• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

tabi ki sebep bu.
sürekli o kadını beğeniyor olması seni çok derinden etkilemiş.
kıskanmışssın işte kendinin de ifade ettiği gibi.
daha başkaca komplike bir cevabı yok ne yazık ki.
ama sen farkındasın hatanın bu güzel.
sonuçta kendine eziyet ediyosun,ne yap et unut bu kadını:))

Evet biliyorum. Bu yuzden gecenlerde yemin ettim takibi kestim. Takinti haline geldi, psikolojik rahatsizlik gibi, normale gitmedigini anlayinca durdurdum kendimi. Hala bazen aklima gelse de " bana ne aman" deyip kafami dagitmaya calisiyorum. Kendi gelecigimle ilgili cok planim var hayatimda, azimli olup hedeflerime bir bir ulassam belki bende mutlu biri olucam. Sadece depresyon mudur nedir icimden gelmiyor hicbirsey. Yoksa bu ulkede istersen kendini cok iyi gelistirir, iyi yerlere gelebilirsin.

burcum
Gerçekten merak ediyorum sizin de başınıza geldi mi yoksa bir tek ben miyim bunu yaşayan ?
10 yıllık kız arkadaşım tek kelime etmeden konuşmayı kesti benimle. Can dostum demiştim ona..
Ona çok değer vermiştim, sordum neden dedim, yok öyle bir şey dedi. Ağladım zırladım üzüldüm ama yok, hiçbir şey eskisi gibi olamadı.
Ben arıyordum o dönmüyordu ve sonunda bitti.
O zaman görüştüğüm ve çok sevdiğim bir ablam " seni kıskandı, onun yapmak istediklerini sen yapabildin, bunu kaldıramadı" demişti. "Yok canım ne alaka, ben ne yaptım ki" demiştim, inanamamıştım buna.
Şimdi de başka biri var, işyerinde.. Sebepsiz yere tavırlı bana karşı, sebebini sordum yok öyle bir şey diyor, sen uyduruyorsun demeye getiriyor ama yok tavırlı işte ! Aptal değilim ya ben ?!
Kocası ile evlenmeden kocasının ailesine benim şirketteki pozisyonumda olduğumu söylemiş, başkalarından duydum.
Kıskandığını düşünmüştüm daha önce ama pek inandırıcı gelmemişti bana ama bunu duyunca kesinlikle de emin oldum böylece.
Bazı hemcinslerimi cidden anlayamıyorum..
koç değil ama bazı kadınlar öyle o koca gözlerini açıp senin elindeki herşeyi bir lokmada yutcak gibi bakıyor.sevgilin kocan üzse seni ona kışkırtıp aranızı bozmaya ve senin bu halinle mutlu olmak isteyen hemcins psikopatlarda mevcut.lafta tabi sen öyle zannediyorsun ben sna tavırlı değilim diyor tabi maksat düşmanının herşeyini öğrenmek.

Gerçekten merak ediyorum sizin de başınıza geldi mi yoksa bir tek ben miyim bunu yaşayan ?
10 yıllık kız arkadaşım tek kelime etmeden konuşmayı kesti benimle. Can dostum demiştim ona..
Ona çok değer vermiştim, sordum neden dedim, yok öyle bir şey dedi. Ağladım zırladım üzüldüm ama yok, hiçbir şey eskisi gibi olamadı.
O zaman görüştüğüm ve çok sevdiğim bir ablam " seni kıskandı, onun yapmak istediklerini sen yapabildin, bunu kaldıramadı" demişti. "Yok canım ne alaka, ben ne yaptım ki" demiştim, inanamamıştım buna.
Şimdi de başka biri var, işyerinde.. Sebepsiz yere tavırlı bana karşı, sebebini sordum yok öyle bir şey diyor, sen uyduruyorsun demeye getiriyor ama yok tavırlı işte ! Aptal değilim ya ben ?!
Kocası ile evlenmeden kocasının ailesine benim şirketteki pozisyonumda olduğumu söylemiş, başkalarından duydum.
Kıskandığını düşünmüştüm daha önce ama pek inandırıcı gelmemişti bana ama bunu duyunca kesinlikle de emin oldum böylece.

Sizin arkadasiniz dostunu kiskanmis evet. Benim en iyi iki can dostum biri boga digeri de koc burcudur. Ben de aslanim. Koc olanla bu ulkede 5 yil ne zoruklar atlattik. Dil bilmiyordu okullara yazdirdim, iki yabanci dil ogrendi, turkiyeye dondu, evlendi ve Allah bozmasin cok mutlu, guzel de bir isi var. Benim cevremde ne mukemmel kadinlar var, benim bu kadina takmamin nedeni en bastan erkek arkadasimin hep bu kadini begenmesi. Niye hep o diye dusune dusune bu hale geldim. Halbu ki cocugun gozu benden baskasini da gormuyor.

Kim bence çok radikal bir örnek.. Birine göre çok güzeldir, birine göre çok çirkin..

İkisinin ortasında düşünemiyorum Kim’i.

Benim tarzım değil mesela, erkekler neyini beğenir bilmiyorum ama sanırım koca göğüslerini falan ön plana çıkarması baya etkili oluyor.

Onun dışında kadının bir tarzı ve en önemlisi parası var.

Onun yaptırdığı bakım+estetiklerler+bilmem neleri sen yaptırsan kainat güzeli olursun belki.

Burada Kim Kardashian'a bayiliyolar. Kizin onunkisi gibi kum saati vucudu yok. Hafif balik etli. Erkek arkadasimsa onun gayet zayif oldugunu dusunuyormus. Erkek arkadasimin arkadasinin karisinda gozu olmadigini biliyorum, gercekten eminim. Ama kizla ilgili hicbir eksikligi gormuyor. Bende bu takintiyi biraz da erkek arkadasim yapti diyebilirim. Zaten onun gaziyla kimmis bu deyip de bir bakim dedim bakis o bakis..

Benim de böyle hayran olduğum onları sürekli merakla takip ettiğim kadınlar var ama sen biraz abartmışsın. Mesele güzel ya da zayıf olmak değil. Benim de tek sinir olduğum olay bu ben 2 kilo fazlam var diye özgüvensizliğin dibine vura vura yaşıyorum, kız toplu ama o kadar özgüvenli ki kendini göstermeyi biliyor. Tek ihtiyacımız biraz özgüven anlayacağın :KK16:

Haklisiniz.. Kiz balik etli, oturup dert yamaktan, spor salonlarinda kosturmaktansa giyinip kusanip hayatina bakiyor. Benim aptalligim iste..

Burada Kim Kardashian'a bayiliyolar. Kizin onunkisi gibi kum saati vucudu yok. Hafif balik etli. Erkek arkadasimsa onun gayet zayif oldugunu dusunuyormus. Erkek arkadasimin arkadasinin karisinda gozu olmadigini biliyorum, gercekten eminim. Ama kizla ilgili hicbir eksikligi gormuyor. Bende bu takintiyi biraz da erkek arkadasim yapti diyebilirim. Zaten onun gaziyla kimmis bu deyip de bir bakim dedim bakis o bakis..
Anladım. Sen zaten kıyaslanarak da büyüdüğün için içinde bastırılmış olan kıyaslama duygusu dışarı çıktı gibi bir şey o zaman.

Onu beğenebilir. Bu biraz sıkıcı olsa da erkek arkadaşının yabancı olmasını da ele alırsak çok da düşünmeye değmez konu.

Biraz daha az görüşerek en azından uzaklaşabilirsin konudan.

Vallah banada cok oluyor, sebepsiz yere aramalar azaliyor falan, albuki daha önce bak bisey olursa söyleyelim birbirimize denildigi halde... Yada mesela ne bileyim suan aklima gelen, yeni araba aldik oooo masallah zenginledinizmi ne falan diye imalar, albuki diyen kisinin bizden daha üst model arabasi var mesela... Yada iki kisi calisiyoruz diye ooo siz iyisiniz iyisiniz diye alttan alttan laf sokmalar, albuki kendi durumu bizden cok cok daha iyidir falan diye uzar gider bu liste... Yani benim olan hersey, karsida fazlasi olmasina ragmen göze batiyor, artik takmiyorum, arkadasim var dostum yok, bazen 5 arkadasim bazen 10 arkadasim oluyor, artik onlara göre degil kendime göre arkadas sayim cogaliyor yada azaliyor...:ssz:

Gereksiz yere tavır alan kadınlar çok oldu çevremde.Aramız iyi iken birden bire konuşmayı kestiler hep.
Öyle moda ikonu tarzında biri de değilim hani, sadece bakımlı sayılırım.
Ben de koç burcuyum.
Bu durum beni başlarda çok üzse de artık eğleniyorum bu durumdan.

Allah çekemeyenin kötülüğünden korusun !
Konuyla alakasi ne?
Komik duruma sokmussunuz kendinizi bu konuda :D

Konu sahibi bunu boyle acik anlatiyorsa cesarettir,guvendir. . .
Az kisi yapabilir boyle birseyi. . .
Herkes hayatinin bir doneminde birseye takili kalabilir. Cok cok ve cok normal. . .

Cok tesekkur ederim. Yardimci olan arkadaslarin yani sira kucumseyen, sanki kendisine yazmisim gibi negatif mesaj yazanlarda oldu. Aptalca bir takinti oldugum icin bir bayan olarak baska bayanlardan akil almak istemistim ustune bir de acimasiz elestiriler degil..

Dedigim gibi aptalca birsey oldugunu anlayip gecenlerde kizi takip etmeyi biraktim. Yeni bir dil daha ogreneyim, spora yazilayim, universiteyi bitireyim diye hayal kurup duruyorum. Istek var da, gerceklestirmeye azim yok.. Boyle ot gibi birsey oldum. Bu ulkeye gelmeden, politikadan tarihe, felsefeye her konuda guvenle tartisan, okuyan, arastiran biriydim. Buraya geldim tek hayatim okul ve is oldu. Ilerlemektense geriledim.. Halbuki kendimi gelistirmek icin gelmistim bu ulkeye.
İllaki çok şeyler yapmakla gelişemiyor ki insan, o kadar çok şeyi yapmak isterken azim kalmayabiliyor. İlk önce spor yapmayı ya da sadece dil öğrenmeyi amaçlayabilirsiniz. Hepsini aynı zamanda yapamayabilir insan. İnsan ot gibi olmaktan bile mutlu olabilir. Okulunuz var işiniz var, zaten yaptıklarınızı gözünüz görmez olmuş. Asıl mesele bu...

Anladım. Sen zaten kıyaslanarak da büyüdüğün için içinde bastırılmış olan kıyaslama duygusu dışarı çıktı gibi bir şey o zaman.

Onu beğenebilir. Bu biraz sıkıcı olsa da erkek arkadaşının yabancı olmasını da ele alırsak çok da düşünmeye değmez konu.

Biraz daha az görüşerek en azından uzaklaşabilirsin konudan.

Allah'tan kizla ayni sehirde yasamiyoruz. Umarim kafamda unutur giderim bu kizi. Kendi hayatima yon vermek istiyorum. Birazcik hirs ve azim olsaydi... Kendime gore bos bir insan sayilmam bende.. Mutlu olabilirdim. sanirim depresyondayim salmis durumdayim. Kendi gelecegim icin yaptigim tek sey okumak.

Arkadas konunun ana temasindan kendince bir örnek vermis... Yani konusahibi kiskanan, arkadasta iste böyle konusahibi gibilerinden gereksiz yere kiskanilan... Siz konudan ne anladiniz acaba?...:KK14:
Bilmiyorum,kafam karisik.Bir daha okuyayim dönerim sana.Bekle:KK19:

Back