Lütfen yardim edin arkadaslar:(

Tabikide cok kiymetli benim icin esim. Onla alakasi yok ki bende terkedildim nebileim birden öyle yazinca kac sene sonra insan tuhaf oluyo beni anliyan hic yok mu ya bunu esimin sevmemek le ne alakasi var siz cevap yazmismiydiniz?

Anlamiyosunuz ki ben kendimi yiyip bitirdim niye cevap verdim diye anlattim cünkü vicdan azabi cekiyodum hepsi bu yüzüne bakamiyodum anliyomusunuz ? Kimseye bel bagladigim falan yok ayrica Evet kafam karisti cünkü kendime hayret ettim.

Ask ne ki gelip gecici bisey zaten bence önemli olan sevgi sadakat ask diye bisey yok gecmisi sildim zaten onunla alakasi yok ki benim onunla bi sorunum yok tu olamaz da ben iyi niyetli davranip cevap verdim o beni sucladigi icin bukadar kafama taktim.

Vicdan azabı çekilecek bir konu yok ortada.Hatta anlatılacak gizlenmeyecek bir konu yok ortada.Daha doğrusu konu edilecek bir şey yok.Ben hiç bir şeyi gizlemem saklamam demek farklı bir şey,gereksiz detayları anlatarak huzur bozmak farklı bir şey.Ve insanların kendilerine özel gizli durumları olmalı.Evli olmak,her iki tarafta her şeyi bilecek diye bir şey değildir.

O sizin görüs aciniz bizde gizli sakli olmaz yoksa o evlilik yürümez zaten tabi ki de anlaticakdim yoksa ondan mi duysaydi daha iyi mi olur du ozaman ? Lütfen biraz empati bayanlar burda beni suclamayi birakin .!

Tabikide cok kiymetli benim icin esim. Onla alakasi yok ki bende terkedildim nebileim birden öyle yazinca kac sene sonra insan tuhaf oluyo beni anliyan hic yok mu ya bunu esimin sevmemek le ne alakasi var siz cevap yazmismiydiniz?
eşinizi seviyorsunuzdur tabii ki ama ,aynı şeyin size söylendiğini bir düşünsenize kırılmaz mıydınız ? bana direkt bu tarz bir mesaj gelmedi ama çok yakın ortak arkadaşlarımız var onlar hep söylerdi çok pişman falan diye, hatta sizi ayırcam onunla barıştırcam diyen bile oldu ama ben allah korusun ayrılsam da ona dönmem diye söyledim ki kulağına gitsin diye, bir defa sırf bana öyle acı çektirdiği için inadımdan bile dönmezdim, msj yazsaydı da eğer hayatımda biri yoksa dalga geçmek için cevap yazardım

O sizin görüs aciniz bizde gizli sakli olmaz yoksa o evlilik yürümez zaten tabi ki de anlaticakdim yoksa ondan mi duysaydi daha iyi mi olur du ozaman ? Lütfen biraz empati bayanlar burda beni suclamayi birakin .!
Bu benim görüş açım değil.Toplumsal gerçeklikler.Kim neyi kimden duyacak.Böyle bir görüşme haliniz mi var.Eski sevgili,eş...
Burada empatilik bir durum yok.Bir daha tekraralamamanız açısından konudaki hataları söylüyoruz.Bence kendnizi haklı çıkarmayı bir tarafa bırakın ve kendi iç dünyanızla empati yapın.
İnsanların hayatında gizli şeyler olur.A dan z ye herşey kocaya anlatılmaz.
Kendi ailesi,ailesiyle ilgili ailesini ilgilendiren konuları,kardeşinin veya arkadaşının sırları gibi.....
Hele ki eskide kalmış bir egolu düşüncesiz adamın sırf maksat muhabbet lsun diye attığı mesajı eşine anlatıp güven problemi ortaya çıkarmak,sorun büyütmek gibi.
Kimden ne duyacaktı.Biri mutluluk diledi biri de teşekkür etti.Bu kadar.Neyse siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.Yaşınız biraz büyüyp olgunlaşınca daha doğru adımalr atarsınız.Daha fazla yardımcı olmaya çalışmayacağım.

O zaman panik niye oluyorsun bir msja
Hayır aşk diye birsey var
Gelip geçici de değil
Zamanla sevgiye bırakır yerini
Sen evlenmek için evlenmişsin
Adam seni sevdiği için mantık evliliği diyoruz buna
Aksi takdirde eski sevgilin umrunda olmazdı
İyi niyet hak edene gösterilir
Birde gitmiş eşine anlatmışsın oda bayağı gururlu bir adammış
Ben olsam yüzüne bakmazdım

Ben kötü bisey yapmadim esimi aldatmadim veya gidip birinin koynuna girmedim böyle zihniyetlere cevap vermicem kusura bakmayin.!
Kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun
Ben seni suçlamıyorum ki
Sadece aşk evliliği yapmadığını o yüzdende mutlu olmanın zor olduğunu söylüyorum
Sinirlenmene gerek yok yani
Eski sevgilini unutursun umarım ne diyeyim ya
Aldatmak için illa birinin koymuna girmene gerek yok düşünceylede aldatılır onu hayal ederek falan ki
Sen eski sevgilinle diyolog halinde olmuşsun bence buda aldatmadır..

