Lütfen yardım edin biraz uzun ama...

baro demek ıstemıs heralde ama klavyede ü le o da yanyana degılkı:s buro baskanı olmaz baro baskanı olur.oda kafasına gore kımseye dava veremez.sevabına bakma dıye bısı olmaz vergısını verıyoruz sonucta.adlı yardımda atanan avukatlar baro lıstesınde kayıtlıdır gerktıgınde kendılerıne muracat saglanır.bunu avukatlar tayın edemez uccrette devlet tarafından ılgılı avukata odenır. ben dıkkat etmemısım arkadasın o cumlesıne yadırgadım hatta msjıda yadırgadımda nese.

evet bana da ilginç geldi :KK34:

canım bunların hepsi benim elimin altında olan şeyler baroya kadar gitmeme bile gerek yok ben zaten herşeyin farkına vardım fakat dedim babasının yalanını eşiime niye çektireyim ben onun babası ne olursa OLSUN onun babasıyla evlenmedim ki ben sadece burda yalanlar dönüyor farkındayım insanları rencide etmemek için sustum. birde yeni gelinim ya annem de yok hani hor görmesinler diye birazda ben onlardan anne baba gibi olmalarını istedim düşman oldular resmen..

ayrica yazmayi unutmusum biraz once siz neden okadar insanla ayni evde yasiyosunuz anlamadim
esiniz calismasa bile sizin maasiniz bir evi gecindiricek kadar olur zaten onlari cekmek zorunda degilsiniz

Yorum yazmayacaktım ama dayanamadım :)

Konuyu okur okumaz ilk aklıma gelen babandan kurtulmak, o evden kurtulmak için apar topar evlendiğindi. Çıktığı eve dönmek istemeyen bir genç kız gördüm önce.. Avukatlık konu bile değildi bence burda, sonuç olarak aile kurmuş bir kadın vardı burada.. SONRA...

Çok tutarsız yorumların oldu, önce mesleğimi bırakıyorum dedin, sonra bırakmam dedin.. Bana yalan söylediler çok kızgınım dedin, sonra söylesinler banane gibi bir yorumun var! Babasının söylediği yalandan eşimi sorumlu tutamam demişsin! ki eşinde saklayarak sana yalan söylemiş.. Bunlar uzar gider..

Sonuç: Ya özel hayatında da böyle tutarsız olduğun için yanlış üstüne yanlış yapıyorsun, ya da fakesin :)

Ben size inanmadım.Üniversite mezunu ve avukat olmuş bir insanın bu kadar cahil olduğuna inanmıyorum.
Bir gün içinde on kere karar değiştirdiniz. yok işimi bırakıyorum, yok babamla konuşturmuyorlar, yok babama cep numarasını veremiyorum.
Diyen pışırık bir insan çiziyorsunuz bize, sonra yok işimi bırakmam.yarın boşanacam diyen birini.Valla ben anlamadım sizi.

Gerçekten avukat iseniz bu kişiliğinizle benim avukatım olmanı istemem.

baro demek ıstemıs heralde ama klavyede ü le o da yanyana degılkı:s buro baskanı olmaz baro baskanı olur.oda kafasına gore kımseye dava veremez.sevabına bakma dıye bısı olmaz vergısını verıyoruz sonucta.adlı yardımda atanan avukatlar baro lıstesınde kayıtlıdır gerktıgınde kendılerıne muracat saglanır.bunu avukatlar tayın edemez uccrette devlet tarafından ılgılı avukata odenır. ben dıkkat etmemısım arkadasın o cumlesıne yadırgadım hatta msjıda yadırgadımda nese.

oyle sinirle yazıyorum ki yazım yanlışı olabilir diğer mesajda baro başkanı diye yazdım zaten her neyse konu o değil zaten. Eğer bakarsanız Bursa' da Asude ŞENOL vardır. Baro meclis üyesidir ve aynı zamanda bekarken KOMŞUMDUR. şu an ki baro başkanı Sn. Hasan İÇÖZ 'de stajımı kolaylaştıran isimlerden bazılarıdır. Stajımı en iyi şekilde onun çok iyi tanıdığı bir ağır ceza mahkemelerine bakan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Kom. Başkanı'nın yanında staj yapmış biriyim ben siz bana burda avukat değilsiniz diyorsunuz. sicilimi adımı soyadımı ünvanımı veripte baktırayım mı herneyse.. evlilikte öyle olmuyor arkadaşlar ezilebilirsiniz avukatsınız diye her yerde üstün olamazsınız olursanız zaten ilişki yürümez. bizimkisi ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR HATAYDI. VE BİTTİ. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA.

ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.

ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.

Bu nasıl bir olay yaa,nasıl bir yaşam?? :KK53: :KK53: :KK53:
senaristler bile bu kadarını düşünemez.. :KK53: :KK53:
sırf onlar istiyor diye işinizi bırakmayacaksınız değil mi!! Hayatınızın hatası olur.. Yuhh :KK53:
Ne olursa olsun o evde durulmaz yaa.. :KK19: eşiniz evli olduğunuzu ve başka evde yaşama hakkınız olduğunu anlamalı...
Allah yardımcınız olsun. Valla bütün sayfaları okumadan daraldım..Canım sen hukukçusun hakkını savunmasını bilirsin,sınırını güzelce çiz.

Aman yakma başını.. :KK53:

Son düzenleme:
Anam bi solukta roman gibi okudum :KK30::KK30:
Bu ne ya, bu insanlar çekilir mi.
Kabus bunlar be.

Ayrıl git bunlardan başka bi eve çıkın
Kafayı yersin yoksa:18:

ve ben hala evliliğim diye sürdürüyorum... daha neler neler.... hasta olucam... ailemede çok laf yapıyorlar.. annemi 7 sene önce kaybettim babam bu yüzden alkole başladı. Babamı şarapçı diye itham ediyorlar. eşimin kendi annesi de alkoliğin daniskası ben ağzımı açıp tek bişi demiyorum.. beni sürekli tersliyorlar. eşim hariç. oda bazen yapıyor. eşimin annesinin kardeşi bile bizim evde kalıyor. ama benim babannem 95 yaşında bakıma muhtaç babam dedi ben bakamıyorum kimsemizde yok sen bakabilirrmisin dedi maaşınıda yollarım kızım dedi. olay öyle bir büyüdü ki. kayınpederim babamı aramış babama neler söylemiş bağırmış çağırmış şu an babamı arıyacak yüzüm yok.. kayınvalidem de aramış sonra oda söylenmiş.

ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi.

şu yazdığınz cümlelerden sonra kusura bakmayında bence siz hayal aleminde yaşıyosunuz avukat falan değilsiniz.
ayrıca avukatlıkta artık yapamıcam sanırım. eşimin ailesi izin vermiyor. eşimde istmediğini söyledi. okumuş kültürlü bir kadın bunu nasıl söyler yaa içimden yuh demek geldi :KK51:

Kusura bakmayın da, siz nasıl bir avukatsınız ? Kendi hakkınızı savunamıyorsunuz babanızı savunamıyorsunuz muvekkillerinizi nasıl savunacaksınız ?:44::44::44:

peki neden net cevaplar vermiyorsunuz
tamam uzuldunuz hayal kirikligina ugradiniz
1 ayda evlenmek gibi bir hata yaptiniz
yalanlarla karsilastiniz
fakat anlamadigim
hukuk adami oldugunu iddia eden bir adamin davasina bakiyorsunuz
ama o adamin oglu sizin mesleginize saygi duymuyor !

ve adalet icin yasiyorum diyen sizsiniz
peki neden telefonunuz babanizda yok neden esinizin telefonundan gorusuyorsunuz?
babaniza "sarapci" diye lakap taktiriyorsunuz sorulara?
babanizla gorusemiyorsunuz
muvekkilerinizle nasil gorusuyorsunuz o halde?
agirlik koymanin zamani degilmi?
evleri ayirmak gibi SINIR cizmek gibi
kendinizi acaip ezdirmissiniz gercekten

esiniz isinizi birakmanizi istiyor bunuda anlamiyorum
gercekten ev hanimi olmanizi istiyor diyelim
o evin hanimi zaten kayinvalideniz ve sizi alakadar etmeyen insanlar bile yasiyor
o evde
markette calismanizi istiyor diyelim
e bu adam nasil bir bencil ve cahildirki
avukat olan esinden boyle talepleri var
yok yok suc sizde gercekten

hani bazı ergenler vardır.kim ne derse ona inanır,ona yönelir.konu sahibinde de bunu gördüm.baştan sona yazdıkları farklı.bir öyle diyor,bir böyle diyor.kim ne derse ona yönelmiş.ben olsam boşanırım diyenler,yarın boşanacağım diyor.bu kadar şeyle boşanılmaz diyenlere de ailesi için eşimi mi boşayacağım diyor.eğer gerçekten avukatsa bir gün yolumuz ona düşmez inşallah:KK50:

hani bazı ergenler vardır.kim ne derse ona inanır,ona yönelir.konu sahibinde de bunu gördüm.baştan sona yazdıkları farklı.bir öyle diyor,bir böyle diyor.kim ne derse ona yönelmiş.ben olsam boşanırım diyenler,yarın boşanacağım diyor.bu kadar şeyle boşanılmaz diyenlere de ailesi için eşimi mi boşayacağım diyor.eğer gerçekten avukatsa bir gün yolumuz ona düşmez inşallah:KK50:

Bu kadar şeyle boşanılmaz diyenlere hayret ediyorum. Pes. Daha ne olacaktı çok merak ediyorum. Ne meraklıyız kendimizi ezdirmeye. Maksat ne, aman yuvamız yıkılmasın. Bir kadının yuvam yıkılmasın düşüncesi, erkeklere güç veriyor. Ağırlığımızı koysak, gerekirse gidebileceğimizi bilseler ezemezler böyle.

sen bu kafayla devam et o aile ve eşin için gül gibi işini bırak, bir avukat olarak kaynananla aynı evde otur daha çok konu açarsın :KK12:

nasıl yani ya bu aile içn mesleğinden vazgeçmen delilik olurrrrr :KK43: yıllarca oku başar şimdi eve tıkıl sakın haaa derim başkada bişi demem..eşin seni avukatken tanımamışmı şimdi nasıl senden bırakmanı ister..

şu tavrın 1000de birini kendi ailenden biri yapsa avazı basmıştın dimi, koca bu kadar mı kıymetli yahu, ben burda deli çıkacam bu gidişle

koca kıymetli değil de işte evliliğim söz konusu ya babamada ilk zamanlar söylüyordum olsun kızım evliliğini yıkma diyordu. sabret sabret sabret konusacak kimsem de kalmadı sıyırıcam kafayı..[/QUOTE]

Esinizi cok seviyorsunuz, peki babanizi seviyor musunuz? Babami arayip agzina geleni sayanin alnini karislardim ben. Burunlarindan fitil fitil getirirdim valla. Hem bunu yapiyorlar üstüne de bana babamla konusma görüsme yasagi getiriyorlar. Ev isi yapmiyorsun avukatligi birak evde otur diyorlar. Ben ilk basta da yorum yapmistim ama simdi bu konu bana gercek degilmis gibi geliyor. Hani bu kk bayanlarini ne kadar cildirtabilirim acaba gibi bir sey mi bu? Hem söyle kötü diyorsunuz hem evliligimi yikmam diyorsunuz. Hem sabret sabret konusacak kimse kalmadi siyiricam diyorsunuz hem de esimi seviyorum diyorsunuz. Esim hayati yalan dolan olan babasini cok seviyor yere göge koyamiyor diyorsunuz ama kendi babanizi siradan geciriyorlar napim sustum diyorsunuz.

Koca kiymetli degil diyorsunuz ama malesef yalanci kocanizi basinizin üstünde gezdiriyorsunuz. Siz para getirin onlar yesin mi durumunuz? Kimsesiz muhtac babaannenize bakma durumunuz sözkonusu oluyor ortaligi ayaga kaldiriyorlar. Ya esinizin sizin bir ev gecindirecek aylik geliriniz yok mu? Benim esimin babaannesinin kolu kirildi. 2 aylik bebek kucagimda gittim evine alip getirmeye. Kimseleri istemiyordu evim de evim diyordu. Önce bebegi sonra onu yikiyordum. Meslek sahibisiniz. Niye böyle sülale boyu ayni evdesiniz? Kusura bakmayin dedigim gibi artik bana hic inandirici gelmiyor konunuz, bunda bir is var ama cikar yakinda.

Yanlış anlaşılmamak için mesleğimi yazıyorum diyosunuz ama profil bilgilerinizde avukat yazıyor !

Son düzenleme:
oyle sinirle yazıyorum ki yazım yanlışı olabilir diğer mesajda baro başkanı diye yazdım zaten her neyse konu o değil zaten. Eğer bakarsanız Bursa' da Asude ŞENOL vardır. Baro meclis üyesidir ve aynı zamanda bekarken KOMŞUMDUR. şu an ki baro başkanı Sn. Hasan İÇÖZ 'de stajımı kolaylaştıran isimlerden bazılarıdır. Stajımı en iyi şekilde onun çok iyi tanıdığı bir ağır ceza mahkemelerine bakan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Kom. Başkanı'nın yanında staj yapmış biriyim ben siz bana burda avukat değilsiniz diyorsunuz. sicilimi adımı soyadımı ünvanımı veripte baktırayım mı herneyse.. evlilikte öyle olmuyor arkadaşlar ezilebilirsiniz avukatsınız diye her yerde üstün olamazsınız olursanız zaten ilişki yürümez. bizimkisi ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR HATAYDI. VE BİTTİ. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA.

