Konustum kavga ettik neden diyorum bi anlik oldu diyor. Bende nasil bir anlik hic bir seyden utanmadin benden cocugundan. Sevmiyorsun demekki beni diyorum hayir sevgim azalmadiki diyor. Benle evlenmek icin o kadar ugrastin ettin bumuydu yani diyorum bir sey demiyor daha dogrusu diyemiyor.Ne konustunuz diye sordum oyle normal muhabbet falan diyor.eşinle konuştun mu bu konuyu?
Dusuk tehlikem vardi bir ciktim. Herseyi biliyor. Vadafone self servisden sifre ile 6 aylik hesap ozetine bakabiliyorsun kimle konusmussun ne kadar konusmussun tabi icerigini goremiyorsunİşe geri dönmek üzere mi ayrıldınız?
bu zerzevatın, senin herşeyi bildiğinden haberi var mı?
Yoksa emen, Konuşma kaydının ekran görüntüsünü al sakla!
Kadinlada konustum kadin zatwn bunlari yapan biri baska sevgilileride varmis. Esim olcak adama demis bunu oda biliyormus. Diyorim kadin bunu bile demis sana diyorum bende oylesine konustum diyir
Tamam dökümü gördün ama bu işin ayrıntılarını nasıl öğrendin? Mesajların ekran görüntüsünü aldıysan, tazminat için mahkemeye gidersen delil olarak kullanabilirsin...Dusuk tehlikem vardi bir ciktim. Herseyi biliyor. Vadafone self servisden sifre ile 6 aylik hesap ozetine bakabiliyorsun kimle konusmussun ne kadar konusmussun tabi icerigini goremiyorsun
Zamanonda bekarken ablamda kaldim. Cok zor birinin evinde kalmak cokk.. cikipta duramamki bir bebekle. Ne yapicam aklim durduKocan resmen aldatmis seni, kadinin evli olduğunu oöğrenince konusmayi birakmasi onu masum kilmaz. Durumu ablanla konuş mutlaka kapisini acar bence. Orada bir sure kalsan sonra iyi kotu bir is bulup bebeginle kendine yeni bir hayat kuramaz misin ?