- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
-
sanırım bandana şeklinde, hani başın üst bölümünü örten ensede de lastikli bölümü olan benim de tam adını bilmediğim şeyleri kastediyorsun. Ben de yazın kullanırım onlardan, ve hani beyaz vardı rahat etti demişsin ya, kumaşına dikkat etmeni, hava geçirgen ne bileyim keten, pamuklu vb olmasına ve esnekliğini elinle kontrol et istersen. annenin en sevdiği renklerden alırsın zaten. eniştene de ayrıca saygılar alkisalkisalkis böyle zamanlarda böyle insanlar bulunmaz nimettir a.s bir de saçları tekrar çıkacak sonuçta, moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum ama mesela iyi ki sıcaklara denk geldi, kışa havalar soğuyana kadar uzamaya başlar diyebiliriz, güzel geçsin her şey annen için ve tabii sizler için...a.s.
teşekkür ederim cnm.a.s.inş herşey güsel olur.tam olarak nerde bulurum bilmiyorum ama dolaşıp bulucam artık.bide annemin sadece evde açıktı saçı.dışarıda kapalıdır. buyüzden üzülmemesi gerektiğini söylüyorum.bu yanıda ona moral oluyo aslında.
arkadaşlar her an sevinçten uçabilirim yani. 2. terapininde ilki gibi en az 3 gün falan sorunlu geçeceğini düşünüyoduk. annem yaklaşık yarım saat önce 2. kemotrapiyi bitirdi. ve burdan nsl gittiyse öyle geliyomuş.kendisi aradı.çok iyiyim dedi.sevinçten ağlamamak için zor tuttum kndmi.inanılmaz bi mutluluk bu.çok korkuyodum.yine annemi öyle görmek çok üzecekti bizi.yine olur belki bulantı kusma ama dediğiniz gibi ilki gibi olmayacak sanırım.allahım sana çok şükürler olsun...
a.s. günün haberi seçiyorum bu mesajı :teytey:
nisan'cığım şu son yazdıkların beni çok mutlu etti....yani annenin lanf bezlerinin temiz çıkması harika bir haberalkisalkisalkis alkisalkisalkis bu kanserin meme ile sınırlı kalıp lenf'lere dağılmadığını gösterir ki süpeerrralkisalkisalkis..anladığım kadarı ile memeyi koruyarak ameliyat etmişler...yani annenim kemoterapisi bitip saçlarıda yerine geldimi...maşallah bir eksiklik duygusu yaşamadan eski hayatına dönecek buda psikolojisi için ballı ekmek tattlısı zemuszemus...üstelik hayat şartlarınız yani kendi bahçeniz,kendi üretiminiz organik meyve ve sebzeler ...ay ne diyebilirimki harika vallahi kaydirigubbakcemile2...lenfleri alınmadığı için evet kolu ile ilgili bir sıkıntı yaşamayacak,kolunu korkmadan kullanabilecek..tabii dr'un ikaz ettiği şeylere dikkat etsin ...kan mı alınacak diğer kolundan tansiyon mu diğer kolundan...olsun varsın bunlar birşey değil....ahhh canım ya annen inşallah bu hastalıktan çok kolay sıyıracak...ama tedavileri bittikten sonrada beslenme ve kontrollerini asla ihmal etmemeli....ve canım benim sen ve kızkardeşinde erken yaşta rutin dr kontrollerine girmeye başlayın...siz gençsiniz mamografi felan zaten istemezler ama ultrasonla takiplerinizi yaptırın ihmal etmeyin sakın....herşey yoluna girecek inşallah bunu hissediyorum kaydirigubbakcemile3sevgiler canım
akşam dioki.seninde ne çilen varmış.kardşn öss dedi başının etini yedi.sözlün 1 ay sora asker,ben böle,ev işi üstünde,biyandan çalışıyorsun... derken şşşttt hayırdır ben şikayetçi değilimki.hepsinin üstesinden gelirim alimallah dedim.:dilcikar: sen rahat ol dedim.yerimsenibenmoral vermeye çalıştım.
işte böle.bugünlerde geçecek inş.hayırlısıyla...geriye dönüp baktığımızda gülümseyerek anacağız...a.s
elbise dolabı boydan boya aynalı. düşündüm. gazete çok itici olur.insanın ruhu sıkılır. beyaz kağıt yapıştıraym dedim. hadi oda dümdüz olmaz dedim. hepsinin üzerine karikatür,kocaman yüzler vs çizimler yaptım. dün sözlümle birlikte yapıştırdık onları. çok güsel durdu. annem bayıldı resmen. hepsi komik çizimler ve çok hoşuna gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?