Lütfen yardim edin arkadaslar:(

Evet tesekkür ederim yardiminiz icin sivastrabzon:)

Yav sanki kadın flört etmiş amma abarttınız.. Ki adam hakaret etmiş baynda engellemiş niye bu kadar vicdan azabı duydunux ki ..
Backyoureyes cok tesekkür ederim ya cidden sagol beni anladigin icin.. cünkü Ben ins sey demisdim Ben seni yillarca bekledim hangi yüzle simdi yaziyorsun neyin hesabini soruyosun dedigim icin vicdan azabi cektim keske eyvallah diyip gecseydim.

Hayır sevmiyorsun eşini
Ve yanılıyorsun aşk bir kere olmaz
Kim diyorsa aşktan birsey anlamamış
Neyse umarım mutlu olursun..
Arkadasim sana göre öyle Bence böyle gelmisim 30 yasina karnimda kelebekler ucusmasini bekleyemeyiz dimi lisede degiliz sonucda bi yastan sonra ask mask önemli olmuyo sevgi daha önemli asik olanlarida gördük .

Hayir Adam akilli tabi ki mutluluk dileseydi eyvallah derdim Ama hakaret etti sucladi bel alti gitti ben yokum hemen baskasinami gittin evde kalsaydin gibi seyler dedi ve ona eskiden aldigim benim bile hatirlamadigim seyleri yolladi hepsini cöpe aticam dedi bende kendimi tutamadim benden ne istiosun dedim beni terk edip gidenn sendin simdi de mutluluguma Engel olmaya calisiyosun dedim keske dedigim tek taraf bukadar muhabbete girmeseydim vicdan yaptigim nokta ise cevap vermem ..

Arkadasim sana göre öyle Bence böyle gelmisim 30 yasina karnimda kelebekler ucusmasini bekleyemeyiz dimi lisede degiliz sonucda bi yastan sonra ask mask önemli olmuyo sevgi daha önemli asik olanlarida gördük .
Ay iyi ya olma
Ogff ne gerginlik bu
Hayatınızdaki mutsuzlukları burdaki insanlardan çıkarmayın
Sanki banane yani
İnsan gibi mutluluk diliyorum usluba bak
Sinirleniceksen buraya konu açmıcan
Ok??

Engeli bassaydın hakarette edemezdi
İstemem yan cebime koy
Sinirin bundan
Şimdi çocuk çağırsa koşa koşa giderdin dimi..

Ay iyi ya olma
Ogff ne gerginlik bu
Hayatınızdaki mutsuzlukları burdaki insanlardan çıkarmayın
Sanki banane yani
İnsan gibi mutluluk diliyorum usluba bak
Sinirleniceksen buraya konu açmıcan
Ok??
Sinirlenmiyorum ki düsüncemi söyledim okadar masallarda yasam7yoruz yani onu demek istedim herkesin bakis acisi farklidir senin yaptigin mutluluk dilemek degil ki güzel kardesim Neyse yine de sagol parmaklarin dert görmesin.

Hakareti isitince engellersiniz olur biter. Gerek yok devaminda konusmaya. Bunun icin sucluluk hissetmeye de gerek yok. Ben olsam o noktada engellerdim esime de bahsetmezdim.

Hakareti isitince engellersiniz olur biter. Gerek yok devaminda konusmaya. Bunun icin sucluluk hissetmeye de gerek yok. Ben olsam o noktada engellerdim esime de bahsetmezdim.
Engelledim zaten Ama evlenen birine sacma Sapan seyler yapan esime neler yazardi kimbilir ki baya arastirmis esimin adina kadar ögrenmis instagramda hesabini bulmus demeseydim asil güveni sarsilirdi.

Engelledim zaten Ama evlenen birine sacma Sapan seyler yapan esime neler yazardi kimbilir ki baya arastirmis esimin adina kadar ögrenmis instagramda hesabini bulmus demeseydim asil güveni sarsilirdi.
Esinize ne yazarsa yazsin onemli mi? Esinizin size olan guveni baska birisinin mesaji gelene kadar mi?

Esimin ne yazik ki güven sorunu var iki kere aldatilmis kimseye güvenemiyo o yüzden.
O da onun sorunu siz bir birey bir kadin olarak kimseyi kendinize inandirmak zorunda degilsiniz. Unutmayin ki bir baskasi yalan da soyleyebilir sizinle ilgili. Konusmadiginiz halde konustuk da diyebilir,gorusmediginiz halde gorustuk de diyebilir esinize. Siz kendinize guvenin,sonrasini esinizin keyfi bilir. Size guvenmiyorsa sizinle bir hayat kurmasin. Omur boyu size eziyet,surekli kendinizi kanitlamaya ugrasmak zorunda kalirsiniz

G
Haklisiniz evliligi kolay saniyorduk her ikimizde zorlandik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…