- 23 Ocak 2017
- 148
- 49
- 18
- Konu Sahibi Panikli_yorgun_67
-
Umarim tesekkür ederim Eses07 ❤.Umarım düzelir
Umarim tesekkür ederim Eses07 ❤.
Sende haklisin Ama neyine merak edyolar ki katil onlar sonucda.Yıllar sonra eski sevgilinizden gelen mesajlara umutlanmayın , çünkü her katil merak eder , vurduğu kişinin ölüp ölmediğini ...
Bana ulasabilir istese ki evimi biliyo haklisin Ego sorunu olan biriydi zaten tek düsüncesi nasil yaparsin benden sonra nasil evlenirsin kafasindaydi Sanirim tesekkür ederim Deli ve Cesur ❤.
Okumak istemiyorum zaten tesekkür ederim NurcilojiOkunan kitap birdaha okunmaz.akilini bosa karistiriyorsn
Sanirim ayrilirdim.Peki aynı şeyi ya eşiniz yapsaydı?Ne düşünür ne hissederdiniz?
İlişkilerde geçmisi sorgulamak konuşmak vs gereksizdir bana göre
Geçmiş gecmiste kalmıstır , gecmişi gelecekteki eşimize veya sevgilimize anlatmak için yaşamayız,tamamen o an o zaman dilimine aittir...Ama sizin konunuzda durum böyle değil şimdiki zaman dilimine giriyor yaptıklariniz ve o yüzden hatalısınız.Birinci hatanız hayatınizda biri varken eskiye cevap vermek..Hadi bunu anlarım belki art niyet sezmediniz bir anlık gafletle yazdınız ama ikinci hatanızı yani hayatınızdaki kişiye bunu anlatmanız beni aşıyor ve bunu anlayamıyorum.Çok gereksiz olmuş.Bu karşı taraf için güven sarsıcı bir davranış ve insanı içten içe kemirecek kadar acı bir durum.Bunu neden yaptınız inanın bu dürüstlük değil bu karşınızdakini çok üzecek birsey.Yani siz bence hayatinizdaki kişiye uygun değilsiniz.Adam sizi sizin onu sevdiginizden daha çok sevmiş ve sizin yaptıklarıniza bakın.Ben bile burdan incindim.insanlar mutlu olmak için bir yola çıkıyorlar karşılarındaki kişiler hiç hesap yapmadan tum hayallerini kursağına tikayabiliyor ve bu çok üzücü.Yapmayın lütfen ya...
Bi msj sadece bi msj kafani bu kadar kolay karistirabiliyosa sevmiyosun demektir mesele eski sevgilin degil mesele sen bir ömür paylasacagin insana aşık mısın? Benim icin aşık olmak önemli çünkü sevmediğim adamla ömür geciremem o yüzden mantık evliliği bana hep mantıksız gelmiştir iyice ölç tart kendini, kalbini dinle bakalim o ne
Ask ne ki ya? Bence ask falan yok sevgi ve saygi önemli olan kimse kimsenin ilk aski degil sonucda sorsan herkesin bi ilk aski olmustur yani burda yazmak kolay anlatabildim mi benim icin önemli olan o insanla gülüp agliyabilmemdir ask tiri viri gelip gecici dediginiz o ask
Öncelikle yazdiginiz icin tesekkür ederim düsüncelerinize saygi duyuyorum Ama iyi ki söyledim ki esim de iyi ki bana anlattin dedi Biz ne olursa olsun birbirimizden biseyler saklamiyoruz Evet cevap yazdim cünkü benim onunla bi sorunum yoktu sokakta görsem selam bile veririm ben böyleyim kimseye düsman olmam üc günlük dünya sonucda tek hatam fazla muhabbete girmekti Ama bu benim görüsüm ve ayrica hanimefendi insanlarin icini bilemeyiz ki mesela esim dügünde eski sözlüsünü görmüs Ben nerden bileyim bakisip bakismadiklarini .. ona sorsam hayir diyo. Ama Ben Hic olmazsa dürüstce söyledim.İlişkilerde geçmisi sorgulamak konuşmak vs gereksizdir bana göre
Geçmiş gecmiste kalmıstır , gecmişi gelecekteki eşimize veya sevgilimize anlatmak için yaşamayız,tamamen o an o zaman dilimine aittir...Ama sizin konunuzda durum böyle değil şimdiki zaman dilimine giriyor yaptıklariniz ve o yüzden hatalısınız.Birinci hatanız hayatınizda biri varken eskiye cevap vermek..Hadi bunu anlarım belki art niyet sezmediniz bir anlık gafletle yazdınız ama ikinci hatanızı yani hayatınızdaki kişiye bunu anlatmanız beni aşıyor ve bunu anlayamıyorum.Çok gereksiz olmuş.Bu karşı taraf için güven sarsıcı bir davranış ve insanı içten içe kemirecek kadar acı bir durum.Bunu neden yaptınız inanın bu dürüstlük değil bu karşınızdakini çok üzecek birsey.Yani siz bence hayatinizdaki kişiye uygun değilsiniz.Adam sizi sizin onu sevdiginizden daha çok sevmiş ve sizin yaptıklarıniza bakın.Ben bile burdan incindim.insanlar mutlu olmak için bir yola çıkıyorlar karşılarındaki kişiler hiç hesap yapmadan tum hayallerini kursağına tikayabiliyor ve bu çok üzücü.Yapmayın lütfen ya...