Kayinpederinizin siciline falan niye bakmadiniz hic? Vallahi kim olsa bakar ne bileyim mesela mesleki kariyerini, girdigi ve kazandigi önemli davalari, diploma aldigi yili gibi. Yalan olup olmadigindan degil de mesleki meraktan. Ayrica saydiginiz kisiler yani baro baskani, baro meclis üyesi, komisyon baskani falan tahmin ediyorum kayinpederinizle yakin yastalar. Bu insanlara hic kayinpederden bahsetmediniz mi, yani ne bileyim insan der ki kayinpederim de emekli avukat su üniversiteden, su fakülteden, su semtteki yazihanesini kapatip emekli olmus falan belki ismi tanidik gelir size diye.

bana konu çok mantıklı geldi ama sonra yazdıklarınız diil. hukuki anlamda baya karışık bi süreç işlemiş 2 sene kadar falan sonuçta siz 1 ayda apar topar yangından mal kaçırır gibi evlenmişsiniz 1 ay nedir yahu? daha adamın adını soyadını öğrenirsin 1 ayda neyse hadi evlendiniz bu adamın hiçmi fotosu yoktu cübbeli mübbeli hiçmi diploması yoktu sormadınız mı mahkeme anılarını? yada hangi üni mezunusunuz falan diye ortak mesleki anlmada bişelerden bahsetmediniz? ben sağlıkçıyım yanımda biri sağlıkta kendi alanımda bilmediği halde dango dango konuşunca ki tahlil ve test konusu her hastaneye gidenin gündeminde olan konudur anında anlıorum tak die yada boş boş konuşunca şu kolesrolüm çıkarır bu faydalı bu zararlı diyince nolluyo diorum siz hiçmi anlamadınız?
ayrıcada o aileyle ne diye aynı evde oturuosunuz mesleğiniz var paranız var bile bile işgence bide işi bırakmamı istiolar diosunuz benim için bu söz konusu bile olamaz!!! yani benim işi bırakmam için teklif dahş sunamazlar bana onlara öle bi patlarım öle laflar sölerimki ağızları açık kalır her ay bana ikibin verceklermi? benim kendime olan özgüvenimi sağlıcaklarmı? benim okudugum o yılları değerlendiremememi nasıl ödicekler benim ailem beni evde otursun elalemin üç beş çapulcu yalancısı çıkıp eve kapatsın diyemi okuttu o kadar paralar döktü ben sabahlara kadar uykusuz kaldım tugla gibi kitasplar okudum...... hocm hocam diye beş para etmez insanların g.tünden ayrılmadım dışarda belki oturup iki çift laf etmicem insanların ağzının içine baktım bırakın allah aşkına.........siz bide avukatsınız yani kimse kendini savunamaz siz savunursunuz............
o evden ayrılın o davayıda bırakın kayınpederiniz çözsün eşinizlede sıkı bi konuşma yapın sölediği başka yalanlar varsa itiraf etsin..... o insanlara selma bile vermeyin bidaha....

bu ne böğle şok oldum film gibi gerçek hayatta da var.
sözümü yanlış anlaşılmasın bak okumuş etmişsin güzel bir mesleğin tahminime göre iyi bir gelirinde var.
yinede kayna kaynata, berabersin, kocamın hatırı diye sabrediyorsun. insan kaderini yaşıyor. okumuş okumamış, işi var yok hiç farketmiyor.
bence ibret alana çok güzel bir örneksin:KK34:
rabbim sabır versin. inşallah en kısa zaman da kendi evinde huzur için de yaşarsın.

konu ve sahibi tamamıyla uydurma bana göre.. önce seviyordunuz eşinizi, ayrılmam, diyordunuz ama bi kaç saat içinde ne olduda '' boşanma davası açacağım,ayrılacağım'' demeye başladınız?

siz avukat değilsiniz, bu anlattıklarınızda gerçek değil, daha fazla oyalamayın insanları, başka eğlence bulun...

X