Bende asla dönmezdim zaten Sanirim sadece yillardir o icimde kalmisdi sebepsiz yere terkedip gidisinini hic anlamadim sorunu hep kendimde aramistim. Illaki esim üzülmüstür Ama Ben ona eski sevgilimi unutamadim demedim Bana zaman lazim dedim bana lazim lazim cünkü kendime kizginim nasil cevap yazdim aptallik ettim diye kendimi bi affetmem lazim .. lafim size degil Ama Herkesin basina gelebilir insaniz hepimiz kimse kimseyi kinamasin kltü bisey yaptigimi sanmiyorum Ama yapsaydim da hatamin arkasinda dururdum zaten tekrar tesekkürler:)

yok kesinlikle kınamıyorum ama eski bir ilişki için hayatınızı birleştirdiğiniz insana ve ilişkinize zarer vermeniz istemem çünkü inanın zaten onlar hakedecek insanlar olsalar şuan yanımızda olurlardı, benim terkedilişim de çok acıydı yıllarca içimden atamadım bile ama zaman herşeyin ilacı,çok şükür,sizin de öyle olacağına inanıyorum

Eşine böyle bişey söylemende , diğerine yazmanda hata , iki ucu boklu değnek, kimseye olmaz olan size olur. İrade diye bişey var , mantık var ... bence eşinden bu sebepdeen sakın kopma

Benim icin ask bikere olur yani ilk ask hep baska olur ki simdiye kadar kime sorduysam Herkes öyle degil ve esim maalesef ki ilk askim degil. Ve iyi ki o beni benim onu sevdigimden daha fazla seviyo cünkü en cok seven en üzülen oluyo hep sen ister sevmiosun de ister mantik evliligi de görüsüne saygi duyuyorum Ama Ben öyle düsünmüyorum :)

Ondan bir telefon beklemeseydiniz en baştan engellerdiniz diye düşünüyorum.Ben öyle yapardım.

Öyle zaten haklisiniz zaman herseyin ilaci öyle de oldu zaten unuttum gitti yoksa niye evleneyim Ama insanin arada aklina gelir herkesin gelir bu gayet normal bisey bu benim düsünce acim bilmiyorum belki yanlis düsünüyirum Ama Ben kimseye düsman olamam ki .

Ondan bir telefon beklemeseydiniz en baştan engellerdiniz diye düşünüyorum.Ben öyle yapardım.
Niye engelleyim bi sorunum yoktu ki kendisiyle beni sürekli rahatsiz etseydi haklisiniz Ama 4 sene gecmis aklima bile gelmedi engellemek diyelim engelledim bu bi clzüm mü ? Yasanmisliklar falan gecmis birden siliniyo mu ? Herkes birden üstüme geliyo yok esini sevmiyosun yok onu aldattin sayilir yok yani Ben mi cok genisim yoksa bilmiyorum yani benim gibi düsünen hic mi yok ?

Eşine böyle bişey söylemende , diğerine yazmanda hata , iki ucu boklu değnek, kimseye olmaz olan size olur. İrade diye bişey var , mantık var ... bence eşinden bu sebepdeen sakın kopma
Söylemeliydim öbürü esime yazsaydi bi anlik öfkeyle sacma sapan seyler söyleseydi daha kötü olurdu .. zaten bu sebepten dolayi zaman istemedim ki ben kendime kizginligimdan dolayi zaman istedim.

Şimdi herkesin düşüncesi farklı dır.Ben böyle durumlarda her zaman empati yaparım.Ben evlendiğimde eşimin eski sevgilerinden bir iki tanesi aradı eşim,," ben evlendim artık haberin yok sanırım ,Birdaha beni arama "deyip kapatırdı.Bizim zamanımızda engel koyma yoktu.Eşim posta koyduğu halde biz tartışırdık.Huzurumuz kaçardı.Diyeceğim o ki kendi sinirlenip tepki verdiğim bir olayın ,bir de benim tarafımdan yaşanmasına ben müsaade etmem.Size normal gelen bana anormal gelir.Herkesin yapısı farklı.Umarım eşiniz bunu ömür boyu takıntı yapmaz.

ben de düşman olmam ama mesela hep benim mutluluğumu görsün iç çeksin isterim, uzun zaman da bu böyle oldu aslında ama sonra evlendi tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…