- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
Çok sevindim nisanyagmuru,hem anneciğinin iyi oluşuna hem de nişan haberine.Hayırlı,uğurlu olsun.Sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teselli: Çok geçmiş olsun canım benim. :teselli:
Ben 1,5 yıl onkoloji hemşireliği yaptım.Aklında soru olursa bana sor olur mu yerimseniben
Diğer arkadaşlarda çok güzel bilgiler vermişler alkisalkisalkis
Herkese acil şifalar dilerim.:Saruboceq:
maske degilde onun bulundugu odada muhabbet etmeyin kimseyi sokmayin siz bile durmayin bence tekerlekli bir yatak olursa rahat tasirsiniz salona fln opmeyin sarilmayin. o yokken havalandirip ideal sicakliga getirdikten sonra odaya alin cok onemliymis bunlar doktor soyledi Allah sifa versin herseyin vardir caresi
merhaba kızlar,nisan yağmuru annene çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.Benimde annem meme kanseri oldu malesef ameliyat olalı 7 ay falan oldu kemoterapiyi birkere aldı ağır geldi vücüduna ilacı değiştirip daha farklısın verdiler,bir ay kadar da ışın tedavisi gördü çok şükür bitti ama damardan verdikleri iacı 3 haftada bir vericekler bir de 5 yıl boyunca ilaç kullanıcak çok şükür şimdi iyi ama senin çektiğin sıkıntıları ve duygularını çok iyi anlıyorum benim hayatımda en çok sevdiğim değer verdiğim insan annemdir bu hatalığı duyunca şok oldum kendime gelemedim kaç ay,neye uğradığımız şaşırdık aklımızın ucundan dahi geçmezdi ama hayat işte en kötüsü bu olsun Allah daha beterinden korusun inşallah en önemlisi moralini yüksek tutun,mide bulantısında zencefil kaynatın zencefil çayı çok iyi geliyor mide bulantısına.Ama mutlaka her kullandığınız bitkisel çayları mutlaka doktora sormadan vermeyin kemoterapiye zararı olabilir ,dikkat edin umarım tüm bu hastalıkla savaşan hastalara annene ve benim anneme de Allahım tez zamanda şifalar verir inşallah dua edelim bir de ışın acı verir diye yazmışlar ama acısı olmuyormuş sedece annemin sağ göğüs bölgesine ışın verildiği için o tarafta koyulaşma oldu ama acısı olmadı hiç sürekli krem sürdük yara falan olmadı koyulaşma da daha sonra kendiliğinden geçiyormuş zaten seanslar 10 dk falan sürüyordu hafta içi hergün
canım kemoterapinin etkisi 2 gün içinde belli olmaya başlıyor yan etkileri,iki gün öyle olması normaldir vücuttan vücuda değişir kemoterapiyi kaldırabilmek.Zaten sürekli kan değerlerine bakılacak takip altında tutulacak ona göre ilacı azaltır yada çoğaltırlar çünkü kemoterapi kan değerlerine etki ediyor anneme de ağır gelmişti karaciğer değerlerinde yükselme olmuştu bayağı uğraştık sürekli kontrol altında indi.Umarım hastanız tez zamanda şifa bulur geçmiş olsun :teselli:yorgun savaşçı
canım çok sevindim iyi geçtiğinde..inşallah tez zamanda iyileşir...evet 4.nün üzerindende nihayet bi 3 gün geçirdik. annem çok şükür çok iyi.
4.den sonra aldğı kırmızı ilaç değişecekmiş. başka bi ilaç vereceklermiş.
inş yine dengesini bozmaz annemin. 3. ve 4.yü çok güsel geçirdik. inş devamıda öyle olur.
bide kemoterapiden sonra radyoterapi var. çok acıyo falan diye yaşayanlardan duymuş.
korkuyo.:1no2: