Arkadaşım durumuna gerçekten çok şaşırdım.Hem benzer seyler yaşamış bir kadın olarak hem de meslektaşın olarak ben çok üzüldüm.Benim durumum biraz farklı bana söylenen bir yalan yok ama üzerime yıkılmaya çalışılan bir kayıvalıdem vardı neyseki sorunu hallettik.eski konumu okursan görebilirsin.Ama ben asla ayrılamam eşim çok seviyorum diye yelkenlerimi indirmedim. Sana çok şaşırdım doğrusu aklımda almadı beni üzen,bana onca yıl emek vermiş okutmuş aileme destek olmazken kv herseyiyle sorumluluğunu alıcak olmak bile dokunmuştu.sen nasıl oluyorda babanla görüşmene karışılmasına müsade edebiliyorsun bunu anlayamıyorum.nasıl bir ask sevgi ki yalnız kalmış yıkılmış belkide yalnızlığından alkole sarılmış babanı ezdirebiliyorsun.hadi babanla sorunların vardır belkı bılmeyız ama kendını bole kucuk basıt ınsanlara ezdırırsın.aynı evde ustelık esınınde durumu senınde meslegın varken cumbur cemaat yasayabılıyorsun?
dokunmuyormu bu durum sana neden dişini göstermiyorsun arkadaşım,eş,iş para bunların hiç biri ne senden önemli nede ailenden.bu kadar nasıl kendını caresız gorursun aklım almıyor bız degılmıyız kı ınsanların haklarını savunmaya korumaya calısan.sen nasıl kendı haklarını hayatını bu tıp ne oldugu belırsız ınsanlara yedırırsın.
kusura bakma eger agır olduysa yazdıklarım ama aklım hayalım almadı bu durumu.biraz nefes al bence kımkı onlar senı meslegınden edıcekler.neyın garantısı varkı su hayatta sen eline aldıgın meslegını feda edıceksın?
ozur dılerım ama mantıklı dusunebıldıgınızı sanmıyorum suanda.sana tavsıyem kesınlıkle bole bır hata yapma,babana sırtını donme sana kalan tek o olucak cunku ılerde uzulme...bosan dıyemem esıne tavrını koy dıyebılırım bılsın meslegını yapmak ıstedıgını,artık o ınsanlarla aynı catıda olmak ıstemedıgını.yoksa gıdıs hatınız pek iç açıcı değil.iyice dusunun lutfen...ask bir sure sonra bıtıcek ıstesekte ıstemesekte,gerıye sevgı saygı kalıcak bole gıderse sız hepsını fark etmeden yıtıreceksınız.