Lütfen yardim edin arkadaslar:(

hamfendi insan ogluyuz kimse hata yapmaz demiyoruz ama bi insan sizi elestirdi diye kuyruk acin mi var denmez denemez hayvan mi ki kuyrugu olsun siz bi edebinizi takinin sonra münakasaya girin biraz edep yahu

sen iste işide kafa turarim reiiiiis :))) babamin oglusun ne de olsa ve bende kukla olacak kadar malim ya

Tabi kesin öyledir:) o yüzden sürekli begeniyosunuz beni elestirenleri Neyse sizinlede ilgilenmiyorum

hamfendi insan ogluyuz kimse hata yapmaz demiyoruz ama bi insan sizi elestirdi diye kuyruk acin mi var denmez denemez hayvan mi ki kuyrugu olsun siz bi edebinizi takinin sonra münakasaya girin biraz edep yahu
O insan da düzgün elestirsin ozaman hanim efendi o insan kendini savunsbilir bi insanim üzmekden niye bukadar übel duyuyosunuz ve zamaninizi benimle hsrmacayin bence.

Tabi kesin öyledir:) o yüzden sürekli begeniyosunuz beni elestirenleri Neyse sizinlede ilgilenmiyorum
sızı elestırenlerı degıl
bana yakın olan yorumları begenıyorum
tıpkı sızın yaptıgınız gıbı ?
sız duymak ıstedıgınız yorumları begenıyorsunuz
bende bana yakın olanları
suc mu ?

burası bır forum
bırı konu acar
her cesıt yorum dusunce fıkır elestırı gelır
zaten bunun ıcın konu acılır objektıf olabılmek ıcın

O insan da düzgün elestirsin ozaman hanim efendi o insan kendini savunsbilir bi insanim üzmekden niye bukadar übel duyuyosunuz ve zamaninizi benimle hsrmacayin bence.
zaman sorun değil baska isim yok su an inanin dün halinize cok üzüldüm ama bu gun hic usenmeden yorumlarinizi okudum halâ kendi duygularinizi düsünüp kocaniz icin "len emeeeen istemiyosa bosar" kafasindasiniz bencilsiniz asıl size cok yazik ki o adamin kiymetini bilmek yerine burda halâ akil ariyosunuz anlattiktan sonra sizden ayrilmamis olmasi esinizin ne kadar iyi biri oldugunu gösteriyor siz halâ buralarda icim cız etti falan filan kıymet bilin efenim öyle kocayı hava da kaparlar siz aglarsınız

okumadan begendim bubamın oğluuuu :)))))) saka saka harbi öyle objektif yaklasim her fikire acik olmak gerek yoksa bu sote insani sinir küpü eder

hala sız saldırdınız dıyorsunuz
sayın uye

o kısıye cevap yazmanız yanlıs olmus
esınızı gercekden sevsenız kafam karıstı demezdınız
aska ınanmıyorum demıssınız saka mı bu ? dedım

sızde bana yanıt olarak cahıl dedınız
kuyruk acın var dedınız
ve bılumum devam ettınız hakaretlerınıze

kım kıme saldırmıs pardon ?

Ben kötü bisey yaptigimi düsünmüyrum okay? Sizin icin öyle olabilir yorumlara saygim var elestiriyede acigim Ama insani delirtiyosunuz yok burasi türkiye yok aldattin bunlar cok cirkin seyler ayrica da o nebicim laf ya öyle kocayi havada kaparlar ne ya illa koca mi gerek bu dünya da kocadan baska önemli seyler yok mu yani sizin icin sacma bence bilmiyorum Ben öyle düsünmüyorum.

okay ne yahu :))))kocadan önemli seyler de var ama iki erkek arasinda akil karisikligi yasiyorum :))))))) o da güzelmis

Bakin 2014 den beri burali üye Ben gayet sakinim buarada öbür yszdiklariniza hic cevap vermicem cünkü belli ki eksik okumussunuz Ben aska inanmiyofum demedim ask gelip gecici Baki olan sevgi saygi dedim ki benim icin önemli olan o sevgi ve saygi ask cünkü geciyo gidio bi süre sonra bu böyle kanitlanmis bisey .siz öyle düsünmüyo olabilirsinuz Ama heryere yazdiklarimi etiketleyip yok köseye skisdi yok bilmem ne bunlar hos seyler degil ya insaniz hepimiz hata yapabiliriz bi ne kin neyin öfkesi baskalarin üzüntülerinden haz aliyosunuz resmen biri surda beni yerle bir etse seviniyosunuz yapmayin gözünüzü seveyim günahtir beni hic tanimiyorsunuz bile. Sonra da elestiriye acik degilsin diyosunuz adami aptal yerine koyuyosunuz.

aaaa tabi ki siz saldirmıssiniz onu ponçik diye sevip sayip iyi yapmissin demeliydiniz bu ayibi bir daha tekrarlamayin lütfen :)))))))

baskasina yazarak birakin kocaniza olan sayginizi kendinize olan sayginizi bile bitirmissiniz bu gun daha evlenmeden baskasina ici cız eden kisi gercek anlamiyla sevmemis gozunu baskalarina kor edememis demektir bunu dedik suc mu ettik ağam

merhaba 23 ocak 2017 den berı buralı uye
bız sız ne yazdıysanız ona tek tek yazıyoruz
sız yazdıkca yazıyoruz
daha ıyı anlamak ıcın sorular soruyoruz
sız dırek saldırıp sonra benı uzemezsınız dıyorsunuz
bız sızı tanımıyoruz bızım ıcın onemlı bırsey teskıl etmıyorsunuz kı sızı ozellıkle uzmeye calısalım
aynen dedıgınız gıbı tanımıyoruz etmıyoruz nıye kin tutalım
sız buraya fıkır almaya mı geldınız
ıstedıklerınızı duymaya mı ? koseye sıkıstı falan da demedık yenı yenı ıcatlar uretıyorsunuz oyle bırsey kımse demedı
nerdeyse dızlerımızın ustune cokup vah yavrum ne cektı dıye dövunup sızın ıcın aglamamızı bekleyeceksınız
kendınızı acındırmaya calısmayın sımdıde

sıze suan yazmamın sebebı benım ıcın ıhtamda bulundunuz arkadaslarını cagırttırıp uzerıme saldırtıyor dıye
ınsanın fıkrı neyse zıkrı odur benım aklıma boyle bırsey gelmedı sızın aklınıza geldı bu farkındaysanız buna acıklık getırdım
ve bana hakaret ettıgınız ıcın haksız yere ! buna degındım
yoksa bu konuda benı ılgılendıren baska hıc bırsey yok
hersey sızınle esınızın problemı sorun yok kımınle konusursanız konusun banane yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…