Tesekkür ederim anlayisiniz icin Evet dedim cünkü tugba hanimin dedigi gibi bi mesaj beni bukadar düsüncelere sokmustu ve takinti haline getirdim vicdan azabi yaptim genelde herseyi cok takan biriyimdir Ama siz cok haklisiniz bana yapilsa benimde hosuma gitmezdi..ama düsünsenize 4 sene sonra apar topar birden hayatinizdan cikan ve izini kaybettiren biri birden tanimadiginiz bi instagram hesabinden mesaj atiyo sizde afallardiniz..Rica ederim:) Esinize dürüst olusunuz bence guzel zaten yazmışsıniz ya kendime sormaya basladim esimi seviyomuyum diye ben o yüzden soyledim yaptiginiz hata demiyorum yani msja cvp yazmanizda hata degil bence hissi bi durum olmadikca ama ne bilim belki evlilik öncesi insan boyle hislere kapilabilir bu da cok anormal degildir sanırım
Biliyor musun ilişkileri besleyen şeyler vardir.Emek,değer verme,özen,güven,dürüstlük vs..Dürüstlük dediğin şey aslında yaptıgin davranişin disa yansimasi yani huzursuzlugun.Dürüstlük bu değil.Neyse.Benim anlatmak istedigim de aslinda iliskini besleyecek olan güven duygusuna zarar vermis oldugun başka bisey degil.Uzun vadede ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin..Öncelikle yazdiginiz icin tesekkür ederim düsüncelerinize saygi duyuyorum Ama iyi ki söyledim ki esim de iyi ki bana anlattin dedi Biz ne olursa olsun birbirimizden biseyler saklamiyoruz Evet cevap yazdim cünkü benim onunla bi sorunum yoktu sokakta görsem selam bile veririm ben böyleyim kimseye düsman olmam üc günlük dünya sonucda tek hatam fazla muhabbete girmekti Ama bu benim görüsüm ve ayrica hanimefendi insanlarin icini bilemeyiz ki mesela esim dügünde eski sözlüsünü görmüs Ben nerden bileyim bakisip bakismadiklarini .. ona sorsam hayir diyo. Ama Ben Hic olmazsa dürüstce söyledim.
Tesekkür ederim anlayisiniz icin Evet dedim cünkü tugba hanimin dedigi gibi bi mesaj beni bukadar düsüncelere sokmustu ve takinti haline getirdim vicdan azabi yaptim genelde herseyi cok takan biriyimdir Ama siz cok haklisiniz bana yapilsa benimde hosuma gitmezdi..ama düsünsenize 4 sene sonra apar topar birden hayatinizdan cikan ve izini kaybettiren biri birden tanimadiginiz bi instagram hesabinden mesaj atiyo sizde afallardiniz..
Anliyorum Ben sizi yukarda belirtmistim esim benden önce iki kere aldatildigi icin hep bi güven sorunu var di zaten yani iki senedir böyle hep böyle bi sorunumuz var o yüzden söylemem biseyi degistirmez iyi geceler yardiminiz icin tesekkürler.Biliyor musun ilişkileri besleyen şeyler vardir.Emek,değer verme,özen,güven,dürüstlük vs..Dürüstlük dediğin şey aslında yaptıgin davranişin disa yansimasi yani huzursuzlugun.Dürüstlük bu değil.Neyse.Benim anlatmak istedigim de aslinda iliskini besleyecek olan güven duygusuna zarar vermis oldugun başka bisey degil.Uzun vadede ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin..
Evet Ego Problemi hep vardi zaten .. haklisiniz mutluluk dilemesi bile tuhaf geldi Bana iste aptallik bende amaci huzur bozmakdi okadar tesekkür ederim cok güzel özetlemissiniz bazi arkadaslar gibi saldiriya gecmiyosunuz en agindan:)Eski sevgililer bunu hep yapar, ne zaman evlenseniz, nişanlansanız ya da ciddi bir durumunuz olsa hemen mesaj kutunuzda "mutluluklar dilerim " gibi bir saçmalık görürsünüz.Cevap vererek büyük hata yapmışsınız, size geri dönme niyetinde filan olduğundan değil bu durum, hala sizin üstünüzde etkisi var mı onu sınıyor, egosal bir olay anlayacağınız.Aklınızın karışmasını daha bir yadırgadım, onca zaman beklediğiniz adamla aranızda siz nikahlandıktan sonra romantik, muhteşem bir ilişki mi gelişecek?resmen oynuyor sizinle.Hiç aklınız karışmasın, kötü niyetli biri belli, yolunuza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?