

Senden korkmakta haklilar. Komsunun kizi sevgilin icin iyi dusunse nolacakti kotu dusunse ne. Zorla kizi kandirmis agzindan laf almis aileleri birbirine dusurmussun. Bugun bunu yapan evlenince neler yapar diyolardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…