lutfen yardim edin bir akla ihtiyacim varrrr kizlarr..

Valla ne bilim biz cok zorluklkla evlendik bide annem vermiyordu beni. 2 sene oldu evleneli 3 sene sevgiliydik. Nasil yaptin ettim diyorm bi anlik oldu bir sy konusmadim pek diyor. Seks konustun tabi dedim. Konusmus. Kadin guzel mi ondan mi hani beni sevmiyorsun bitti mi yani dedim. Hayir guzel degil falan filan gibi laflar. Karnimdaki cocugum icin duruyorum suan. Hep soyledim sevgiliyken evlenincede benim kimsen yok tek guvenmek istedigim sensin beni aldatma etme kaldiramam dedim hep anlattim.

Tamam dökümü gördün ama bu işin ayrıntılarını nasıl öğrendin? Mesajların ekran görüntüsünü aldıysan, tazminat için mahkemeye gidersen delil olarak kullanabilirsin...
Ona tekrar girip bakabiliyorum. Cekmedim resmini o yuzden. Ya msj atmis pist yazmis bende aldim numarayi kim bu falan dedim is yerinden arkadas dedi. Sonra vadofone online self servise girdim netten baktim konusulan mesajlasilam numaralara. Sonra baktim kadinin numarasi ile ne zmaan konusmis msjlasmis is yerindeki biriyle 2 gunde bir msjlasamoycagina gore. Sonra sordum esime aradim kadini oyle oyle anlatti sonra kadinlada konustum kadin zatn faceden biriyle konuusan biri

Bu erkekler niye boyle ya.. Nedir bu doyumsuzluk..
Saglam erkek kalmadı ortalıkta.
Hepsinin köküne kibrit suyu.

Bunu herkese söylemem, anında boşan derim ama nedense içimden eşine bir şans ver demek geçiyor.

Zamanonda bekarken ablamda kaldim. Cok zor birinin evinde kalmak cokk.. cikipta duramamki bir bebekle. Ne yapicam aklim durdu
O zaman evde iki yabancı gibi olun sanki kocanız değilmiş gibi hatta evde yokmuş gibi.. Doğumunuzu gerçekleştirin sonra iş bulun kendinize ve bebeğinizle kendinize yeni bir hayat kurun. Sanırım en mantıklısı bu şuan..

Bu erkekler niye boyle ya.. Nedir bu doyumsuzluk..
Saglam erkek kalmadı ortalıkta.
Hepsinin köküne kibrit suyu.
Kadinla okey oynarken tanisiyor kadinda az degil bir de 2 cocugu var. Baska sevgilileride varmis kadinin esim icin parasi yok diye konusmayi kesmis etmis. Esim agliyor nasil yaptim bilmiyorum diyor bazen msj attim bazen atmadim diyor

Banda oyle geliyor. Karnimda kizim olmasa ceker giderdim ama onu dusunmem gerekiyor once. Annemkede konustum istersen gel diyir amalar var iste

Bunu herkese söylemem, anında boşan derim ama nedense içimden eşine bir şans ver demek geçiyor.
Esim cok agliyor simdi nasil yaptim ettim diyor. Ben kendine bir sey yapar diye birakip gidemedim yinede dusundum. Cunku aileside yok annesoyle babasida bosaniyor cikip onlarin yanina gidemez. Cocuginun ustune yemin etti. Ben bu olayi ogrendigimden beri icimde bir dinginlikvar Allah a cok yalvaridim her zaman yine yalvariyirum Allah in bir lutfu sanirim icime gelen serinlik

Rabbim kimseye yasatmasin hele elinde imkan olmayanlara hic yasatmasin. Simdi kizim icin korkuyorum bu kadar sinir streske hasta olmasindan korkuyorum nolur dua edin sag salim kucagima aliyim ise girince bir bir hallediyim herseyimi

Ben genelde bu aldatılma olaylarına tavrım çok nettir. Kesinlikle boşan , ayrıl derim. Ama sana bunu demek gelmedi içimden, ben senin yerinde olsa ona bir şans daha verirdim.

Kim evli oldugunu ogrenince kimi birakmis?
Orayi pek anlamadim, acarsaniz

Esinizin daha once bu tarz egilimleri var miydi yoksa bu ne yazikki bir cok kadinin basina gelen hamilelik donemi aldatmasi mi.. Ben bekarim pek bilmiyorum hamilelikte bi miktar iliskiler azaliyormus ve aldatmalar olabiliyormus

Erkek milletine sana güveniyorum senden başka kimse yok dedikçe bi yerleri kalkıyor tam tersini yapacaksınız sen olmasanda olur sensiz de ben yaşarım kendi ayaklarim üzerinde dururum imajı verince kaybetme korkuları oluyo bi daha asla kocana öyle şeyler deme o sizi kaybetmekten korksun ki böyle şeylere kalkismasin

aslinda ona hic guvenmedigimi biliyordu. Onsuz yasabilecegimide biliyor. Ama tek carem kizimi dusunmek. Anlatiyir agliyor nedeni yok diyor ne derse de seytana uydum diyor. Bazen konustum aklim basima gelince msj atmdim bir daha diyor sonra aradan zaman gecince yine attim diyor. Dogru soyluyor cunku bazen konusmus bazen konusmams

Esinizin daha once bu tarz egilimleri var miydi yoksa bu ne yazikki bir cok kadinin basina gelen hamilelik donemi aldatmasi mi.. Ben bekarim pek bilmiyorum hamilelikte bi miktar iliskiler azaliyormus ve aldatmalar olabiliyormus
Hayir gormedim hissetmedim. Aslinda beni cok seven ve her zaman hep beni dusunen oldu. Aldatirken hepde ayniydi bana karsi. Ben bir msji yakalamamla ortaya cikti.

Kim evli oldugunu ogrenince kimi birakmis?
Orayi pek anlamadim, acarsaniz
Guya kadin konusmayi kesmis esimin evli oldugunu ogrenince yalan tabi. Esim zaten evli oldugunu kadinin baska sevgilileri oldugunu biliyormus eee diyorum sen boyle bir insanla ne konustun oda bilmiyorum takilmak icin kafa dagitmak icin falan filan dedi. Aslinda kadin esimden bakti para pul cikmayacak ondan konusmayi kesmis. Degdi mi simdi bir o.. icin dedim iste

Ben genelde bu aldatılma olaylarına tavrım çok nettir. Kesinlikle boşan , ayrıl derim. Ama sana bunu demek gelmedi içimden, ben senin yerinde olsa ona bir şans daha verirdim.
Mecbur olarak kizim icin vermeye cakisiyorum. Sadece ama asla unutamam ben bunu cunku evden ciktiginda ise giderken ona msj atmis. Bakalim nasil olucak. Rabbim hakkimda hayirli kapilari acsin insallah

kafa dağıtmak için konuştum nedir yaaa arkadaşlarıyla konuşsaymış amaç kafa dağıtmaksa yazık hiç uğruna mahvetmiş zorluklarla kurulan bu yuvayı allah yardımcınız olsun çok zordur muhakkak

gidecek yerinizin dayanağınızın olmadığını bildiği için de böyle rahat davranmış olabilir

Aynilrimi bende soyledim. Bir hic ugruna herseyi mahvettigini anlttim. Affetmiyorum unutamamda bunu ama gidemiyorsam kziim icin ister bunu sans olarak degerlendir bastan basla dedim ister sukur namazi kil dedim belki yoluna girer ama eskisi gibi olmaz dedim hersey artik onun elinde. Oda beni bir kere kurtardin simdide kurtar dedi bir kuyuya dustum cikar dedj bakalimm ne olucak aklima geldikce soruyorum herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…